Teodor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Yakında çıkacağı söylenen iPad Mini'nin fotoğrafları sızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 neresi mini eşşek kadar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 böyle çıkacaksa bence başarılı tek arka kısmı fake gibi geldi. iphone 5in arka yüzeyi gibi olacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yaa samsung'un telefonları bile bu boyutlarda, apple hala bunu tablet diye satsın. sonra "yönölök yöptök" diyolar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 toggie said: yaa samsung'un telefonları bile bu boyutlarda, apple hala bunu tablet diye satsın. sonra "yönölök yöptök" diyolar vs. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya bu adamlar bize gore yenilik yaptiklari falan yok. pazarlamasini vatandasa iyi yapiyorlar tek olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 senin yenilikten ne anladıgına gore degisir o. bana gore siri bir yenilik degil. körler icin olabilir belki. ama sana gore yenilik olmayan ince ve hafif tasarım bana gore gayet guzel bir yenilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yalan olmadı mı bu? dün tanıtılması lazımdı gerçek olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ne fake bi home butonudur o yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Benim hoşuma gitti açıkcası. Eşşek kadar tableti taşımak bazen zor oluyordu bunun boyutu hoş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 apple hariç hepsi çin malı dkokunmatik bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Evet bana da o hissi veriyor ne yazık ki diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Cook iyi.. uzundur bunu bekliyordum. İpad cok iri kullanamiyorum rahat rahat atil duruyor, bu enfes olacak. İnsallah 7,85 inch olur .. oyle bir rivayet var. Kitap vs okumak icin birebir olur nedense bu einklere isinamadim gece ve gunesde kitapda okuyan biri degilim ipad de kitap oku ara ver cat nete gir , foruma yaz, oyun oyna maile bak vs olaylari basarili olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 gelecek ay çıkabilir ipad mini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kindle ları ezer ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 7" tabletten iPad'e geçtim ben 7" çok küçük geliyor diye, bunlar daha da küçültüyor. Jobs haklıymış 7" çok küçük derken. Tutmaz. Çizgiroman okunmaz, kitap okurken eReader'dan farkı kalmaz. 7" gereksizmiş gerçekten. Android alacaksanız da 10" alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 telefonlar 5" şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 inchden cok cozunurluk onemli. 7 inchde yuksek cozunurlukle o isteklerinin hepsi olur gerge. bende de ipad var cozunurlugu belli (ipad2) 7 inchler o cozunurlukten cok daha iyileri sunabiliyor artik yani kucuk buyukten cok cozunurlugu yuksek tutmak gerek. zaten 20 cm den okuyoruz romani veya mangasini boku pusuru. ornegin ipad hem agir hemde cok irimsi gibi bu isler icin. gerektiginde tek ellede islem yapabilmek keyifli olabilir. 7,86 gibi bir inch olacakmis sanirim ipadmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ekran çizgiroman için küçük kalır, çözünürlük olayı değil, font size olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 7 kusur olacak gibi duruyor.. 10 inchde buyuk be ya :) 6inch ornegin bana cok kucuk ereaderda ipadde okuyorum enfes bir sekilde kitabi ama buyuk ve agir onun yerine 7-8 inchler civari bir sey enfes olabilir. zaten su ereaderlarda cuk kadar be abicim 6 inch yani yap sunlari 7-8 inch falan neden yapmiyorlar onu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 6" kitap için uygun, paperback tam işte. Çizgiroman için 10 ideal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://www.engadget.com/2012/10/03/wsj-ipad-mini-production-begins/ sansa bak az onceki haber. uretime girmis deniyor 7,85 inch mis ekran. off of enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 GERGE said: 7" tabletten iPad'e geçtim ben 7" çok küçük geliyor diye, bunlar daha da küçültüyor. Jobs haklıymış 7" çok küçük derken. Tutmaz. Çizgiroman okunmaz, kitap okurken eReader'dan farkı kalmaz. 7" gereksizmiş gerçekten. Android alacaksanız da 10" alın. naptın tornadosu, öldü mü yoksa adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 forgiver said: apple hariç hepsi çin malı dkokunmatik bana göre this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yeter apple a akan çöp paralar be abi -.- al şundan bir tane butun ihtiyaclarını giderir :P çizgi roman kitap mitap this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar