DoD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Son golde Amrabat bilinçli atıyor galiba o pası, çözemedim tam... İlk izlediğimde karambol demiştim de şimdi tekrar bakıyorum girişi falan tam o şekilde vurmak ister gibi topa... Eğer bilerek yapıyorsa 10 üzerinden 10 veriyorum harekete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 son golde amrabat pas atmıyor bile, topu çekmeye çalışıyor, top oraya sekiyor. amrabat fanboy gözlüğünü çıkarmak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ben de çözemedim dedim, sanki bilerek geçip topuğuyla oraya atmış gibi geldi tekrar baktığımda... Her boka fanboy vs diye atlamamak gerek bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Son golden sonra burakla amrabat niye tartışıyor ki ayıp yani, muhtemelen amrabat niye bana bırakmıyosun dedi de olmaz. başarı = takım olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 O pozisyon baya komik zaten, fotoğrafı çeksen Burak golü kaçırmış diğer ikisi ona kızıyor gibi görünüyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 1,25 gol ortalaması helal umutttttttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bilerek bilmeyerek çok önemli değil , önemli olan maçın son anları , 3-0 öndesin , 4 gün sonra manU ile maçın var ama , yine de herkes kovalıyor, 3-4 oyuncumuz golü arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 DoD said: 34 maçın 23'ünü kazanmışız 8 beraberlik 3 mağlubiyet... ve Galatasaray Kutulu yönetimindeki başlıklarda 80. puanını alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Umut golünde o ne biçim vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ıskalamak istemiş de becerememiş gibi sdf bence orda aslan payı herşekil amrabatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Kaleci panayir kalecisiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kaleciyi görünce aklıma ne geldi.. (ama simoviç iyiydi zamanında, hata olmasın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ssddfs zamanında ben katılmıştım bu programa. Kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ilkokul filan heralde. Neyse Florya'da oturuyordum ben dönüşte otobüste yer kalmamıştı bana (gece baya bir geç vakitti), Simoviç bırakmıştı beni evin oraya kadar, Cherokee Jeep'ler vardı o zamanlar en fiyaka Simoviç'te, içine girinceki halimi hiç unutmuyorum, o kadar büyük ve acayip gelmişti ki o araba. Deri koltuklar filan. Hatta sonra Simoviç'in fubol okuluna gitmişliğim vardır. Bu da böyle bir anım, gol show'u görünce aklıma geliverdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kithnos_1 said: Bilerek bilmeyerek çok önemli değil , önemli olan maçın son anları , 3-0 öndesin , 4 gün sonra manU ile maçın var ama , yine de herkes kovalıyor, 3-4 oyuncumuz golü arıyor Geçen sene playoff ilk fb maçında da son anlarda skora yatsak son maça falan kalmazdı şampiyonluk, son anlarda hala bastırıyorduk hatta forvet mi ne sokmuştu oyuna, kontradan gol yedik sonra ... Galatasaray bu mentaliteyi benimsedi velhasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar