clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Akito said: abi o değil de sen meleklere de inanıyosun :((( he inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Narius said: "Bende sizin gibi atayizdim doğru yolu buldum" modeli. Evrim nedir hiç bilmeyen de, evrim maymunun insana dönüşmesidir diyen de, bilimsel bilgi sahibi olup yinede kabul etmeyenler de mevcut. God Delusion'da vardı yine bilimsel bir konuda evrim miydi değil miydi hatırlamıyorum dindar bir "bilim" adamı bilim kanıtlasada kitaba tersse ona inanırım gibi birşey demişti. Richard Dawkins'de bu tarz adamlar için insanlığın yüz karası yorumunu yapmıştı. ateyiz falan değildim daha önce tek tanrıyı doğru gören, müslümanlıkta da yanlış görmüş biri değildim ama müslüman değildim. god delusion'ı okiyim bi ara muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Cidden ya, zamanında dalga geçtiğimiz konular, şimdi ciddi ciddi evrim çürütmek için hipotezmişcesine öne sürülüyor, geriye gidiyoruz resmen asjhgdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 clownbaby said: Narius said: "Bende sizin gibi atayizdim doğru yolu buldum" modeli. Evrim nedir hiç bilmeyen de, evrim maymunun insana dönüşmesidir diyen de, bilimsel bilgi sahibi olup yinede kabul etmeyenler de mevcut. God Delusion'da vardı yine bilimsel bir konuda evrim miydi değil miydi hatırlamıyorum dindar bir "bilim" adamı bilim kanıtlasada kitaba tersse ona inanırım gibi birşey demişti. Richard Dawkins'de bu tarz adamlar için insanlığın yüz karası yorumunu yapmıştı. ateyiz falan değildim daha önce tek tanrıyı doğru gören, müslümanlıkta da yanlış görmüş biri değildim ama müslüman değildim. god delusion'ı okiyim bi ara muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. lol ne olduğunu bilmeden hakaret etmek. smells like muslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 clownbaby said: ateyiz falan değildim daha önce tek tanrıyı doğru gören, müslümanlıkta da yanlış görmüş biri değildim ama müslüman değildim. kuran'ı okiyim bi ara muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. bir şey değiştirdim çok güzel oldu çok da iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dalga geçmeyin şunlarla lütfen gidip biryeri patlatıcak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ya bi program vardı evrimi tartışan baya komikti.hacettepeden ergi deniz özsoy vardı(süper adamdır) ve diğerleri eğlenmiştim baya.adam bi üniversitenin dekanı şey diyodu ya tamam ben sana bi bakteri veriyim sen bundan balık yap bana labaratuvarda fln bide ya ben mikroskopta baktım okadar muhteşemki hücre bunu sadece allah yapar fln.bunu söyleyen dekan bölüm başkanı fln ya ilginç yani eşşek kadar adamlar yani okumuş etmiş adamlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hamsilipilav said: clownbaby said: muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. lol ne olduğunu bilmeden hakaret etmek. smells like muslim adamın bağnaz ateist gençler tarafından ne kadar pohpohlandığı ve adamın kitabından alınan okuduğum birkaç alıntı tahmin yürütmem için yeterli. muhtemelen smells like teen spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully. Kitabın girişi, baya iyi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hamsilipilav said: lol ne olduğunu bilmeden hakaret etmek. smells like muslim asdfasd tespit mükemmel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 allah şöyle böyle, öyle olan allaha niye inanayım ateistçileri de bi garip ya. yani sonuç doğru gibi ama gidiş yolu çok saçma. hoca olsam 0 veririm sorusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 clownbaby said: hamsilipilav said: clownbaby said: muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. lol ne olduğunu bilmeden hakaret etmek. smells like muslim adamın bağnazlar tarafından ne kadar pohpohlandığı ve adamın kitabından alınan okuduğum birkaç alıntı tahmin yürütmem için yeterli. muhtemelen smells like teen spirit oha adam ciddi anlamda kurana giydiriyo lan asşldfkasdfşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Akito said: clownbaby said: ateyiz falan değildim daha önce tek tanrıyı doğru gören, müslümanlıkta da yanlış görmüş biri değildim ama müslüman değildim. kuran'ı okiyim bi ara muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. bir şey değiştirdim çok güzel oldu çok da iyi oldu. olum ne adamlarsınız o kadar cevap veren oldu konuda bir kişi de mi kendi görüşünü anlatmaz o öyle değil böyle demez. nası yaşıyosunuz siz kendinizle. madem bu kadar genel geçer birşey olmalı sizin gözünüzde bir kişi çıksın yaratıcısız bu şöyledir başlangıç böyledir budur şudur falan desin de doğru bi yola girsin ipe sapa gelmese bile söyledikleri. bu şekilde gereksiz muziplik çabaları ve fikir belirtmeden laf atma olayları belli bir zeka seviyesinin üstünde olduğunu düşünen güruha pek uygun değil. fırsat buldukça bunu tekrarlayanlar aranızda bol olduğu için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 allah ol dedi olduyla, makarna canavarı ol dedi oldu arasında bi fark yok benim açımdan. ilkine inan, ağzından salyalar saçarak dolanan, oldukça tehlikeli ve büyük bi kesim var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 haha oturup sana evrim dersi mi verelim onu mu istiyorsun ? niye seninle zaman kaybetsin ki birisi, eninde sonunda ipe sapa gelmez veya şarlatan falan olucaz, ayrıca google her zaman orda, aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yalnız adam tersten çok doğru tespitler yapıyor. Trolleniyor muyuz diye şüphe etmiyorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 clownbaby said: Akito said: clownbaby said: ateyiz falan değildim daha önce tek tanrıyı doğru gören, müslümanlıkta da yanlış görmüş biri değildim ama müslüman değildim. kuran'ı okiyim bi ara muhtemelen muhakeme yeteneği gelişmemiş halk yığınını şartlandıran bi soytarıdır ama yine de okumuş olmak isterim. bir şey değiştirdim çok güzel oldu çok da iyi oldu. olum ne adamlarsınız o kadar cevap veren oldu konuda bir kişi de mi kendi görüşünü anlatmaz o öyle değil böyle demez. nası yaşıyosunuz siz kendinizle. madem bu kadar genel geçer birşey olmalı sizin gözünüzde bir kişi çıksın yaratıcısız bu şöyledir başlangıç böyledir budur şudur falan desin de doğru bi yola girsin ipe sapa gelmese bile söyledikleri. bu şekilde gereksiz muziplik çabaları ve fikir belirtmeden laf atma olayları belli bir zeka seviyesinin üstünde olduğunu düşünen güruha pek uygun değil. fırsat buldukça bunu tekrarlayanlar aranızda bol olduğu için söylüyorum. komik geliyor çünkü böyle bir şeyi sana "ikna" ettirmek. birazdan yerçekimininde izahını isteyeceksin diye korkuyorum. sene 2012. internet kitap şu bu dolu. 2012de paticikten evrim öğrenmeye çalışıyorsan zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 insanların maymundan yavaşyavaş evrimlendiğine inanmıyorum saçmalığın daniskası direk genetik bi elleme var Tanrı eli labaratuarda şekillendirmiş kanımca dünyada o sırada ne (lucy musi mağra maymunu)varsa convert etmiş şuanki formumuza. ki bilimsel bulgular benim bu yazdığım saçmalığıda destekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://a0.twimg.com/profile_images/1769649316/TwitterProfile_1.jpg bunları yazdık kitabımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 valla hiç birşey bilmeyen birine bile 'canlılığın milyonlarca yıl sonucu değişimlerle tesadüfen oluşması', summonlanmaktan daha mantıklı gelir. bide sofuların, tüy bıyıkların takıldığı sergiye gidip sormuşlar. allahsızlığı yayma kürsüsünde sorsunlar soruları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruko5 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Aluriel said: allah ol dedi olduyla, makarna canavarı ol dedi oldu arasında bi fark yok benim açımdan. ilkine inan, ağzından salyalar saçarak dolanan, oldukça tehlikeli ve büyük bi kesim var sadece 1. makarna canavarı değil Uçan Spagetti Canavarı (c.c) 2.Yanlış bilgilendirilmişsin.Pastafaryanizmde ol dedi oldu diye birşey yoktur.En yakın zamanda Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabını oku.Tabi İnglilizce oku çünkü başka dillere çevrilirken farklı anlaşılabiliyor. RAmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 evrim diyince zaten maymun -> insan algılanıyor milyar tane ispatlanmış adaptasyon falan sayılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Kutsal makarnada zorlama, bana inanmazsan sana ceza vericem, bana inanmayanları öldürün/rahatsız edin gibi ifadeler bulunmadığı için o dinin aydınlığıyla yıkanan insanlar potansiyel katiller olarak aramızda dolanmaz ._. İnsanlara ve insanların mülklerine verdikleri zararları kendi yaratıcıları istediği için yaptığını iddia edemez. İnsan ayrımcılığı, insanları dolandıran din sınıfının oluşmasını engeller. Ayrıca karnınızı doyurur ve diş taşlarına karşı etkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 clownbaby said: Ardeth said: evreni hiç bişey yaratmadı, evren herşeyden önce vardı ve herşeyden sonra da olacak, bütün bildiğimiz varlıkların sadece dünyada olmasının sebebi ise evrenin öyle istemiş olması. tanıdık geldi mi sfsd geldi vahdet-i vücudçu tasavvuf müşriklerini çağrıştırdı hem vahdet-i vücudçu olup hem nasıl müşrik oldum anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar