Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çikolata harbiden etkiliymiş yav

Chemical

Öne çıkan mesajlar

sabahtan beri üzerimde bi böyle rahat bi hava var bi kıpırlık var bi mutluluk var neden diyodum farkettimki sabahtan beri çikolata yiyorum lan:)

böyle olmazdı valla yiyince oluyo hep
valla diyolardıda inanmazdım çikolata mutlu eder diye
bide dobik etmese[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

E doğru tabi bilimsel olarak ispatlanmış bişi . Çikolata mutluluk hormonu yarar . Tabi abartmamak lazım sonra Cırcır alerji ve türevleri olma ihtimalin yüksek oluyo :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Sosyal ağlarda paylaş

herkeste etkılı olmuyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Kasım 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 06 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
said:
Sholver, 06 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
Sex ten sonra iyi gelir sigaradan daha faydalidir.

said:
KaMoNJuK, 06 Kasım 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D
anladık çok sevişgensiniz.

bole artıslık taslıuyan tıplerde cıkıo arada :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

sigara-çikolata-kahve[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
sigara-çikolata-kahve

= Mezar[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir söz geldi aklıma sanırım Sir Gwelith demişti bunu Knight's Bridge in önünde adamlarını korkutan diğer bir toprak beyinin tehditini duyduğunda;''Hayvanlar yapamadıkları işleri gizlemek için kaçarlar..İnsanlar ise yapamadıkları işleri yapmış olarak bahsederler.'' ne güzel demiş değil mi?

Evet çikolata gerçekten dozu geçmediği sürece iyidir..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...