Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çikolata harbiden etkiliymiş yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabahtan beri üzerimde bi böyle rahat bi hava var bi kıpırlık var bi mutluluk var neden diyodum farkettimki sabahtan beri çikolata yiyorum lan:)

böyle olmazdı valla yiyince oluyo hep
valla diyolardıda inanmazdım çikolata mutlu eder diye
bide dobik etmese[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
E doğru tabi bilimsel olarak ispatlanmış bişi . Çikolata mutluluk hormonu yarar . Tabi abartmamak lazım sonra Cırcır alerji ve türevleri olma ihtimalin yüksek oluyo :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
Yan mı desem düz mü desem diğer etkileri yüzünden yemiyesim geldiği de oluyor. Malum dela da değinmiş duvar muvar..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
herkeste etkılı olmuyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Kasım 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çikolata yedim[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..."
-Arif

Mesaj tarihi:
Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
Sholver, 06 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
Sex ten sonra iyi gelir sigaradan daha faydalidir.

said:
KaMoNJuK, 06 Kasım 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D
anladık çok sevişgensiniz.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mesaj tarihi:
çikolota yedikten sonra kesin bi sivilce çıkıo bi yerimde ! :)

çok sevmem ama hayır da demem..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 06 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
said:
Sholver, 06 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
Sex ten sonra iyi gelir sigaradan daha faydalidir.

said:
KaMoNJuK, 06 Kasım 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D
anladık çok sevişgensiniz.

bole artıslık taslıuyan tıplerde cıkıo arada :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
sigara-çikolata-kahve[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
sigara-çikolata-kahve

= Mezar[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Mesaj tarihi:
Güzel bir söz geldi aklıma sanırım Sir Gwelith demişti bunu Knight's Bridge in önünde adamlarını korkutan diğer bir toprak beyinin tehditini duyduğunda;''Hayvanlar yapamadıkları işleri gizlemek için kaçarlar..İnsanlar ise yapamadıkları işleri yapmış olarak bahsederler.'' ne güzel demiş değil mi?

Evet çikolata gerçekten dozu geçmediği sürece iyidir..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...