Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sabahtan beri üzerimde bi böyle rahat bi hava var bi kıpırlık var bi mutluluk var neden diyodum farkettimki sabahtan beri çikolata yiyorum lan:) böyle olmazdı valla yiyince oluyo hep valla diyolardıda inanmazdım çikolata mutlu eder diye bide dobik etmese[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 E doğru tabi bilimsel olarak ispatlanmış bişi . Çikolata mutluluk hormonu yarar . Tabi abartmamak lazım sonra Cırcır alerji ve türevleri olma ihtimalin yüksek oluyo :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
pan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ye ya afiyet şeker olsun[signature][hline]wtf?
Razu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yav bea bende bı deneyım :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yan mı desem düz mü desem diğer etkileri yüzünden yemiyesim geldiği de oluyor. Malum dela da değinmiş duvar muvar..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 herkeste etkılı olmuyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Kasım 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çikolata yedim[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 süpersin arcane[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 su içtim :-p[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sex ten sonra iyi gelir sigaradan daha faydalidir.Bas ucunuzda benim gibi Ulker Citir Gofret bulundurun. *!Aramizda kalsin*[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Cikolata+tursu=Engine down!!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: arcane, 06 Kasım 2004 02:16 tarihinde demiş ki: çikolata yedim eahuehaeuh lan cok iyi guldum[signature][hline]templars of steel
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Sholver, 06 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki: Sex ten sonra iyi gelir sigaradan daha faydalidir. said: KaMoNJuK, 06 Kasım 2004 11:14 tarihinde demiş ki: Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D anladık çok sevişgensiniz.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çikolota yedikten sonra kesin bi sivilce çıkıo bi yerimde ! :) çok sevmem ama hayır da demem..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 valla bende neler ıstıyorum ama olmuyor tokattayım dısarda bısey yesem herkez dover valla[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Saeros, 06 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki: said: Sholver, 06 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki: Sex ten sonra iyi gelir sigaradan daha faydalidir. said: KaMoNJuK, 06 Kasım 2004 11:14 tarihinde demiş ki: Sexten sonra rulezzzzzzzzz.:-D anladık çok sevişgensiniz. bole artıslık taslıuyan tıplerde cıkıo arada :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sigara-çikolata-kahve[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 14:53 tarihinde demiş ki: sigara-çikolata-kahve = Mezar[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Güzel bir söz geldi aklıma sanırım Sir Gwelith demişti bunu Knight's Bridge in önünde adamlarını korkutan diğer bir toprak beyinin tehditini duyduğunda;''Hayvanlar yapamadıkları işleri gizlemek için kaçarlar..İnsanlar ise yapamadıkları işleri yapmış olarak bahsederler.'' ne güzel demiş değil mi? Evet çikolata gerçekten dozu geçmediği sürece iyidir..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Çikolata ve kahve rulassss[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Chikolata + votka hmmm[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aman diyim fazla çikolata yemeyin. obeziteye fln yol açıyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çiko+abso süperde turşu+çiko napar lan insana :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Öne çıkan mesajlar