HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bende etti gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 idilik said: bu arada istersen benim nasırımı geçiren ilacın adını vereyim. ama doktoruna danışmadan kullanma. abi good guy greg ya. good girl gerçi. ama cidden her konuda böle yani tavrı. süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hadı yazmıyım yazmıyım dedimde, aa ne güzel iğrenc foto! diye sevinmiştim actım spoilerı yazı cıktı. ayıp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Nasır bandı diye satılan şeyi alıyorsun, 3gün yapıştırıyorsun, kesinlikle yıkamıycaksın ve bant cıkmayacak. 3 günün sonunda nasırın kalkmış olacak. Bant ıslanırsa hava alırsa bişeye yaramaz . Defalarca yaptım tek etkili şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 boktan bişi valla, benim de cıbıl ellerle dumble kaldırmaktan küçük küçük oluyor arada. soyuyorum paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yalnız eğer dediğin kadar büyükse bence bi doktora görün. bant tamam denemişler oneriyolar ne güzel ama o boyutta bir nasır özellikle kuru bir cildin varsa cok ciddi sorunlar yaratabilir. seker hastası falan değilsin dimi? bide o varsa cünkü baya sakat bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 -Deno- said: boktan bişi valla, benim de cıbıl ellerle dumble kaldırmaktan küçük küçük oluyor arada. soyuyorum paso. evet kesinlikle dumbelldandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Cuce said: hadı yazmıyım yazmıyım dedimde, aa ne güzel iğrenc foto! diye sevinmiştim actım spoilerı yazı cıktı. ayıp bence. aynı hayal kırıklığı bende de oldu ya, ne pis insanlarmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 doğamız bu naapkar görsel dürtgec arayısındayız sabitsellen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 cildim hiç kuru değil. ha serçe parmağımın tam yanı artık cilt seviyesinde değil orası ayrı ama nasıl şu an kökünü görebildiğim, şeffaf bi tepecik içerisinde. o pervane falan olayını imkansız yapamam çünkü şu an çok fresh bir acım var dokunmada, öyle eski kaşar gibi olmuş bi nasır değil. bant olayını denemedim ama çok etkili veya uzun süreli olacağını düşünmüyorum. işin ilginci tırnak başlangıcına da yakın bi yerde ve tırnağımın sallandığını gördüm. hafif de kanama var tırnak başlangıcında. idilikten pm bekliyorum ilaç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA TIRNAK DEME KANADI DEME AAAAALALALALA DUYMUYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ben en son gördüğümde reçineye benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 nasır kökü ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 FOOTJOB ı kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Travacort, bunu kullan bende alacağım ayak serçe parmağımla yanındaki parmak arasında oluşan bir kaşıntıyla başladı herşey. Kaşıdıkça daha haz verir hale geldi ve bu diğer parmak aralarına da sıçradı şu an ayak parmak aralarım hep kaşınıyor ve ellemiyorum çünkü yara içindeler. Gidip alacağım o kremden umarım işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mantar olmuşsun sen, nasır la o kremin pek ilgisi yok gibi. Sağlam bir cildiyeciye git, ayak mantarı çok zor iyileşir. Çorapları pamuklu kullan günlük değiş ve kaynat o çorapları yada günlük kullan at. Çorapsızda ayakkabı veya terlik giyme. GEnelde çorap kullanma ve çroap hijyeni tam sağlanamadığı için kremde kullansan geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 fotoğraf göremeyince oluşan hayal kırıklığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dasaaa said: idilik said: bu arada istersen benim nasırımı geçiren ilacın adını vereyim. ama doktoruna danışmadan kullanma. abi good guy greg ya. good girl gerçi. ama cidden her konuda böle yani tavrı. süper lan. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 "Oceral %1 deri spreyi" diye birşey aldım 3-4 gündür düzenli olarak günde 2 kere sıkıyorum. Kaşıntılar azaldı, sadece sıktığım zaman parmak aralarındaki yaralar yüzünden acı çekiyorum 5 dakika sonra herşey normale dönüyor, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 idilik said: dasaaa said: idilik said: bu arada istersen benim nasırımı geçiren ilacın adını vereyim. ama doktoruna danışmadan kullanma. abi good guy greg ya. good girl gerçi. ama cidden her konuda böle yani tavrı. süper lan. =)) nasırlı bir kız olduğunu bildiğimden gülücüğe odaklanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 şu an nasır yumuşatıcı losyon yazan o şeyi kullanıyorum. yumuşama var hakkaten, en azından kösele giyebilmeye başladım. yumuşadığı için nasırı kaldırıp asıl ilacı sürebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CtrlX Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 nasııırımaa bastılaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sonra ben neden banlandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar