Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakta nasır

patatespresi

Öne çıkan mesajlar

yalnız eğer dediğin kadar büyükse bence bi doktora görün. bant tamam denemişler oneriyolar ne güzel ama o boyutta bir nasır özellikle kuru bir cildin varsa cok ciddi sorunlar yaratabilir.

seker hastası falan değilsin dimi? bide o varsa cünkü baya sakat bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

cildim hiç kuru değil. ha serçe parmağımın tam yanı artık cilt seviyesinde değil orası ayrı ama nasıl şu an kökünü görebildiğim, şeffaf bi tepecik içerisinde.

o pervane falan olayını imkansız yapamam çünkü şu an çok fresh bir acım var dokunmada, öyle eski kaşar gibi olmuş bi nasır değil.

bant olayını denemedim ama çok etkili veya uzun süreli olacağını düşünmüyorum.

işin ilginci tırnak başlangıcına da yakın bi yerde ve tırnağımın sallandığını gördüm. hafif de kanama var tırnak başlangıcında. idilikten pm bekliyorum ilaç için.
Sosyal ağlarda paylaş

Travacort, bunu kullan bende alacağım ayak serçe parmağımla yanındaki parmak arasında oluşan bir kaşıntıyla başladı herşey.

Kaşıdıkça daha haz verir hale geldi ve bu diğer parmak aralarına da sıçradı şu an ayak parmak aralarım hep kaşınıyor ve ellemiyorum çünkü yara içindeler. Gidip alacağım o kremden umarım işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantar olmuşsun sen, nasır la o kremin pek ilgisi yok gibi. Sağlam bir cildiyeciye git, ayak mantarı çok zor iyileşir. Çorapları pamuklu kullan günlük değiş ve kaynat o çorapları yada günlük kullan at. Çorapsızda ayakkabı veya terlik giyme.

GEnelde çorap kullanma ve çroap hijyeni tam sağlanamadığı için kremde kullansan geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

dasaaa said:

idilik said:

bu arada istersen benim nasırımı geçiren ilacın adını vereyim. ama doktoruna danışmadan kullanma.

abi good guy greg ya. good girl gerçi.
ama cidden her konuda böle yani tavrı.

süper lan.

=))

nasırlı bir kız olduğunu bildiğimden gülücüğe odaklanamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...