Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 arcane said: Moddingden, multiplayerdan haber verin arkadaş. Modding tools mutlaka stretch goal olmalı. Multiplayer BG2'de bile şahane formatta var, story focus kemküm ederlerse döverim net söyleyeyim ehueh. ya modding ne olacak abi 2d oyunda heh. infiniti oyunların hiçbirinde gerçek anlamda mod var mıydı? :p ama pardon mod lazım değil bizim hardkorlarımıza ehueh, onlar statik tablo üzerinde sprite yürütmekten memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi klasik sam yine ahaha çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 mod ne ya, ciplak anime karakteriyle oynamak istiyen gelmesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ahah işte modu çıplak skin sanan 'pc oyuncusu'. of adam pc'lerin konsollar üzerindeki en büyük avntajını hiçe saydı ya lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 he tatlim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 3.seviyelerin hepsine fireball stokladım, geliyorum. Concentration full. Şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 oyun motoru iyi çıkarsa modlanamaması yazık olabilir zira o zaman yine şirketin çıkaracağı oyunu beklemek zorunda kalırız. mount and blade modları oyunun kendisinden güzeldi zira sdf öte yandan oyunun 2d olduğunda vereceği o güzel his modlanabilirlikle karşılaştırılabilecek bir özellik bence hehe. umarım o yeni teknoloji vs dedikleri modlanmakla ilgili şeyler de içeriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 çok pardon ya axedice sanmışım bir an. cevap vermezdim. :p Ardeth said: umarım o yeni teknoloji vs dedikleri modlanmakla ilgili şeyler de içeriyordur. ahah hayallere devam. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 olmasa da, |olmayışına üzülmem| < |oldschool izometrik 2d olmasına sevinmem| o yüzden np sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 varyor yoksa oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 modding'in hangi dimension ile ne alakasi var yahu, developer gerekli destegi verdi mi vermedi mi ona bakar... Goren de her 3d oyun agir mod destegiyle geliyor sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Arkaplanlar el ile cizilince, haliyle modlamak daha zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sam yine herkesi karşısına almış, adamın hobisi ama dandirik blizzard oyunu da değil ki bu diablo falan. avallone, cain reyisler ve arkadaşlarının publisher sıkıntısı olmadan özgürce yapacağı oldschool bi rpg, ayıp en ufak laf etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 saglanan destege bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 incoming 400k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Samin bu oyunu sevmemesi gayet olumlu bi gelişme yalnız. Geçmişini düşünün samin. Düşündünüz mü? Hah şimdi bide bu oyunu sevdiğini düşünün. Çok yanlış bişeyler var değil mi? Sam lütfen meraklanıp para verme bu oyuna. Senin verdiğin para bildiğin kötü karma etkisi yaratır olumsuz yönde etkiler oyunu. Söz CE ile gelen ekstra key i sana vericem ben. Beleşe vericem. Yeter ki senin şu oyunda hiç bir söz hakkın olmasın, hiç bişeyini beğenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ya grafikle ilgili mod olmaz, yoksa stat değiştirir vs öyle şeyler olur tabii de. oyundaki aynı kaynaklar çevrilip çevrilip kullanılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 4 milyonu rahat görür 2. haftasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben Dragon Age:O'den daha fazla keyif aldığım bir combat hatırlamıyorum açıkçası. 2 healer oynardım dragon age'i. Bana tank & spank bayar diye gelmeyin turtle gayet valid bir stratejidir ahahah. Ayrıca her setupla iş yapıyordu dragon age. Hepsi keyifliydi rogue'undan mage'ine, warriorına. Expansionda boku çıktı herşey OP olunca. Ama beklentim o yönde değil. Çoook daha iyi şeyler yapılabilir, yapılmalıdır. Backer hesap sorar. ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 10a gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Oyunu değiştiren değil de content ekleyen bir modding stili düşünmüştüm ben. Yani böyle story builder havasında. Player driven contentle sonuçlanabilecek. Yoksa kılıcımı mavi parlak kocaman yaptım, yok hatun modelleri çıplak yaptım, yok dotadaki x'in ultisini koydum oyuna falan öyle steamworkshop kıvamında patates şeylerdeh bahsetmiyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 akila jewish tanıdığın yok mu hiç? söyle bi el atsın 2 gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 jewish mal aldigimiz, is yaptigimiz cok adam var, pek sevismiyoruz asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 content driven modlarda en buyuk dert aslinda voice acting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kendi ses dosyani ekleyebilme yaparlar, turkce kufurlu mod cikaririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar