Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity

Norak

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Moddingden, multiplayerdan haber verin arkadaş. Modding tools mutlaka stretch goal olmalı. Multiplayer BG2'de bile şahane formatta var, story focus kemküm ederlerse döverim net söyleyeyim ehueh.

ya modding ne olacak abi 2d oyunda heh. infiniti oyunların hiçbirinde gerçek anlamda mod var mıydı? :p

ama pardon mod lazım değil bizim hardkorlarımıza ehueh, onlar statik tablo üzerinde sprite yürütmekten memnun.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun motoru iyi çıkarsa modlanamaması yazık olabilir zira o zaman yine şirketin çıkaracağı oyunu beklemek zorunda kalırız.

mount and blade modları oyunun kendisinden güzeldi zira sdf öte yandan oyunun 2d olduğunda vereceği o güzel his modlanabilirlikle karşılaştırılabilecek bir özellik bence hehe. umarım o yeni teknoloji vs dedikleri modlanmakla ilgili şeyler de içeriyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Samin bu oyunu sevmemesi gayet olumlu bi gelişme yalnız. Geçmişini düşünün samin. Düşündünüz mü? Hah şimdi bide bu oyunu sevdiğini düşünün. Çok yanlış bişeyler var değil mi?

Sam lütfen meraklanıp para verme bu oyuna. Senin verdiğin para bildiğin kötü karma etkisi yaratır olumsuz yönde etkiler oyunu. Söz CE ile gelen ekstra key i sana vericem ben. Beleşe vericem. Yeter ki senin şu oyunda hiç bir söz hakkın olmasın, hiç bişeyini beğenme.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Dragon Age:O'den daha fazla keyif aldığım bir combat hatırlamıyorum açıkçası.

2 healer oynardım dragon age'i. Bana tank & spank bayar diye gelmeyin turtle gayet valid bir stratejidir ahahah. Ayrıca her setupla iş yapıyordu dragon age. Hepsi keyifliydi rogue'undan mage'ine, warriorına. Expansionda boku çıktı herşey OP olunca. Ama beklentim o yönde değil. Çoook daha iyi şeyler yapılabilir, yapılmalıdır. Backer hesap sorar. ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu değiştiren değil de content ekleyen bir modding stili düşünmüştüm ben. Yani böyle story builder havasında. Player driven contentle sonuçlanabilecek. Yoksa kılıcımı mavi parlak kocaman yaptım, yok hatun modelleri çıplak yaptım, yok dotadaki x'in ultisini koydum oyuna falan öyle steamworkshop kıvamında patates şeylerdeh bahsetmiyorum ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...