Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yok abi, yinede google maps bi baska ya, alisinca insan.. hayat kurtariyo bazen cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 gmaps geliyo bu arada iphonecular. http://www.ubergizmo.com/2012/10/alleged-google-maps-alpha-for-ios-screenshots-leaked/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 gelsin artık valla. lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 6.01 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bi cacık yok. 6.1 de beta da ondada bşi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 6.01 benim iPhone 4'ü adam etti, 6 ile birlikte çok kasmaya başlamıştı alet, 6.01 bunu düzeltti, app store da hızlandı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Aynen benim de whatsupta yazarken donuyordu telefon, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 wazzapta restart yiyodu telefon apple logosu cıkıp, nedeni neymiş ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Telefonla konuşurken kilit düğmesine bastığımızda "End" tuşunu yanıp söndürerek çağrıyı bitirmesi olayındaki yanıp sönme özelliğini 6.0.1 gibi küçücük bir yamada iptal etmek kimin aklına ne diye gelmiş onu çok merak ettim ben, çok mu yoruyormuş sistemi o grafik? Basamadım zannettim ilk ikisinde, anca düştü jeton sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 busy callback olayı gsmden mı kaynaklanıyor ıphonedan mı adam busy falan degıl mesela o anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar