Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS6

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

aranizda maps kullaniminda sikinti yasayanlar paylasabilir mi?

kendi kisisel kullaniminizda. internetteki hikayeleri biliyorum.

benim dusuncem google maps app olarak gelir, android de ki feature set ile gelir. Bi ihtimal diyorum, google bilerek dandik versiyonunu veriyodu apple'a. Cunku apple kontrol ediyodu. Google maps in monetization modellerinin hepsinde eli vardi yani. Ya bunu kabul et ya da hic etme diye bi rest yani. Apple para veriyodu google a lisanslamak icin, ama google oradan daha cok para kazanir tum kontrolu tutarsa.

Kendi app ini cikarinca, tamamen kontrol edebilecek. Bu seferde android de ki feature set ile cikarir cunku bi engel kalmaz kontrol noktasinda.

Android deki feature set ile cikarsa dedigim dogru cikar, yok cikmaz ise google icin android e competitive avantaj vermek halen daha onemli anlami cikar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Halen önemli olmasılazım onun. Uzun bir süre Android tablet kullandıktan sonra iPad'e geçtim, iPad gerçekten apayrı bir deneyim. Telefonda aynı şeyi söyleyemem ama tablet işinde Android geride çok.

OS olarak değil bu arada, app olarak. Notability mesela mükemmel bir app, Android'de benzerini bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

TROLOLOLOL
ios6 icin google maps yok. - eric Schmidt via reuters

Demek ki, android halen daha onemli saniyorum google icin. Yalniz orada bisi var.

said:
"Apple is the exception, and the Android system is the common model, which is why our market share is so much higher," Schmidt said, adding that success was often ignored by the media, which he said was "obsessed with Apple's marketing events and Apple's branding."

"That's great for Apple but the numbers are on our side," he said.

Tam gecen ki su yazimin ustune geldi. http://forum.paticik.com/read.php?7,6444725,6446302#msg-6446302 :)
Sosyal ağlarda paylaş

Maps icin bi ton insan cep telefonu degistirir :) Gunluk kullanan insanlar var, isinin onemli bir parcasi olan insanlar. Ben degistirmem ama bi ton insan var.

Ben 2-3 tane app icin birinci bilgisayarimi mac yaptim mesela. Killer app derler, en onemli seydir bir platform icin. Xbox icin exclusive oyunlar, iphone icin exclusive app ler, iyi app ler vs.

Bilgisayar tarihini okursaniz zaten savasin hep killer app ler ustune kuruldugunu gorursunuz. visicalc ler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...