Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Telefon tus takimi beyaz olmus , cakma cin mali telefon gibi. Eski haline donme opsiyonu var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 jailbreaksiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yok o bana gelmez Neyse artik , alisicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lan o keypad ne yeni gordum. cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Mum_Chamber said: aranizda maps kullaniminda sikinti yasayanlar paylasabilir mi? kendi kisisel kullaniminizda. internetteki hikayeleri biliyorum. benim dusuncem google maps app olarak gelir, android de ki feature set ile gelir. Bi ihtimal diyorum, google bilerek dandik versiyonunu veriyodu apple'a. Cunku apple kontrol ediyodu. Google maps in monetization modellerinin hepsinde eli vardi yani. Ya bunu kabul et ya da hic etme diye bi rest yani. Apple para veriyodu google a lisanslamak icin, ama google oradan daha cok para kazanir tum kontrolu tutarsa. Kendi app ini cikarinca, tamamen kontrol edebilecek. Bu seferde android de ki feature set ile cikarir cunku bi engel kalmaz kontrol noktasinda. Android deki feature set ile cikarsa dedigim dogru cikar, yok cikmaz ise google icin android e competitive avantaj vermek halen daha onemli anlami cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Halen önemli olmasılazım onun. Uzun bir süre Android tablet kullandıktan sonra iPad'e geçtim, iPad gerçekten apayrı bir deneyim. Telefonda aynı şeyi söyleyemem ama tablet işinde Android geride çok. OS olarak değil bu arada, app olarak. Notability mesela mükemmel bir app, Android'de benzerini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ya tam geçeyim diyorum. Acıyorum yorumlara bakıyorum millet wifi sorunu su bu diye ağlıyor vazgeciyorum. İyice arada kaldım bu 6.01 falan çıkarsalar da çözseler bazı seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Abi rahat ol ya hepimiz gectik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 TROLOLOLOL ios6 icin google maps yok. - eric Schmidt via reuters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 napam yandex map indirdim ben de. yükledim ios6. wifi sorunu çıkmadı şükür. maps dışında iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 google maps ancak browser based kullanılacak yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ios map de adam olacak da 2-3 yıl süründürecek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 iyi yapmıs google. ama ben beklemiyodum. en iyi hali ile app store'a koyarlar diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 KHaRoN said: TROLOLOLOL ios6 icin google maps yok. - eric Schmidt via reuters Demek ki, android halen daha onemli saniyorum google icin. Yalniz orada bisi var. said: "Apple is the exception, and the Android system is the common model, which is why our market share is so much higher," Schmidt said, adding that success was often ignored by the media, which he said was "obsessed with Apple's marketing events and Apple's branding." "That's great for Apple but the numbers are on our side," he said. Tam gecen ki su yazimin ustune geldi. http://forum.paticik.com/read.php?7,6444725,6446302#msg-6446302 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Rekabetin o kadar da agresif olmadigini dusunuyorum ben. Sonucta insanlar maps icin platform degistirecek degiller. Piyasa zaten android egemenliginde, ios a maps app i yapmak ile chrome browser vermek arasinda fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Maps icin bi ton insan cep telefonu degistirir :) Gunluk kullanan insanlar var, isinin onemli bir parcasi olan insanlar. Ben degistirmem ama bi ton insan var. Ben 2-3 tane app icin birinci bilgisayarimi mac yaptim mesela. Killer app derler, en onemli seydir bir platform icin. Xbox icin exclusive oyunlar, iphone icin exclusive app ler, iyi app ler vs. Bilgisayar tarihini okursaniz zaten savasin hep killer app ler ustune kuruldugunu gorursunuz. visicalc ler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Yalnız Google'a acaip koz verdi enayiler ahaha :D iOS6 için google maps app yazmaz bi süre bence Goog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 söylendi KHaRoN said: TROLOLOLOL ios6 icin google maps yok. - eric Schmidt via reuters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben de maps olayina acayip atarlandim da, yani androide gecmek cok daha buyuk bir hayal kirikligi gerektiriyor acikcasi. Bi de isletmeyi nasil kaydediyoruz ios maps e? Direk tomtoma mi kayit acmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 androiddeki mapste pusula işlevsel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dasaaa said: söylendi KHaRoN said: TROLOLOLOL ios6 icin google maps yok. - eric Schmidt via reuters konuyu takip etmiyodum sayın ceviz kabuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 takip etmenizi sağlarız sayın çıtanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben çok yetersiz bulmadım yeni Mapsi hatta daha eksik bir yönünü dahi görmedim şahsi kullanımımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sayfa açılış hızları falan efsane artmiş. Ama şarj mevzusu baya patlak. Pil ömrü yarıya düştü nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar