sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Agashaafda iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Google için iyi fırsat bu, ben olsam en aşağı bir yıl Google Maps çıkarmam iOS için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 zaten cikarmiyordu, o yuzden google maps'ten vazgecti apple. adamlar turn-by-turn'u 3 yil once android'e getirdiler ve iphone icin oyle bir planimiz yok demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 GERGE said: CUPERTINO, CA – Apple has made an announcement regarding the controversy over its mapping efforts, which made its debut in its iOS 6 update released yesterday. In a statement made by company CEO Tim Cook, he states that the lack of map detail is a completely intentional, revolutionary new way of presenting navigation data. “Nobody wants to look at a complicated map when they travel,” proclaimed Cook. “We’ve taken a revolutionary step in eliminating the non-critical elements which has plagued the map-reading experience since the dawn of time.” With regards of its navigation system directing its users to ferries instead of adjacent bridges, Cook said, “Apple users are known to travel off the beaten path to experience new sights. Apple Maps will allow them to enhance that experience. Why ruin the surprise by providing meaningless street views?” Apple’s stock (APPL) rose US$2.24 upon Cook’s announcement. GPS manufacturer Garmin has subsequently announced it will start production on a new line of simplified GPS devices that will take its users to an approximate area of a city and let users find their own way. her laftada bir revolutionary, magical, amazing geçicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 asıl soru burda sorun Apple'da mı yoksa TomTom'da mı olmalı bence. bir miktar sapma olduğu doğru, ama öyle kilometrelerce değil. zamanla oturacak işte, neyin tatavası onu da anlamış değilim ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yandex'in haritayı yükledim şimdi, epey düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sypro said: asıl soru burda sorun Apple'da mı yoksa TomTom'da mı olmalı bence. bir miktar sapma olduğu doğru, ama öyle kilometrelerce değil. zamanla oturacak işte, neyin tatavası onu da anlamış değilim ya neyse. 10'luk urun varken 3'luk urune geri donmek sorun. Duzeltip oyle gecis yapsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 GERGE said: Google için iyi fırsat bu, ben olsam en aşağı bir yıl Google Maps çıkarmam iOS için. waiting for approval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ahmedinejad said: Adam düz yolda ağaca çarpmış iOS map yüzünden demiş bir de. Oldu. Google map de kaç senelik emek var. Yavaş yavaş iOS map de oturur rayına. Olan ilk kullananlara olacak. Google map uygulamasını satsa Store'den 20 dolara falan deli para kazanır aslında. kentakide tavuk ekmek satıcakmış sattırırlar mı lan adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://iphoneperest.org/2012/09/ios-6-duman-alti-oldu konuyla ilgili güzel bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aranizda maps kullaniminda sikinti yasayanlar paylasabilir mi? kendi kisisel kullaniminizda. internetteki hikayeleri biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Ankara o kadar kötü değil ama uydu yer yer kullanılmıyor, parçalı bulutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yandex yükledim, o çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 benim bulundugum sokak haritada yok. bir ust ve alt sokaklar var. bugun bilmedigim bi yere gidicem araba ile. bakalım sıkıntı yasayacak mıyım, anlatırım ogleden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Google map'i yüklemenin bir yolu yoksa jailbreak vs.. hakikaten bir başka fail iphone için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ankarada oturuyorum, su ana kadar arattigim landmarklarda ancak %10 basari orani var. Onu da haritada tam yerinde degil yaklasik olarak gosterebiliyor. Hakkini vermek lazim manuel olarak girdigim 2 nokta arasinda duzgun navigasyon saglayabiliyor, google in daha kisa diye gosterdigi sacma cikmaz yollar, garip dolandirmalari yok. ikisinden cikardigim sonuc, tomtom win, yelp fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Masticore said: Google map'i yüklemenin bir yolu yoksa jailbreak vs.. hakikaten bir başka fail iphone için. Google maps uygulama için başvurmuş işte şu an approval durumunda, heralde kabul ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bu arada yandex maps i hayli basarili buldum , street view olsun rotalar olsun enteresan derecede iyi. Duzgun map yoklugunda herkesin denemesini oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Yandex TR için süper yaa. Trafik falan... Her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Google'dan iyi geldi bana Yandex. Kesin deneyin. Android'e de yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Google mapi yuklemenin bi yolu var da browser based shortcut olarak. Safaride maps.google.com ac, sonra anasayfaya eklensin mi diye soruyo , ekliyosunuz. O da normal gibi. Ha beni iphone dan sogutacak kadar basarisiz bir harita uygulamasi bu. yandex de eh iste, google mapimi verin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 map yuzunden IOS6 ya geçmedım. ne degısıklık var kı baska? deger mı yani mapten vazgecmeye oyle soriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://www.apple.com/ios/whats-new/ Gec. İdare edersin maps'te. Zaten Google'in app'i cikar birkac gune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 cabiria said: http://iphoneperest.org/2012/09/ios-6-duman-alti-oldu konuyla ilgili güzel bir yazı güzel blogmuş. mantıklı bir iphone sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ios 6 user guide >> http://itunes.apple.com/us/book/iphone-user-guide-for-ios-6/id563272542?mt=11 ibooks app ile ios cihazlardan bedava okunabiliyor. Ufak 3-5 tip disinda cogunuzun bildigi seylerdir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar