Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İçinde Magic: The Gathering ve şu Newsstand olmada çoktan satıp Transformer almıştım. Dijital dergi olayı çok iyiymiş ama, Entertainment Weekly, Wired hibi dergileri İstanbuldan ayrıldım ayrılalı okuyamıyordum. Klavye de o kadar kötü değilmiş. Nokta tuşu yok ama spacebar'a iki kere basınca koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 podcast ve store da ciddi yavaslama mi var yoksa bana mi oyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Her şey yavaşlayacaktır iPhone 5 çıktığı için. Ya gerçekten optimize edemiyorlar eski cihazlar için, ya da bile bile software ile işlemciyi yetersiz kullandırtıyorlar ki "bu da eskidi yav 5 almak lazım" olsun. Gerçekten her sefer böyle oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Baggio said: bile bile software ile işlemciyi yetersiz kullandırtıyorlar ki "bu da eskidi yav 5 almak lazım" olsun. kesinlikle bende boyle dusunuyorum :) adamlarin pazarlama stratejileri bariz ayni her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aket-Atum said: Kuralım mı bekleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kurun abi bi fark hissetmiyosun zaten ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bende fazla bi fark anlamadim ya bikac ivir zivir gelmis okdr. facebook ve telefon sanki biraz hizlandi. 4s kullaniorm eskiden yavasti sistemim smdi ucuo. hiz disinda bi fark anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi harita fark ettiriyor ya. bir tek ben miyim haritayı bu kadar çok kullanan bilemedim ama apple maps (td) bide bu passbook biz türkiye'de yaşayanların işine yaramıyor herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Baggio said: Her şey yavaşlayacaktır iPhone 5 çıktığı için. Ya gerçekten optimize edemiyorlar eski cihazlar için, ya da bile bile software ile işlemciyi yetersiz kullandırtıyorlar ki "bu da eskidi yav 5 almak lazım" olsun. Gerçekten her sefer böyle oldu bu. benim 4 gayet iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 anon said: abi harita fark ettiriyor ya. bir tek ben miyim haritayı bu kadar çok kullanan bilemedim ama apple maps (td) bide bu passbook biz türkiye'de yaşayanların işine yaramıyor herhalde? abi bende cok kullaniyorum. yurtdisinda yasadigim icin adress bulurken resmen deli gibi farketti. binalarin numaralari felan yazmio bide karisik yazio sokak isimleri bilemedim yani google map indircez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 rabbim kimseyi google mapsiz birakmasin, hele bi de navigationi var ki fiyuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 maps olarak telefonu çok kullanıyordum ben adres ararken, kolay olsun diye ipad ile aradım, büyük olur diyerek, telefona geri döndüm hemen. Apple hangi akılla bariz inferior bir işe girmiş? Engadget'da, The Verge'de filan fanboylar böyle şeyler yazıyor bir de: "Turn-by-turn GPS nav on the lock screen is genius! Gotta give them credit for that idea" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Google ile anlasamadılar ya da anlasmaları mı bitti oyle bisey. Youtube ve Google Maps kalkıyor dogal olarak bu durumda. Hangi akla hizmet sorusunun cevabı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 application olarak google map durmuyormu peki abi? indiririz devam ederiz eskisi gibi. bu ne ya valla ben google mapsiz disari cikmam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 4s için indirdim. hızlandı gibi anmasyonlar, tepki süresi falan. mapse kanım pek kaynamadı google maps indirebiliyorsak indirip ondan devam ederim. ayarlara do not disturb gelmiş ne yapar bu? birde kameraya panaroma gelmiş, galaxy s3 ün tırnağı olamadı bence panaroma :). düdük gibi oldu çektiğim resimler. bu arada daha önceden gelip ben farketmemiş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ya bu negiatif yorumlar beni dusundurdu artk heralde iphone4s ten sonra iphone 6 da felan buyuk bsy yapmazsa ve galaxy ayni farki atarsa galaxy e gecerim gibi. herkez galaxy galaxy dio. abi passbook gelmis yok photo stream gelmis bunlar ztn pek de fark yaratacak seyler deildi yani ios6 da ne geldi baska adam gibi? video cekerken foto cekemioz onun icin sanirim iphone5 olmasi gerekio, ee? baska buyuk bi fark goren varmi yani ufak tefek duzenlemeler disinda ben nedense tatmin olmadim. ama iste kullanim rahatligi olarak iphone a alisigim fakat galaxys3 hem pil hem boyut farkindan kurtarior ayrica bisey sormak istiorm galaxy s3 e sd kart takiliomu? oyleyse ben kesin ilerde galaxy e gecicem gibi. bu iphone steve abiden sonra sanki gecis donemine ve dususlere gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 youtube gibi ios6 uyumlu bir app cıkaracaktır google. ama bu uygulama android ve ios'de farklılık gosterebilir. android'deki daha iyi bi surum olur, ios'deki daha kısıtlanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 takılıyo sd kart. versiyon güncellemesi ile telefonunda fazla bir değişim bekleme :) hayrına öyle bir şey yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sanirim yanlis anladin dostm:) aksine ben ios guncellemesiyle telefonumnda bi degisim goruyorum oda hizlandi fakat bunun disinda ben ios6 ile gelen seylerden bahsediorm. passbook vs vs bunlar tamamen amerika ile uyumlu seyler siri bile oyle. napalim abi siri sinema bileti aliosa? veya ne bilim photostream nedir yani icloud zaten onun yaptiklarini yapiodu onun disinda resim paylasmak icin instagram ve whatsapp + imessage yeterli oluodu bence oda cok major bi upgrade sayilmaz. neyse simdilik daha yeni surumleri eminim ilerleyen 6.1 de felan daha duzgun seyler gelir veya 7 de artk seneye simdilik ama memnunum tabiki ama ne bilim yani 4 ten 5 e gecerken baya bsy degismisti. ayni farki yaratamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 iphone 4'e yukledim hizlandi. maps konusunda ben de kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aynen ben yavaşlar diye korkarken benim de iphone 4'üm hızlandı yeni app store daha güzel olmuş, yine yeni müzik arayüzü de güzel olmuş. bi de google maps'i arıycaz gibi gözüküyor harita olayı tam oturana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 backup aldıgımda satın aldıgım app'ler de korunmus olmuyor mu? simdi backup aldım, ustune restore + update dedim. devamında para ile aldıgın app'leri library'ye atmamıssın, tekrar satın alman gerekecek diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 toggie said: backup aldıgımda satın aldıgım app'ler de korunmus olmuyor mu? simdi backup aldım, ustune restore + update dedim. devamında para ile aldıgın app'leri library'ye atmamıssın, tekrar satın alman gerekecek diyor? gerek yok. app store a login olduğunda zaten buy yerine install dicek.. restore uygulamalar hariç herşeyi backup lıyor. uygulamalarını sync apps den getirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 peki simdi itunes ile pc'ye sync'leyecegim. pc'ye hic atmamısım gibi dusunun app'leri. sync dedigimde iphone'daki tum appler ucup, pc'deki app'ler (hic yok) gelecekmis gibi bombos oluyor sag tarafta iphone gorunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://theamazingios6maps.tumblr.com/ asfdasfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar