Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS6

HotLine

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İçinde Magic: The Gathering ve şu Newsstand olmada çoktan satıp Transformer almıştım. Dijital dergi olayı çok iyiymiş ama, Entertainment Weekly, Wired hibi dergileri İstanbuldan ayrıldım ayrılalı okuyamıyordum.

Klavye de o kadar kötü değilmiş. Nokta tuşu yok ama spacebar'a iki kere basınca koyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Her şey yavaşlayacaktır iPhone 5 çıktığı için. Ya gerçekten optimize edemiyorlar eski cihazlar için, ya da bile bile software ile işlemciyi yetersiz kullandırtıyorlar ki "bu da eskidi yav 5 almak lazım" olsun. Gerçekten her sefer böyle oldu bu.

benim 4 gayet iyi çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

anon said:

abi harita fark ettiriyor ya. bir tek ben miyim haritayı bu kadar çok kullanan bilemedim ama apple maps (td)

bide bu passbook biz türkiye'de yaşayanların işine yaramıyor herhalde?

abi bende cok kullaniyorum. yurtdisinda yasadigim icin adress bulurken resmen deli gibi farketti. binalarin numaralari felan yazmio bide karisik yazio sokak isimleri bilemedim yani google map indircez heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
maps olarak telefonu çok kullanıyordum ben adres ararken, kolay olsun diye ipad ile aradım, büyük olur diyerek, telefona geri döndüm hemen. Apple hangi akılla bariz inferior bir işe girmiş?

Engadget'da, The Verge'de filan fanboylar böyle şeyler yazıyor bir de:

"Turn-by-turn GPS nav on the lock screen is genius! Gotta give them credit for that idea"
Sosyal ağlarda paylaş

4s için indirdim.

hızlandı gibi anmasyonlar, tepki süresi falan.

mapse kanım pek kaynamadı google maps indirebiliyorsak indirip ondan devam ederim.

ayarlara do not disturb gelmiş ne yapar bu?

birde kameraya panaroma gelmiş, galaxy s3 ün tırnağı olamadı bence panaroma :). düdük gibi oldu çektiğim resimler.

bu arada daha önceden gelip ben farketmemiş olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu negiatif yorumlar beni dusundurdu artk heralde iphone4s ten sonra iphone 6 da felan buyuk bsy yapmazsa ve galaxy ayni farki atarsa galaxy e gecerim gibi. herkez galaxy galaxy dio. abi passbook gelmis yok photo stream gelmis bunlar ztn pek de fark yaratacak seyler deildi yani ios6 da ne geldi baska adam gibi? video cekerken foto cekemioz onun icin sanirim iphone5 olmasi gerekio, ee? baska buyuk bi fark goren varmi yani ufak tefek duzenlemeler disinda ben nedense tatmin olmadim. ama iste kullanim rahatligi olarak iphone a alisigim fakat galaxys3 hem pil hem boyut farkindan kurtarior ayrica bisey sormak istiorm galaxy s3 e sd kart takiliomu? oyleyse ben kesin ilerde galaxy e gecicem gibi. bu iphone steve abiden sonra sanki gecis donemine ve dususlere gecti.
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim yanlis anladin dostm:) aksine ben ios guncellemesiyle telefonumnda bi degisim goruyorum oda hizlandi fakat bunun disinda ben ios6 ile gelen seylerden bahsediorm. passbook vs vs bunlar tamamen amerika ile uyumlu seyler siri bile oyle. napalim abi siri sinema bileti aliosa? veya ne bilim photostream nedir yani icloud zaten onun yaptiklarini yapiodu onun disinda resim paylasmak icin instagram ve whatsapp + imessage yeterli oluodu bence oda cok major bi upgrade sayilmaz. neyse simdilik daha yeni surumleri eminim ilerleyen 6.1 de felan daha duzgun seyler gelir veya 7 de artk seneye simdilik ama memnunum tabiki ama ne bilim yani 4 ten 5 e gecerken baya bsy degismisti. ayni farki yaratamadilar.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

backup aldıgımda satın aldıgım app'ler de korunmus olmuyor mu? simdi backup aldım, ustune restore + update dedim. devamında para ile aldıgın app'leri library'ye atmamıssın, tekrar satın alman gerekecek diyor?

gerek yok. app store a login olduğunda zaten buy yerine install dicek.. restore uygulamalar hariç herşeyi backup lıyor. uygulamalarını sync apps den getirebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...