Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 official olarak ne zaman geliyo ios6 ve itunes 11 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 19unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 teşekkürler guru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 guru-some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 guru-ception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bunu mobile yollasanız ya. hep orada arıyorum başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 golden master edition orda burda var bu arada. Aynen yeni telefonlarin kutularindan cikacagi versiyon. Birazdan yukleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 "roket adam" said: şu 'telefonu açamıyorum msj at' otomatik mesajı şahane. Oha yıl 2012 , böyle birşeyi özellik diye mi veriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 backup restoration muhabbetini eskisinden de seamless yapmislar. ios6 yukledim, ios5 backup imdan 10dk icinde telefonumu tamamen eski haliyle (tum mail ayarlarim, imessage, icloud, map de attigim ama saklamadigim pinler, son cevapsizlar vs akla ne geliyorsa) tertemiz ayarladi koydu. 3 tap falan tum islem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 KHaRoN said: backup restoration muhabbetini eskisinden de seamless yapmislar. ios6 yukledim, ios5 backup imdan 10dk icinde telefonumu tamamen eski haliyle (tum mail ayarlarim, imessage, icloud, map de attigim ama saklamadigim pinler, son cevapsizlar vs akla ne geliyorsa) tertemiz ayarladi koydu. 3 tap falan tum islem. bu bakımdan çok iyiler namussuzlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ama galaksi 3 ün ekranı 4.8" . your arguement is invalid. )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ios 5 te icloud backuptan geri dönebiliyordu, yeni değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Backup asamalari azalmis , onu kastettim hem de Gm versiyonuna geciste tereddutu olanlar icin onaylayayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Gecelim mi simdi GM 'e ? Bekleyelim mi 3-4 gun daha. iPAD icin konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 gec bence, beklemenin manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Peki yapalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bi bakayim pazartesi, duzgun calisiyorsa gecerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bayaa straightforward oldu. Dusundugumden daha iyi. Jailbreak falan da yapmak lazim simdi bunu, ama usendim. O an calisan uygulamalara kadar restore etti. Tebrik etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bu Siri e Turkce ne zaman ekleyecekler bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 IOS 6 gecince performans sorunu vs olur mu? Pek sevmem böyle yazılım güncellemeleri felan. 4S kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 4s de olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ya siz nasıl güncellediniz ? ben itunes'a girip baktığımda 5.1.1 hala en güncel gözüküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 cihaza ozel GM surumunun ipsw dosyasini bulucaksin. sonra itunes 10.7 yukleyip restore from file deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ya iTunes olmadan yüklemem mümkün mü iPad'e? OTA filan? Tam okul açılıyor diye Windows'u kaldırıp Ubuntu yüklüyordum, gerekliyse iTunes 19'unu bekleyeyim Linux için. İlk iPad'ini bugün kullanmış cahile anlatır gibi anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar