Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS6

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Çıkıyor tabii, beta 4 kurulu bende şu anda. Fazla kurcalamadım ama gözüme çarpanlar şöyle:

Google Maps yerine kendi Maps uygulamalarını yazmışlar TomTom ortaklığı ile, Youtube uygulaması da anlaşması bitip kalkmış. Bunların ikisi de bağımsız uygulamalarını çıkaracaktır muhtemelen iOS6 release ile birlikte.

Pil konusunda %10-15 gibi bir iyileşme var sanki hafiften ama emin de değilim, belki bana öyle geliyordur.

Do Not Disturb diye bir mod gelmiş, sessize almaktansa 2-3 defa üstüste arayanı sesliye alıyor gerisini boşveriyor falan tarzı.

Hızda da genel olarak değişim farkedemedim, 4S ama benimki, belki 4'ler için yavaşlamış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlismi yazdim:) ya bende ios 5 kullaniorm artk degistirmedim bayadir sirf yedekleme felan ugrasamadim 6yi bekliorm. baggio sanirim o pil muhabbeti belki soyle duzelmis olabilir diye dusunuorm, eskiden pilin ne kadar kaldigini tam gosteremiodu o yuzden ole cabuk dusup bazen takiliodu felan belki onu daha duzgun hale getirmislerdir veya gercekten yeni isletim sistemi ile daha az pil harcama oluosa demek ben teknolojiden baya sinifta kalmisim. hos gerci suanda isten yaziorm o yuzden tam yazmak istedigim seyi toparliyamadan yazdim umarim anlatabilmisimdir bende o pil konusuna baya takiliodm cunku abi 1gun daha 3g acik normal brightness da kullanamadim tamamen teli ya hemen bitio sarzi.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ben de beta 4'ünü kullanıyorum, iphone 4 üstünde. navigasyonun 4'e gelmemesi kötü. onun dışında başta şu 'telefonu açamıyorum msj at' otomatik mesajı ve icloud tab sync olmak üzere diğer özellikler şahane.

navigasyon var 4'te. tab sync chrome da da var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...