HotLine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 12.09.2012 tarihinde iphone 5 cikiyo, yani bu demek oluo ios6 da yolda dimi? varmi hic bunu takip eden acaba cunku ben baya uzak kaldim. yardimci olursaniz sevinirim. arattim ama ios6 ile ilgili bsy bulamadim topic olarak eger fazladan varsa zaten yonlendirip lutfen bunuda kitlermisniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Çıkıyor tabii, beta 4 kurulu bende şu anda. Fazla kurcalamadım ama gözüme çarpanlar şöyle: Google Maps yerine kendi Maps uygulamalarını yazmışlar TomTom ortaklığı ile, Youtube uygulaması da anlaşması bitip kalkmış. Bunların ikisi de bağımsız uygulamalarını çıkaracaktır muhtemelen iOS6 release ile birlikte. Pil konusunda %10-15 gibi bir iyileşme var sanki hafiften ama emin de değilim, belki bana öyle geliyordur. Do Not Disturb diye bir mod gelmiş, sessize almaktansa 2-3 defa üstüste arayanı sesliye alıyor gerisini boşveriyor falan tarzı. Hızda da genel olarak değişim farkedemedim, 4S ama benimki, belki 4'ler için yavaşlamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi IOS yazınca aklıma direk cisco geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ios handbook asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yanlismi yazdim:) ya bende ios 5 kullaniorm artk degistirmedim bayadir sirf yedekleme felan ugrasamadim 6yi bekliorm. baggio sanirim o pil muhabbeti belki soyle duzelmis olabilir diye dusunuorm, eskiden pilin ne kadar kaldigini tam gosteremiodu o yuzden ole cabuk dusup bazen takiliodu felan belki onu daha duzgun hale getirmislerdir veya gercekten yeni isletim sistemi ile daha az pil harcama oluosa demek ben teknolojiden baya sinifta kalmisim. hos gerci suanda isten yaziorm o yuzden tam yazmak istedigim seyi toparliyamadan yazdim umarim anlatabilmisimdir bende o pil konusuna baya takiliodm cunku abi 1gun daha 3g acik normal brightness da kullanamadim tamamen teli ya hemen bitio sarzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 youtube app'i geldi... http://www.engadget.com/2012/09/11/youtube-standalone-ios-app/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kfg said: youtube app'i geldi... http://www.engadget.com/2012/09/11/youtube-standalone-ios-app/ süper olmuş ios a çıkan en iyi uygulamalardan biri bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben de beta 4'ünü kullanıyorum, iphone 4 üstünde. navigasyonun 4'e gelmemesi kötü. onun dışında başta şu 'telefonu açamıyorum msj at' otomatik mesajı ve icloud tab sync olmak üzere diğer özellikler şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 facetime'in 3g uzerinde calisiyor olmasi da guzel ozelliklerinden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 alarm sesi istenilen şarkı olabilecek tarzı şeyler yazıyordu millet dalga geçiyordu falan doğru mu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şu youtube'da wi-fi bağlıyken en yüksek kalitede indirmeye çalışma mevzusunu seçmeli hale getirsinler başka bir şey istemiyorum ben. bağlantı yavaşlığı yüzünden adam gibi video izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yeni maps uygulaması 4'e gelmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 cabiria said: kfg said: youtube app'i geldi... http://www.engadget.com/2012/09/11/youtube-standalone-ios-app/ süper olmuş ios a çıkan en iyi uygulamalardan biri bana göre şimdi indirdim baktım da neyi iyi abi bunun? video full screen bile olmuyor adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bu sabah bilgisayarı açtım da iTunes 7.küsür çıktı dedi Apple Update, tanıtımla beraber iOS6 da çıkacak heralde klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Sailor said: facetime'in 3g uzerinde calisiyor olmasi da guzel ozelliklerinden bence. sadece 4s te var. 4 te yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 "roket adam" said: ben de beta 4'ünü kullanıyorum, iphone 4 üstünde. navigasyonun 4'e gelmemesi kötü. onun dışında başta şu 'telefonu açamıyorum msj at' otomatik mesajı ve icloud tab sync olmak üzere diğer özellikler şahane. navigasyon var 4'te. tab sync chrome da da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bir de 4s'te dene ios 6'yı, farkı göreceksin :) Navigasyon değil bize gelen, google maps gibi bir şey. turn by turn sesli navigasyon 4s'e geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 youtube app şu şekil çıkarsa resmen sabote etmiş olur ios6'yı. mobil siteden adam gibi izleyebilsek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ya youtube'a web'den girip arattıgımızda cıkan videolar app'te cıkmıyor. farklı videolar cıkıyor app'te. durum boyle olunca exlorer'dan acıyorum youtube'u ama orası da asırı kasış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben kuramadım hala, tr appstore'da çıkmadı nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 eski uygulamadan bahsediyorum ben. ayrıca web'den youtube'un mobile versiyonuna girince de aynı sey oluyor. mobile ve web versiyonlarında farklı arama sonucları veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Video upload ederken "mobile content olarak da çıksın/çıkmasın" diye ayar var, uygulamadan ziyade onunla alakalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 vevo'nun official music video'lari falan da cikmiyor, bir anlasma yuzundenmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ya uygulamadan girmek yerine browser'dan girip youtube'a halledebiliyosun sonucta. ugrastırıyor sadece biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ahmedinejad said: şimdi indirdim baktım da neyi iyi abi bunun? video full screen bile olmuyor adam gibi. abi yan çeviriyon oluyo işte köşesinde büyütme şeysi de var. yani en azından mobil sitesinden ve eski uygulamasından iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar