Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12.09.2012 tarihinde iphone 5 cikiyo, yani bu demek oluo ios6 da yolda dimi? varmi hic bunu takip eden acaba cunku ben baya uzak kaldim. yardimci olursaniz sevinirim. arattim ama ios6 ile ilgili bsy bulamadim topic olarak eger fazladan varsa zaten yonlendirip lutfen bunuda kitlermisniz.
Mesaj tarihi:
Çıkıyor tabii, beta 4 kurulu bende şu anda. Fazla kurcalamadım ama gözüme çarpanlar şöyle:

Google Maps yerine kendi Maps uygulamalarını yazmışlar TomTom ortaklığı ile, Youtube uygulaması da anlaşması bitip kalkmış. Bunların ikisi de bağımsız uygulamalarını çıkaracaktır muhtemelen iOS6 release ile birlikte.

Pil konusunda %10-15 gibi bir iyileşme var sanki hafiften ama emin de değilim, belki bana öyle geliyordur.

Do Not Disturb diye bir mod gelmiş, sessize almaktansa 2-3 defa üstüste arayanı sesliye alıyor gerisini boşveriyor falan tarzı.

Hızda da genel olarak değişim farkedemedim, 4S ama benimki, belki 4'ler için yavaşlamış olabilir.
Mesaj tarihi:
yanlismi yazdim:) ya bende ios 5 kullaniorm artk degistirmedim bayadir sirf yedekleme felan ugrasamadim 6yi bekliorm. baggio sanirim o pil muhabbeti belki soyle duzelmis olabilir diye dusunuorm, eskiden pilin ne kadar kaldigini tam gosteremiodu o yuzden ole cabuk dusup bazen takiliodu felan belki onu daha duzgun hale getirmislerdir veya gercekten yeni isletim sistemi ile daha az pil harcama oluosa demek ben teknolojiden baya sinifta kalmisim. hos gerci suanda isten yaziorm o yuzden tam yazmak istedigim seyi toparliyamadan yazdim umarim anlatabilmisimdir bende o pil konusuna baya takiliodm cunku abi 1gun daha 3g acik normal brightness da kullanamadim tamamen teli ya hemen bitio sarzi.
Mesaj tarihi:
ben de beta 4'ünü kullanıyorum, iphone 4 üstünde. navigasyonun 4'e gelmemesi kötü. onun dışında başta şu 'telefonu açamıyorum msj at' otomatik mesajı ve icloud tab sync olmak üzere diğer özellikler şahane.
Mesaj tarihi:
şu youtube'da wi-fi bağlıyken en yüksek kalitede indirmeye çalışma mevzusunu seçmeli hale getirsinler başka bir şey istemiyorum ben.

bağlantı yavaşlığı yüzünden adam gibi video izleyemiyorum.
Mesaj tarihi:
cabiria said:

kfg said:

youtube app'i geldi...

http://www.engadget.com/2012/09/11/youtube-standalone-ios-app/


süper olmuş ios a çıkan en iyi uygulamalardan biri bana göre


şimdi indirdim baktım da neyi iyi abi bunun? video full screen bile olmuyor adam gibi.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ben de beta 4'ünü kullanıyorum, iphone 4 üstünde. navigasyonun 4'e gelmemesi kötü. onun dışında başta şu 'telefonu açamıyorum msj at' otomatik mesajı ve icloud tab sync olmak üzere diğer özellikler şahane.


navigasyon var 4'te. tab sync chrome da da var.
Mesaj tarihi:
ya youtube'a web'den girip arattıgımızda cıkan videolar app'te cıkmıyor. farklı videolar cıkıyor app'te. durum boyle olunca exlorer'dan acıyorum youtube'u ama orası da asırı kasış oluyor.
Mesaj tarihi:
eski uygulamadan bahsediyorum ben. ayrıca web'den youtube'un mobile versiyonuna girince de aynı sey oluyor. mobile ve web versiyonlarında farklı arama sonucları veriyor.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

şimdi indirdim baktım da neyi iyi abi bunun? video full screen bile olmuyor adam gibi.


abi yan çeviriyon oluyo işte köşesinde büyütme şeysi de var. yani en azından mobil sitesinden ve eski uygulamasından iyi
×
×
  • Yeni Oluştur...