Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Singapur yakınlarında haftasonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neresi olabilir?

Ya cuma akşam yola çıkıp pazar akşam döncem, 2 gece kalcam. Bu opsiyon için gece yapılacak bir şeyler olmalı gittiğim yerde.

Ya da cmt sabah erken çıkıp pazar akşam döncem, 1 gece kalıcam.

Aklıma Bangkok veya Phuket geliyor. ama ileride bu ikisini paket olarak da gezme şansı var. Bir de bunlar bi hafta sonuna sığar mı gezmek için? Yoksa daha geniş bi zaman mı ayırmak lazım?

Bunların dışında neresi olabilir?
Siz nereyi önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
yok abi robotları biz yapmıyoruz genelde de robotlara güzel işler buluyoruz. al sen bunu yap, al sen şunu yap falan diye. enteresan enteresan işler
Mesaj tarihi:
Git Phuket'e takıl 2 gün, etrafı gör, öğren ve eğlen. Beğenirsen full kapsamlı paket turla iyice gezersin, beğenmez isen aklın kalmamış olur işte.
Vietnam fln. da olabilir ama 2 gün yetmez diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
xaty said:

yok abi robotları biz yapmıyoruz genelde de robotlara güzel işler buluyoruz. al sen bunu yap, al sen şunu yap falan diye. enteresan enteresan işler

Hayır işte böyle söyleyince güzel olmuyor. Robot yapıyorsunuz diyince daha güzel.
Mesaj tarihi:
adam robot yapip dünyayı geziyor

bana da git networkçu ol çok gezersin dediler, göre göre ankara'yı gördük.

sonra bi de senko loser değil diyorsunuz

kıskandım lan!
Mesaj tarihi:
2 gün için gidiceksen vizesiz bir yere git ki birde vize işleriyle uğraşma. Kuala Lumpur yada bir adaya gidebilirsin Malezyada, onun dışında Kamboçya'da olabilir. pek gece hayatı olmaz ama Sieam Reap görülmeye değer bir yer.kamboçya için havaalanlarında vize alabiliyordun hatırladığım kadarıyla
Mesaj tarihi:
bir gun icin gittigine degmez bence. singapuru gez o surede yapacak cok sey var. plajsa plaj, iklimse iklim, yiyecekse yiyecek singapurda hepsi var zaten

sentosaya, clarke quay'e ak, hayvanat bahcesine git, cable cara bin falan
  • Yeni Oluştur...