xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 neresi olabilir? Ya cuma akşam yola çıkıp pazar akşam döncem, 2 gece kalcam. Bu opsiyon için gece yapılacak bir şeyler olmalı gittiğim yerde. Ya da cmt sabah erken çıkıp pazar akşam döncem, 1 gece kalıcam. Aklıma Bangkok veya Phuket geliyor. ama ileride bu ikisini paket olarak da gezme şansı var. Bir de bunlar bi hafta sonuna sığar mı gezmek için? Yoksa daha geniş bi zaman mı ayırmak lazım? Bunların dışında neresi olabilir? Siz nereyi önerirsiniz?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 adam profesyonel tatilci.. senin iş neydi hacit?
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Robotçu abi, robot yapıyorlar böyle küçük küçük.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yok abi robotları biz yapmıyoruz genelde de robotlara güzel işler buluyoruz. al sen bunu yap, al sen şunu yap falan diye. enteresan enteresan işler
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben kartondan voltron yaptım iş olarak da kartondan pisküüüüt üretimi yapıyor. geleyim başlayım pazartesi. biletimi de alın, bombay'a gitmek istiyorum
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Git Phuket'e takıl 2 gün, etrafı gör, öğren ve eğlen. Beğenirsen full kapsamlı paket turla iyice gezersin, beğenmez isen aklın kalmamış olur işte. Vietnam fln. da olabilir ama 2 gün yetmez diye düşünüyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 xaty said: yok abi robotları biz yapmıyoruz genelde de robotlara güzel işler buluyoruz. al sen bunu yap, al sen şunu yap falan diye. enteresan enteresan işler Hayır işte böyle söyleyince güzel olmuyor. Robot yapıyorsunuz diyince daha güzel.
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 adam robot yapip dünyayı geziyor bana da git networkçu ol çok gezersin dediler, göre göre ankara'yı gördük. sonra bi de senko loser değil diyorsunuz kıskandım lan!
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O 20bin yuro almıyor ama maaş olarak sadece geziyor.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Gezdiğim zamanlarda resmen dünyanın parasını harcıyorum, bana masraf+masraf+masraf olarak geri dönüyor
Trias Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bali veya bangkok bence. phuket de eğlence daha az, dalış ve kafa dinleme yeri. pataya da olabilir direk uçuş bulabilirsen.
Razu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 2 gün için gidiceksen vizesiz bir yere git ki birde vize işleriyle uğraşma. Kuala Lumpur yada bir adaya gidebilirsin Malezyada, onun dışında Kamboçya'da olabilir. pek gece hayatı olmaz ama Sieam Reap görülmeye değer bir yer.kamboçya için havaalanlarında vize alabiliyordun hatırladığım kadarıyla
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bir gun icin gittigine degmez bence. singapuru gez o surede yapacak cok sey var. plajsa plaj, iklimse iklim, yiyecekse yiyecek singapurda hepsi var zaten sentosaya, clarke quay'e ak, hayvanat bahcesine git, cable cara bin falan
Öne çıkan mesajlar