kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 noluyoz ya. bi karakola canlı bomba harakiri yapmis. http://www.ntvmsnbc.com/id/25381016/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 iranı geçtim ırağa dönüştük iyice. ülke gg varsa fırsatınız kaçın gidin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 akşam türkiye maçına kadar konuşulur terör lanetlenir . maçla birlikte gündem değişir . maçtan sonra ve ertesi gün + önümzdeki 4 gün maçın kadrosu alınan sonuç vs konuşulur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hakikaten boku çıktı ülkenin. Ulan tek bir hayırlı haber ver. Dikkat edin artık AKP nin gurur duyduğu büyüme rakamları bile yok. Adamların yasaklamasına rağmen hala inceden haberler çıkıyor demek ki daha neler ver. Ülke mutsuz, her gün yeni bir felaketle uyanıyor. ama hala %53 alıyor adamlar yemin ediyorum beyin yok beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu saatten sonra %20 alsalar da %50'yi geçerler eauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Söylendiğinde fark yaratacağını bilsem, söyleyecek çok çok sözüm var.. gel gör ki forum sayfasında terörü lanetlemek sadece anlık tatminden öteye geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kiymaliborek said: noluyoz ya. bi karakola canlı bomba harakiri yapmis. http://www.ntvmsnbc.com/id/25381016/ harakiri anlami ve nedenselligini zedelemeyelim cunku harakiri cok farkli ve yonlu bir anlama sahiptir. Bunun yerine turkceden ornekler vermeniz daha saglikli olacagi kanaatindeyim. Tekrar basiniz saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Söz bite bite helak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kamikaze demek istemiş, yetememiş harakiri demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 daha olay yerine ilk koşan yetkili şüphelerimiz pkk üzerinde yoğunlaştı diyecek sonra patlamada kullanılan bomba ve insanın pkk yapımı olabileceğinden dem vurulacak hain saldırı kınanacak bir gece ansızın 82 kerkük 83 musul'cular facebook'ta paylaşım yapacak profil fotoğrafları değişecek pazar gününe yürüyüş düzenlenecek. başbakan "ya sabır çekiyoruz" ayağı çekecek milli takımın maçı olacak kadro iyi aslında ama oyuncular birbirine ısınamadı diyeceğiz profit. başka bir eksik varsa ekleyin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 seneye seferberlik ilan ederlerse, suriye ile savaşa girsek eğer gidersem namerdim. salak salak politikalar yüzünden alakasız insanlar ölüyor ben bu salaklığa ortak olacağıma gider askeri hapisanede 3-5 sene takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 gündeme bak. afyonda patlamalar, karakolda canlı bomba, son bir haftada 40 şehit yüzlerce yaralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bana bir gün güzel haber verinde yutdisina cikmama pisman olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aluriel said: kamikaze demek istemiş, yetememiş harakiri demiş kamikaze bile değil de, neyse asdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Seele said: bana bir gün güzel haber verinde yutdisina cikmama pisman olayim. Turkiyede yasamak omru uzatiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Theridone said: daha olay yerine ilk koşan yetkili şüphelerimiz pkk üzerinde yoğunlaştı diyecek sonra patlamada kullanılan bomba ve insanın pkk yapımı olabileceğinden dem vurulacak hain saldırı kınanacak bir gece ansızın 82 kerkük 83 musul'cular facebook'ta paylaşım yapacak profil fotoğrafları değişecek pazar gününe yürüyüş düzenlenecek. başbakan "ya sabır çekiyoruz" ayağı çekecek milli takımın maçı olacak kadro iyi aslında ama oyuncular birbirine ısınamadı diyeceğiz profit. başka bir eksik varsa ekleyin plz ben saydim eksik yok gibi ama bi eksik var oda 10 gunde 20 pkk olduruldu diye haber yapilcak. over and over and over.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 teroristler cembere alindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yapılmışı var http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/09/11/pkk-kampina-operasyon-25-terorist-oldu# said: PKK kampına operasyon: 25 terörist öldü yeni haberCİHANGiriş Saati : 11.09.2012 11:02 Güncelleme : 11.09.2012 12:22 Terör örgütü PKK'nın Hakkari'nin Kavaklı bölgesindeki kampına düzenlenen hava harekatında 25 terörist etkisiz hale getirildi. PKK'nın kamp olarak kullandığı Kavaklı bölgesi dün gece F-16 savaş uçakları tarafından bombalandı. İnsansız hava araçları ile bölgede 25 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edildi. Terör örgütünün yoğun olarak kullandığı Kavaklı kampında, özellikle Geçimli Karakolu ve Beytülşebap ilçesine saldıran teröristlerin barındığı biliniyor. Kampta; Çukurca, Hakkari ve Şırnak kırsalında eylem yapan yaklaşık 200 PKK'lının bulunduğu tahmin ediliyor. PKK'nın, kaçırdığı kişileri buraya getirip sözde mahkemeler kurup sorguladığı da gelen bilgiler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 vatan saolsun 3 çocuğa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bazen tüm paramı yapacağım bombaya yatırıp o dağları dümdüz etsem diyorum. Tutuklanırız mutuklanırız ama belki sizi kurtarırım len sdf Şehirdekileri de bi zahmet siz dövün. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 wastyrx said: Bazen tüm paramı yapacağım bombaya yatırıp o dağları dümdüz etsem diyorum. Tutuklanırız mutuklanırız ama belki sizi kurtarırım len sdf Şehirdekileri de bi zahmet siz dövün. Eved. sana 1 doz bombabomba.com yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bir şeyi bir şeye dayıyorduk ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 herkes bu karakol saldırısında PKK üzerine yoğunlaşmış ama şöyle bir durum var; bölge Gazi Mahallesi. Temmuz ayında Gazi mahallesinde DHKP/C terör örgütü mensubu 2 şahıstan biri girdiği çatışmada geberdi. Daha önce aynı örgüt mensupları 1 polisi lokantada yemek yerken şehit etmişti. Hatta resimleri medyada yer alan kadın teröristin annesi benim kızım yapmaz iftira diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Yine yakın bir zamanda aynı örgüte mensup 2 kadın Fatih'te çarşaf giyip terör eylemi düzenlemek üzere iken yakalanmışlardı. Haziran ayında istinytede saldırı düzenleyip başarılı olamayan ve geberen bir terörist de yine bu örgüte mensuptu. Tüm bu olaylara bakarak ve bölgede özellikle sol terör örgütleri ve sempatizanlarının yoğunlukta bulunduğunu da gözönüne alırsak olayın muhtelemen bu örgüt mensubu bir su katılmamış o.çocuğu tarafından yapılmış olma ihtimali bana yüksek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 harakiri ne lan, kamikaze o evet. ama kelime anlami ve eylem olarak kamikaze de uymuyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kendini koşarak binaya çakmış olabilir... lö kamikaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar