Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Dün görmüştüm, 60 hektar diyorlar diye konusunu açmamıştım. Söndürürler sanmıştım yani. Bu sabah Onedio 200 hektara çıktığını ve hâlâ yayılmaya devam ettiğini söylüyor. Ta bu yazı yangınsız atlattık diye sevinirken yazın son günlerinde bu haber geldi. Kazdağı hem de, en güzel yerlerinden biri ülkenin. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Altın olayına mı yaktılar ********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Kaz dağı / İda dağı en çok rüzgarı olan yerler hatta buralarda rüzgar santralleri bulunmakta acaba fazlasını dikebilmek için yapılmış olabilir mi? Bizim evimiz var orada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 rüzgar santrali dedigin ne ki 10-20m max yer lazım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tüh, kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 @zikko 500 tane konulması gerekiyor ise 10km lik bir alan gerekir? Benim ki bir varsayım tabii ama çok mantıksızda durmuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 tanesi 1 milyon euro hadi hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mino said: Altın olayına mı yaktılar ********* o islem icin gerekli mi bilmiyorum ama olabilir,calismalar zaten baslamisti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar