Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Editor adıyla gelip bize VPN satmaya çalışan arkadaşımız Show TV çalışanı. Nereden anladın diyorsanız şu anda kapatmış sanırım ama profilindeki e-posta adresinde açıkca yazıyor: http://i.imgur.com/i2rb4.png Adres gerçek, sahte adres kullandıysa ama zaten güvenilir biri değil ve kendisi online identity theft'ten sorumlu; eğer kullanmadıysa tüm veriyolunuzu tek geliri reklam olan bir kurumun çalışanına bırakıyorsunuz. Tavırlarıyla, o eski CryMeARiver döneminden beri, sinirlerimi bozdu; bundan dikkan çekiyorum bu konuya. VPN istiyorsanız buraya gelin: http://forum.paticik.com/read.php?5,5571964,page=1 Yerli malı VPN istiyorsanız uzun süredir bu işte olan ve yurtdışında da kullanılan bu var: https://www.boxpn.com/ Paticik'de conman barındırmayalım. Başka bir konuda adama yazdıklarım: GERGE said: Kendi VPN'nizi açacaksınız, Boxpn'den sonra ikinci bir kişisel kullanım için yerli VPN sağlayıcımız olacak, güzel ama be tavrın pek iyi değil senin. Hem doğru olması mümkün olmayan şeyler söylüyorsun şöyle: Editor said: Bireysel musteriler icin kisi basina dedicated 100Mbit veriyoruz. Hem de forumda konuda yazılı her şeye o scam, bu güvensiz, bu çalışmaz diye geliyorsun. Dürüst, iyi bir servis sunacaksanız iyi, ama şu haliyle (7TL'de static ip, 5TL'ye 100Mbit dedicated server..) pek güvenilir durmuyorsun. Hangi ülkeden servis verdiğiniz bile belli değil, bir servis satmaya çalışırken düzgün Türkçe kullanmıyorsun. İnsanların güvenmesini istiyorsan şeffaf ve düzgün davranmalısın. Nerede olduğu belli, vergisini veren, güvenilir venture capital'lardan destek alan bir şirketi tercih ederim ne olduğu bile belirsiz bir VPN'ye. Benim kullandığım mesela 1998'den beri bu işin içinde. Bu Spotflux yeni ama referanslarıyla güvenilir. Senin referansın ise başka bir isimle forumda yazdığın delice şeyler. Yok, o Crymeariver denen adam sen değilsen daha önce aynı şey söylendiğinde sesini çıkarmalıydın. Bu arada iyice sinirlerimi bozdun, Garbage'de karalama konusu açıyorum sana. Böyle tavırla tek bıraktığın izlenim conman olduğun.
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Banada VPN vermişti, 2 gün kullandım sayılır ipad ile. Sonra kapatmıştı hesabımı. Abi n'oldu hayırdır diye 3 tane öm attım cevap bile vermedi. Bende bir iş var ama haydi hayırlısı bakim dedim, çok geçmedi bunu okuduk :)
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Hacı iyi tamam haklısından herifi google dan niye stalk ladınki ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Var mı öyle biri diye bakmak için.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Windows 8'i sevdim ben, iyi çok.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Gerge neden nefret besledin bana ? :) hic gulecegim yoktu postu gordum yere dusecektim
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Gergenin postu saçma gelmişti ama mayheminkini okuyunca ben de nefretle doldum birden. Çok ayıp, tenzih ederim.
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 copry nefret ediyorsa ben de nefret ediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 genelde nefret doluyum.onun için kolay oldu. gerçi gerge' beğeniyoruz. onun da etkisi var. neden sahtekarlık yapıyorsunuz abi? onu açıklayın bence.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mayhem said: Banada VPN vermişti, 2 gün kullandım sayılır ipad ile. Sonra kapatmıştı hesabımı. Abi n'oldu hayırdır diye 3 tane öm attım cevap bile vermedi. Bende bir iş var ama haydi hayırlısı bakim dedim, çok geçmedi bunu okuduk :) Arada kaynadiysa ozurdilerim tabiki ama kapali degilki loglardan baktim sifreni yanlis giriyorsun en son sifreni degistirmistik hatirlarsan. tekrar atiyim istersen sifreni
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 senko nefret ediyorsa bende nefret ederim. adamin jeti var.
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 senko said: copry nefret ediyorsa ben de nefret ediyorum. <3 ohs
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Şimdi editörden nefret ediyor muyuz etmiyor muyuz? Şovtivide çalışıyor olması bu konuda etkili değil bence, önemli olan dolandırıcılık var mı yok mu. Ki mayhemi kandıran adamdan korkarım ben. Koskoca mayhem, istese VPN yarışmasına katılıp ömrünün sonuna kadar beleşe VPN hizmeti kazanabilir.
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 identity theft nasıl oluyor ki ?
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Adam Acun'un arkadaşıymış beyler.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bu editor şizofren değil mi abi ne diye adamdan alışveriş falan yapıyonuz ahasha
Öne çıkan mesajlar