Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
takımın yararı için 10 ranklı adamla 100lüyü değiştirirsin farklı oyunculardır istatistikleri apayrıdır ama bi önceki sayfadaki bariz çakallıktı yani onun açıklaması yok tabii ki itiraz edecek millet
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Ben çakallıktan bahsettim. Stratejik bir söğüşleme kısacası.

Hoş burda havlu atanlar yıllardır nice contenderlar tarafından boşaltılmaya çalışılıyor

ya işte stratejik olmasının hiçbir önemi yok onu diyorum. rank'ler biraz yakın olsa veya rank'i de geçtim adamların değerleri biraz yakın olsa, bize hiçbir şey söylemek düşmez yani...

ama contender tarafından havlu atanlar hep söğüşleniyor o ayrı. daha geçenlerde bir tane gerçekleşti.
Mesaj tarihi:
khala said:

Ben de Sinan'a yenildim, adamın draftı ben yaptım kendime zararım oldu iyi mi.

Abi biraz daha iyi uzunları seçsen direk contender kasacaktım, şimdi son dakikada playoff zorluyorum FA move'larım sayesinde. Sen askerdeyken şampiyon yapmıştım lan seni asdjfsdf
Mesaj tarihi:
Yine haftayı komple önde götürüp, son maçta bir adamlık fark ile kaybettim. Bu kaçıncı ...

Kaç haftadır önde bitiremiyorum haftayı :( bi bebe şikagoya vurduk geçtik işte
Mesaj tarihi:
Ne biçim draft yapmışım ya

İlk 2 tur seçimim Gasol, Irving sezonu kapattı. Pekovic'te büyük ihtimal sezonu kapatıcak gibi görünüyor. Diğer üst sıra seçimlerim Mo Williams, Leonard, Davis'te hep sakattı. Playoff ilk turdan gidicez gene
Mesaj tarihi:
Mithat'a bölüm banı oylaması açmak istiyorum.

Beni etkilediğinden değil de, adam takımını kurmadığı için tam playoff öncesi virajda lig dengeleriyle oynadı.
  • Yeni Oluştur...