Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normal şartlarda bence lafı edilecek kadar bir dengesizlik yok ama avantaj üstteki takımın lehine olunca, geçen sefer veto edilen takas da dahil olmak üzere sanki playoff yapma şansı olmayanlar tanıdıklarına kıyak geçmeye başlıyor durumu oluşuyor.
Mesaj tarihi:
lawson top 20 formunu yakalamış olmasa denge gayet güzeldi de, top 20 bir adamın karşısında düşeceği tahmin edilen bir adam ve yanında resmen çöp adam veriliyor. üstüne drummond kaymak oluyor.
Mesaj tarihi:

Eric Gordon
(NO - SG)Player NotePlayer Highlights
50 269 122 226 328 168 104 226 339
Ray Allen
(Mia - SG)New Player NotePlayer Highlights
Por 91 102 183 247 268 102 192 270 290

Greivis Vasquez
(NO - PG,SG)Player NotePlayer Highlights
122 90 86 39 14 119 112 48 8
Kyle Korver
(Atl - SG,SF)No new player NotesPlayer Highlights
154 46 9 66 79 28 9 23 51

300 ranklıları verenin ilk 8'i kovalayan, alttakileri verenin de işi bitmiş formalite icabı oynayan takım olması da çok hoş
Mesaj tarihi:
Gordon ve Allen'ı veren takım zaten rank'leri bir kenara bırakalım D.Howard'ı barındırıyor, yani neredeyse FT için seçilen bu 2 oyuncunun kadroda bir önemi kalmıyor, FT'de lig başından beri durumu 4-11 zati.

Asist açısından da müthiş bir adam alarak zaten asist yönü kuvvetli kadrosunu ligin en iyilerinden yapacak muhtemelen, üstüne 3ptm'de de karı olacak.

Ağır dengesiz
Mesaj tarihi:
Vazquez'nin ranki de şaşırtmasın yani, adam assist sıralamasında lig 2.si (rondo patladığı için 2.) TO'su yüksek olmasa bu kadar ranki 40-50 civarı olur.
Mesaj tarihi:
ron artis ve nash baba ikilisi toplam 8 üçlük atabilirler mi acaba clippersa, 9-0'lık bi rekor çekebilirim ama yüzdeleri patlatırlar diye korktum benche çektim, atamazlar herhalde ya
Mesaj tarihi:
Askerden döndüğümden beri pure win gidiyorum, bu ivmemle playoff yaparsam can yakarım

Sabo ile de sıkıntılı şu an maç 4 tane stat ucu ucuna. 2'şer oyuncumuz oynayacak bugün herşey olabilir jsdjsdf
Mesaj tarihi:
üçlüğü vericem, blok ve asisti de biraz şanssızsam veririm. hatta belki steal bile şanssızlıkla verilir. 1-8'e kadar yolu var.

benim de 7-2 alma şansım var biraz şans ile..

paul gittiğinden beri baya zorlanıyordum, paul döndü, dandirik 4 günlük schedule denk geldi iyi mi. ribaundu bile verdim, nasıl bir haftaysa artık :D
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Gordon ve Allen'ı veren takım zaten rank'leri bir kenara bırakalım D.Howard'ı barındırıyor, yani neredeyse FT için seçilen bu 2 oyuncunun kadroda bir önemi kalmıyor, FT'de lig başından beri durumu 4-11 zati.

Asist açısından da müthiş bir adam alarak zaten asist yönü kuvvetli kadrosunu ligin en iyilerinden yapacak muhtemelen, üstüne 3ptm'de de karı olacak.

Ağır dengesiz

bu arada daha önce yazacaktım da unuttum.

şu takas dengesizdi ayrı ama şu kafayla takas vetolamak komedi yani...

ne demek ya bi takım için ft önemsiz, ft'si iyi oyuncularını verip asist alıcak ve kuvvetli asiste sahip olacak... adamın takımının nesi iyi nesi kötü hiçbir şekilde hiçbir önemi yok. alıp verdikleri adamlar dengeli mi diil mi bu önemli...

yani "herşeyi bir kenara bıraklım. kendi takım stratejisi için kötü olan 2 adamı verip, kendi takımına uyan 2 adam alıyor, çok net dengesiz" demek nasıl bir kafadır, aklım almıyor maalesef.
  • Yeni Oluştur...