Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaspar said:

DarKRideR said:

bakın bakın ne anlatacam, ligin en kötü üçlük takımıyım. Bu hafta it gibi atıyor adamlarım. ilk dörtteki takımlar hep 23-24-25 atmışken ben seviniyorum. 43'ü buldum ağa, daha önce 25'e gelemiyordum.

Ama adam çıktı 47 attı :( Yapacak birşey yok, bir kere üçlükte kazansam yeter lan. 6-3 ile geçtim bu haftayı ama mutsuzum
ligin dibine yapışmışım nerdeyse, iki üçlüğü mü reva gördün :(

abi keşke 6-3 sen koyaydın, bir hafta üçlükte galip geleydim :( çok taktım abi sırf üçlük gelsin diye rasheed'i aldım takıma FG yüzdeyi vs. diplere çektim sdfsdaf
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Takasta bu sene oylama kaldırılmış herhalde, burdan yazayım.

Bence Beyaz Zenciler bariz avantajlı o takasta. Vasquez>Kidd, Williams sakatlandığı için Korver'ın süresi de baya artacak. Top 50 istatistikleri yapması gayet muhtemel.
Mesaj tarihi:
ya birde size oluyor mu bilmiyorum da bana çok sık olmaya başladı. abi bir gün 2 adamım sahada, rakibimin 5-6 adamı. Ne bilim geçen eşleşme de sanırım benim hiç adamım oynamıyordu, rakipte 3 adam mı ne sahadaydı vs. vs.

Tamam kötü takımız zaten de bunlarda çok belimi büküyor. Size de oluyor mu böyle ya?
Mesaj tarihi:
E o normal değil mi sence?

Bazı takımların fikstürde 4-5 gün boşluğu oluyor o hafta, o yüzden 2 maç yapıyor sadece o takım. Diğer takımlar 3-4 maç yapıyor. Ertesi hafta da o adamların çok oynuyor mesela :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
su trade nasi gecti birileri aciklama yapsin. adam ty lawson (denverin en skorer oyuncusuki denverda ligin en skorer takimi) ve son haftalarin en formda uzunu (2 mactir 18 ve 14 reb aldi) verip karsiliginda mayo (sezon basinda cok formdaydi ama su anda baya vasat) ve caldderon geldikten sonra iyice gozden dusucek stuckey i veriyo. benim onceki takasimi dengesiz diye vetoladiniz bu mu sizin dengeli takas anlayisiniz. boyle bi sacmalik yok
Mesaj tarihi:
Takası ben geçirmedim yahu, forumda konuşulmasını bekliyordum hatta. Akşama kadar düzeltiriz eğer uygun görmüyorsa çoğunluk. Bana göre (o-rank gram umrumda değil) mayo lawson'dan değerli bu sene, stuckey=drummond eşit denebilir.
Mesaj tarihi:
ben görmemiştim takası da, evet dengesizmiş.

- 1 first rounder ve şu an geri formunu yakalamış durumda
- draft'ın cevherlerinden biri

vs

- sezon başından beri ilk 100 civarında seçilmesine rağmen sahiplerine saç baş yoldurtan stuckey
- nowitzki döndükten sonra sıçışlara giren (yani daha doğrusu ancak top 80 civarında takılacak olan) mayo.
  • Yeni Oluştur...