Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha ilk sıra düştü şansıma. e ligde 10 takım var zaten o yüzden daha kaliteli adamlar düştü her takıma. onun dışında ömer aşığı çok erken seçtim mesela biliyodum böyle coşacağını
Mesaj tarihi:
niye bu kadar abarttınız bilmiyorum 3 takım mı falan diye, daha adamın doğru düzgün 2 ve 3. tur seçimleri yok, tamam biri cousins (hiç katılmam top 25 olduğuna ve hiçbir ligimde seçmedim) 21. sıradan kimi seçmiş acaba diye bakıom bakıom bulamıom :D muhtemelen 21'den bosh seçmiş ama sezon başlamadan önce 21den bosh çok komik bir seçimdi. şimdi güzel gözüküyor coştuğu için.

gerisi için 50-51-70-71-90-91 seçimlerini falan tek tek görebiliyorum, 10 kişilik draft için normal bir kadro yani hatta 2 ve 3. sıra seçimleri draft sırasında kötüymüş işte dediğim gibi.

yoksa bosh'un gitmesi gereken yer 45 falandı normalde.
Mesaj tarihi:
doğru düzgün yok derken? daha yenilmedim abi sdfsd
yani bosh komik bir seçimdi diyosun; ama boshun çoşacağını biliyordum zaten. ömer aşığı erken seçtiğimde hatta baya güldüler. önemli olan coşacakları bulmak zaten. byron mullens yine örnek vermek gerekirse. top 25 olmamalı dediğin cousins mesela 16 sayı 10 reb ortalamayla oynuyor.

komik seçimdi demek daha komik olmuş seçimden
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk 5 tur seçimimden 4'ü sakat olmasına rağmen, lig birincisini bozguna uğratmaktan geri kalmadım. Sakatlarım geri döndükten sonra rakip tanımıyorum :>
Mesaj tarihi:
bakın bakın ne anlatacam, ligin en kötü üçlük takımıyım. Bu hafta it gibi atıyor adamlarım. ilk dörtteki takımlar hep 23-24-25 atmışken ben seviniyorum. 43'ü buldum ağa, daha önce 25'e gelemiyordum.

Ama adam çıktı 47 attı :( Yapacak birşey yok, bir kere üçlükte kazansam yeter lan. 6-3 ile geçtim bu haftayı ama mutsuzum
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bakın bakın ne anlatacam, ligin en kötü üçlük takımıyım. Bu hafta it gibi atıyor adamlarım. ilk dörtteki takımlar hep 23-24-25 atmışken ben seviniyorum. 43'ü buldum ağa, daha önce 25'e gelemiyordum.

Ama adam çıktı 47 attı :( Yapacak birşey yok, bir kere üçlükte kazansam yeter lan. 6-3 ile geçtim bu haftayı ama mutsuzum
ligin dibine yapışmışım nerdeyse, iki üçlüğü mü reva gördün :(
  • Yeni Oluştur...