Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 olduk, diğer arkadaşlardan da haber gelsin gerekirse dışardan adam bulur sayıyı tamamlarız. Snake diyip bahane üretmeyin, bizde oturup hesap kitap yapmıyoruz sizin kadar auction tecrübemiz var.
Mesaj tarihi:
snake auction önemli değil benim için.
ama malumunuz, çok anlamıyorum ve takip etmiyorum. anca 2-3 ufak fa hamlesi, takas filan. öyle iddiasız şekilde de paralı lige girmek pek bi heyecan katmaz benim açımdan.

zaten auction olursa sağa sola salça olurum, çemkirir millet ehah.
yan lig falan olursa gelirim gene yer doldurmaya.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok belirsiz olmuş , hani bekliim dedim ama anlaşılmamış ki hiç bi durum.

Paralı olduğu kesin mi? Gönderildi mi paralar? Kim girebiliyo giremiyo?

Parasız hali de var mı?

Hangisi snake hangisi auction?

Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Mesaj tarihi:
Ligi kurdum, katılacağını bildirenlere davetiye gönderdim. Bu hafta ne yapacağımızı kararlaştıralım, sayı tutmazsa dışardan bakarız adam.
Mesaj tarihi:
İşte bende bu para muhabbeti girince adam sayısında sıkıntı olmaz belki diye postum bulunsun dedim :D

Hani olurda adam sayısı eksik olursa , yamanırım , yok adam sayısında sıkıntı olmazsa giremem şeklinde.
Mesaj tarihi:
Katılacak arkadaşlara IBAN gönderdim, 50 TL fişekleyin.

Eğer yeterli sayıya ulaşamazsak normal lige çevirir, paraları geri gönderirim.
Mesaj tarihi:
O değilde amma çok draftımla ilgili muhabbet dönmüş , ben kendim bi tek uyuz oldum drafta gelememe sandım herkes olmuş.

Hayır draft gecesi ben bilgisayar başında oyun oynuyodum inadına gelmedim gibi bi durum mu var? Katılırım dedim ben katılırım dedikten ve ismim yazıldıktan SONRA draft belli oldu , işim çıktı (işim derken literaly işim , işteydim o saatlerde otelde vardiyalı çalışıyorum) katılamadım malesef. Hani inadına katılmadım bilerek katılmadım istemedim katılmak , geçen sene vazgeçtim son dakada bu sene oynamam ben yae dedim falan gibi bi izlenim mi oluşturdum? Draft'ı kaçırdıktan sonra bile kadroları ayarlamaya çalıştım ama olabilecek en tırtlara denk gelince olmamıştı yapcak bişi yok.

Kızarsınız edersiniz bi eksik takım gibi oldu birinin hakkı yendi diye , ona bende üzüldüm , fakat kalkıp 'lige girdim sonra vazgeçtim hiç katılmadım' gibi bir durumum varmış gibi davranmazsak süper olur harbiden , bende istedim katılmayı drafta ligte aktif olmayı ki ilk senemde öyleydim hem draft hem ligte çabaladım , çabalar halim ligte sonlara oynayınca katılmamış halimin ligte sonuncu olması gayet doğal.

Herkesten tekrar özür diliyorum saatimin çakışmamış olmasından dolayı. Bu sene içinde , draft belli olduktan sonra katılırım veya katılmam diyebilirim , istemezseniz anlayışla karşılarım , ama olurda hem katılır , hem draft uyarsa , elimden geldikçe çabalayıp hergün birebir takipte olacağıma söz veriyorum , bu kadar aşalağamasaydınız bi draftı kaçırdım diye :D

sorry for WoT
  • Yeni Oluştur...