sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 zamanı belli diil, 20 gün içinde falan auction.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 beleş veya paralı snake yan lig olursa ekleyin beni, auction draftta bayılıp kalırım
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yiğit snake kurmayacaksa katılmak isteyenlerle ayrıca bir snake kurarız. paralı/parasız olayını da konuşuruz.
yusema Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hiç auction draft tecrübem yok ama bende katılırım.paralı veya parasız farketmez.
khala Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 8 olduk, diğer arkadaşlardan da haber gelsin gerekirse dışardan adam bulur sayıyı tamamlarız. Snake diyip bahane üretmeyin, bizde oturup hesap kitap yapmıyoruz sizin kadar auction tecrübemiz var.
khala Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Şükrü yazıyorum seni de, 9 olduk.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 snake auction önemli değil benim için. ama malumunuz, çok anlamıyorum ve takip etmiyorum. anca 2-3 ufak fa hamlesi, takas filan. öyle iddiasız şekilde de paralı lige girmek pek bi heyecan katmaz benim açımdan. zaten auction olursa sağa sola salça olurum, çemkirir millet ehah. yan lig falan olursa gelirim gene yer doldurmaya.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Holy said: yiğit snake kurmayacaksa katılmak isteyenlerle ayrıca bir snake kurarız. paralı/parasız olayını da konuşuruz. sen bunu organize et panpa
khala Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Khelben'de katılıyor. 10 olduk.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 -de ayrı cahil, bir de kesmeyle ayırmış ahah Ay başına kadar belli edelim listeyi, aynı tarihte de Yiğit'e gönderelim paraları. Katılım bedeli 50 TL ok mi herkes onu konuşmamışınız?
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Çok belirsiz olmuş , hani bekliim dedim ama anlaşılmamış ki hiç bi durum. Paralı olduğu kesin mi? Gönderildi mi paralar? Kim girebiliyo giremiyo? Parasız hali de var mı? Hangisi snake hangisi auction? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Senin bir sonraki sene girmeyeceğin garantilenmemiş miydi draft a gelmeyince?
khala Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ligi kurdum, katılacağını bildirenlere davetiye gönderdim. Bu hafta ne yapacağımızı kararlaştıralım, sayı tutmazsa dışardan bakarız adam.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 İşte bende bu para muhabbeti girince adam sayısında sıkıntı olmaz belki diye postum bulunsun dedim :D Hani olurda adam sayısı eksik olursa , yamanırım , yok adam sayısında sıkıntı olmazsa giremem şeklinde.
khala Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Katılacak arkadaşlara IBAN gönderdim, 50 TL fişekleyin. Eğer yeterli sayıya ulaşamazsak normal lige çevirir, paraları geri gönderirim.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 O değilde amma çok draftımla ilgili muhabbet dönmüş , ben kendim bi tek uyuz oldum drafta gelememe sandım herkes olmuş. Hayır draft gecesi ben bilgisayar başında oyun oynuyodum inadına gelmedim gibi bi durum mu var? Katılırım dedim ben katılırım dedikten ve ismim yazıldıktan SONRA draft belli oldu , işim çıktı (işim derken literaly işim , işteydim o saatlerde otelde vardiyalı çalışıyorum) katılamadım malesef. Hani inadına katılmadım bilerek katılmadım istemedim katılmak , geçen sene vazgeçtim son dakada bu sene oynamam ben yae dedim falan gibi bi izlenim mi oluşturdum? Draft'ı kaçırdıktan sonra bile kadroları ayarlamaya çalıştım ama olabilecek en tırtlara denk gelince olmamıştı yapcak bişi yok. Kızarsınız edersiniz bi eksik takım gibi oldu birinin hakkı yendi diye , ona bende üzüldüm , fakat kalkıp 'lige girdim sonra vazgeçtim hiç katılmadım' gibi bir durumum varmış gibi davranmazsak süper olur harbiden , bende istedim katılmayı drafta ligte aktif olmayı ki ilk senemde öyleydim hem draft hem ligte çabaladım , çabalar halim ligte sonlara oynayınca katılmamış halimin ligte sonuncu olması gayet doğal. Herkesten tekrar özür diliyorum saatimin çakışmamış olmasından dolayı. Bu sene içinde , draft belli olduktan sonra katılırım veya katılmam diyebilirim , istemezseniz anlayışla karşılarım , ama olurda hem katılır , hem draft uyarsa , elimden geldikçe çabalayıp hergün birebir takipte olacağıma söz veriyorum , bu kadar aşalağamasaydınız bi draftı kaçırdım diye :D sorry for WoT
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Beyler hadi camiye yardım, Yiğit gönderdim ben aidatını. Siftah yap yere at. 15 gün kaldı sezonun başlamasına, günü de belirleyelim katılımcıları teyitleyip
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bayramdan sonraki hafta draft olur. Paraları gönderin lan yusema ve bullet dışında gönderen olmadı.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 paypal yok mu ya, bi de dolar kac para oldu lan fazla gondermim tisisi.
Öne çıkan mesajlar