Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Draft gününü kaçırınca nasıl soğumuşsam oyundan , geçen sene yardırmıştım elimden geleni yapmıştım trade olsun falan baya bi kasmıştım , bu sene kurtarmamış :D bu sene harbiden çok saldığım ve oyunda resmen npc görevi görecek kadar kötü olduğum için hepinizden özür diliyorum , söz seneye elimden gelenin en kralını yapıp başarı yakalayamasam bile en azından aktif olacağım.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Draft gününü kaçırınca nasıl soğumuşsam oyundan , geçen sene yardırmıştım elimden geleni yapmıştım trade olsun falan baya bi kasmıştım , bu sene kurtarmamış :D bu sene harbiden çok saldığım ve oyunda resmen npc görevi görecek kadar kötü olduğum için hepinizden özür diliyorum , söz seneye elimden gelenin en kralını yapıp başarı yakalayamasam bile en azından aktif olacağım.

sayende biz giremedik abi lige :)
Mesaj tarihi:
olm mayo ve çöp stuckey aldın lawson-drummond yerine lan

yaptığın takastan belli olm anlamıon işte :D

ha sonra senin verdiğin 2 adam da sakatlandı ama orası işin şans faktörü.

o yüzden tavşan iyi fikir ahah
Mesaj tarihi:
seneye 2 tane lig ayırıp ciddi ilgilenecekler arasında sembolik bi 20 lira falan adam başı para koyabiliriz ortaya. inanılmaz heyecan katıyormuş bu sene anladım. keşke daha önce yapsaymışım.
Mesaj tarihi:
güzel olabilir.

benim bu sene oynadığım lig 16 takımlı 40 lira toplamıştık adam başı. ilk 4'e kademeli dağıtıldı.

geçen sene de 30 toplamıştık ilk 3'e dağıtmıştık.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

20 az 50 olsun sonra top3'e kademeli dağıtak

50x16 desen 800

playoff'a kalanlara 50'leri dağıtılır geri amorti

1-2-3'e de dağıtılır %60 - 25 - 15 diye mesela.
Mesaj tarihi:
Çok net anlayışla karşılarım 2. lig muhabbetini , zira şu ligte olmayı bile haketmedim. 5 dakika ayıramamaktan çok daha öte bir durum bu , hani geçen sene de şampiyon olmadım ama lige zaman ayırabilmiştim . Bu sene draft saati bana uymamıştı , e herkese uyup bi bana uymayınca elimden bişi gelmedi ve drafta katılamadım , katılamayınca bütün sezon adına mahvoldu o kadro benim için direk kafadan soğudum hemen takımdan. Şu saatten sonra degil 2. lig hiç bir lige almasanız hakkınız var onu kabul edıyorum çok açık ve net.
Mesaj tarihi:
Paralı lig olmasını demirbaşlar olarak oturup konuşuruz, çoğunluk isterse uygulamaya geçiririz.

2. lig için uğraşılmaz, seneye katılımı sınırlı sayıda tutmayız zaten paralı olursa, ne kadar çok gelen olursa şampiyon o kadar çok alır.
Mesaj tarihi:
Sınırlı yapmasanız bile 20 olur , 50 takımlık lig var mı ki :D 20den fazla talep olabilir yine seneye .

23 talep olursa 2. lig saçma tabii ama 30+ olursa 20 tane parayla 1. lig , gerisi parasız 2. lig şeklinde düşünülmesi bize yarar.
  • Yeni Oluştur...