Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2012/2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel FA hamleleri yapmışsın da çok sakatın var kanka, Lawson ve Garnett'ten birer maç yararlanamayabilirsin bu da patlatabilir takımı.
Mesaj tarihi:
Lawson bu gece dönüyormuş söylediğine göre.

Garnett de iki hafta sakatlandı zaten ordan patladık baya. Şimdi droplayıp yerine birini bakıcam.
Mesaj tarihi:
Joakim Noah ve Grevis Vasquez hakkında kesin bilgi var mı?

Bu gece oynayıp oynamayacaklarına göre diğer ligde FA hamleleri yapmam gerekiyor da. Saygın içerden bilgi almışsındır belki sdf
Mesaj tarihi:
Olm sen bugün Nelson, Monta Ellis i koymamıssın kadroya Steve Blake icerde abovvvv, tamam kankanda bu kadar bariz yatmasaydın ahah.
Mesaj tarihi:
Fikstür avantajın var, bi de chandler yok yoksa bu kafayla zor yenersin biraz.
Bradley Beal ney hala kadroda ttuyosun yarı finaldesin beklinicek adam mı.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ahaha diğer lige odaklandım sırf resmen unuttum bizi ligi lan.

neyse her türlü yenerim zaten.

noldu lan eziq? :D

chandler'sız, nene'siz kazandım bi de ya...

ha ben şimdi kaybedicem finali çok net ayrı konu (gasol ve irving gibi adamları skimsonik kadro ile playoff'a girmek için playoff'a 2 hafta kala bırakanlara da selam olsun bu arada)
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Holy said:

ahaha diğer lige odaklandım sırf resmen unuttum bizi ligi lan.

neyse her türlü yenerim zaten.

noldu lan eziq? :D

chandler'sız, nene'siz kazandım bi de ya...

ha ben şimdi kaybedicem finali çok net ayrı konu (gasol ve irving gibi adamları skimsonik kadro ile playoff'a girmek için playoff'a 2 hafta kala bırakanlara da selam olsun bu arada)

aleyküm selam
Mesaj tarihi:
ohannes kazanmışım, nasıl oldu bilmiyorum açıkçası. kadroda 3 tane top 25 draft'ı bulunduran takımı chandler'sız yendim.

kral geri döndü sonunda.

2 farklı takıldığım forumda da curry'i 30 civarında seçerek şampiyon oldum. adam adeta tek başına taşıdı bütün sezon. hayvan evladım benim! üstüne burada sanders ve jr'a da teşekkür ediyorum...
Mesaj tarihi:
injury prone damgası vurup almamıştım, bu sezon en büyük üzüntü kaynaklarımdan biridir Curry zaten. Gerçi Kobe - Rondo'dan sonra bir kısaya daha girmek istememiştim de David Lee almıştım. O da iyiydi.

NEYSE ÇAYLAĞIN LAF HAKKI YOK.

SENEYE VURACAĞIM HEPİNİZE KIRBACI, BİNECEĞİM SIRTINIZA
Mesaj tarihi:
başarılıymış takımım ya baya valla. lebron kaçırdığı 2 maçta oynasa bile sadece sayıyı vererek 6-3 kazanıyormuşum...

ha bi de yukarda iyi performans gösteren ligi kazandıran oyuncuları saydım bana da, 4. sıradan chris paul seçmek zaten en başta muhteşem bir şeydi. 3'ten kobe'yi kim seçtiyse teşekkür ediyorum =)

bi de playoff ilk turunda mowill'i oynatmamak gibi bir mallık ettim, az kalsın free throw'u da verip 5-4 kaybedecektik. rakip %100 ile FT attı o gün ama neyse ki derrick williams 1 tane kaçırdı. ona da teşekür etmeliyim :D
  • Yeni Oluştur...