khala Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Güzel FA hamleleri yapmışsın da çok sakatın var kanka, Lawson ve Garnett'ten birer maç yararlanamayabilirsin bu da patlatabilir takımı.
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Lawson bu gece dönüyormuş söylediğine göre. Garnett de iki hafta sakatlandı zaten ordan patladık baya. Şimdi droplayıp yerine birini bakıcam.
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Joakim Noah ve Grevis Vasquez hakkında kesin bilgi var mı? Bu gece oynayıp oynamayacaklarına göre diğer ligde FA hamleleri yapmam gerekiyor da. Saygın içerden bilgi almışsındır belki sdf
khala Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ben başka bir ligde Vazquez'i oynatmıyorum, kadro full hiç riske girmeyeyim dedim.
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 vasquez oynamıyorsa brian roberts pickliycem. haftalık 4 pickin 2. sini harcıycam da vasquez varsa boşa gidecek pick.
Pha Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Olm sen bugün Nelson, Monta Ellis i koymamıssın kadroya Steve Blake icerde abovvvv, tamam kankanda bu kadar bariz yatmasaydın ahah.
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ahaha diğer lige odaklandım sırf resmen unuttum bizi ligi lan. neyse her türlü yenerim zaten.
Pha Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Fikstür avantajın var, bi de chandler yok yoksa bu kafayla zor yenersin biraz. Bradley Beal ney hala kadroda ttuyosun yarı finaldesin beklinicek adam mı.
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 rose veya love döner mi acaba bu haftasonu?
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Holy said: ahaha diğer lige odaklandım sırf resmen unuttum bizi ligi lan. neyse her türlü yenerim zaten. za
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Benim bu sene tam bir fiyasko. Katıldığım 6 ligin 2 sinde playoff yapamadım, kalanlarında da final yok.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 diğer ligimde 6 sayı ile final kaçırdım. 6 sayı. 6. 3 tane üçlük de olurdu tabi ama 6 sayı ya.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 buradan nene ve ty lawson kardeşlerime selam ederim, bacağınız kopsun.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Holy said: ahaha diğer lige odaklandım sırf resmen unuttum bizi ligi lan. neyse her türlü yenerim zaten. noldu lan eziq? :D chandler'sız, nene'siz kazandım bi de ya... ha ben şimdi kaybedicem finali çok net ayrı konu (gasol ve irving gibi adamları skimsonik kadro ile playoff'a girmek için playoff'a 2 hafta kala bırakanlara da selam olsun bu arada)
Slint Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sabonis said: Holy said: ahaha diğer lige odaklandım sırf resmen unuttum bizi ligi lan. neyse her türlü yenerim zaten. noldu lan eziq? :D chandler'sız, nene'siz kazandım bi de ya... ha ben şimdi kaybedicem finali çok net ayrı konu (gasol ve irving gibi adamları skimsonik kadro ile playoff'a girmek için playoff'a 2 hafta kala bırakanlara da selam olsun bu arada) aleyküm selam
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ohannes kazanmışım, nasıl oldu bilmiyorum açıkçası. kadroda 3 tane top 25 draft'ı bulunduran takımı chandler'sız yendim. kral geri döndü sonunda. 2 farklı takıldığım forumda da curry'i 30 civarında seçerek şampiyon oldum. adam adeta tek başına taşıdı bütün sezon. hayvan evladım benim! üstüne burada sanders ve jr'a da teşekkür ediyorum...
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 injury prone damgası vurup almamıştım, bu sezon en büyük üzüntü kaynaklarımdan biridir Curry zaten. Gerçi Kobe - Rondo'dan sonra bir kısaya daha girmek istememiştim de David Lee almıştım. O da iyiydi. NEYSE ÇAYLAĞIN LAF HAKKI YOK. SENEYE VURACAĞIM HEPİNİZE KIRBACI, BİNECEĞİM SIRTINIZA
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 başarılıymış takımım ya baya valla. lebron kaçırdığı 2 maçta oynasa bile sadece sayıyı vererek 6-3 kazanıyormuşum... ha bi de yukarda iyi performans gösteren ligi kazandıran oyuncuları saydım bana da, 4. sıradan chris paul seçmek zaten en başta muhteşem bir şeydi. 3'ten kobe'yi kim seçtiyse teşekkür ediyorum =) bi de playoff ilk turunda mowill'i oynatmamak gibi bir mallık ettim, az kalsın free throw'u da verip 5-4 kaybedecektik. rakip %100 ile FT attı o gün ama neyse ki derrick williams 1 tane kaçırdı. ona da teşekür etmeliyim :D
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 3'te Kobe'yi seçen mal benim sdfsdaf ÇOK PANİK YAPTIM LAN Gerçi aklımda Deron vardı, Kobe seçmesem onu seçecektim ki daha fena olacakmış.
Öne çıkan mesajlar