fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 lol yanlışanlasilma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya bizim fakulte bu kabatas iskelesinin yaninda olan yer ama sinema tv bölümü barbaros bulvarinin orda olmasi lazim. ki amac ev bulmak degil beraber eve cikabilcegim adam bulmak yada ev arkadasi arayan birini bulmak. plus m.sinanin nimetleride bonusum olcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 2 ay önce söleseydin alırdım yanıma.. şuan evde yer kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ah be 2ay önce belli degildiki.aklinda olsun ama bi anlasmazlik durumunda ev arkadasinin yerini alirim hemen asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 kirli kıyafetlerini ortalıkta bırakıyodur, bulaşıkları düzgün temizlemiyodur falan daha iyisi varken -hem de ev arıyorken- neden bunları çekesin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ben ve yigenim var birde sen gel 3 kisi levent te biyer bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tabi abi 5yillik ev arkadasligi tecrübem var yeri gelir bi wingman yeri gelir mutfakta aşci yatakta asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Editor said: Ben ve yigenim var birde sen gel 3 kisi levent te biyer bakalim levent ne tarafta kaliyo bilmiyorumki.simdi telefondayim birazdan eve geccem facebooktan eklesip konusalim.18inde gelicem istanbula ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 SNA1L said: abi yurtta kalamam ya hiç kalmadım bide yaş 25 kaldıramam yurt fln..şimdilik idareten arkadasta kalıyorum modada ama oda sıkıntı hergün karşıya geçmek fln okula gitmek için modadan beşiktaşa vapurla gitmek mi sıkıntı?! AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 SNA1L said: Editor said: Ben ve yigenim var birde sen gel 3 kisi levent te biyer bakalim levent ne tarafta kaliyo bilmiyorumki.simdi telefondayim birazdan eve geccem facebooktan eklesip konusalim.18inde gelicem istanbula ben. ok eve gidince eklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mr_Hand said: SNA1L said: abi yurtta kalamam ya hiç kalmadım bide yaş 25 kaldıramam yurt fln..şimdilik idareten arkadasta kalıyorum modada ama oda sıkıntı hergün karşıya geçmek fln okula gitmek için modadan beşiktaşa vapurla gitmek mi sıkıntı?! AHAHAHA :D yok abi yazmistim ztn vapur en kolay ulasim su anki evdeki odam 5m2 fln asil sorun o diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ha. o postu görünce dayanamadım, sonrasını okumadan giriştim. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yanlış anlaşılmasın ama ben asla tek kişi sayısı ile bir evde kalmazdım hele geri kalan iki kişi akrabaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 KapIKulu said: Yanlış anlaşılmasın ama ben asla tek kişi sayısı ile bir evde kalmazdım hele geri kalan iki kişi akrabaysa. böbrek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 editor le kalin olum adam CIA ajani deilmi? her hafta bide 300bin $ indirior. takilirsiniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 editörün açıklama dolu bir wot döşemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 editor, crymeariver deilmi? hani suriyeye giden eleman. gizli istihbarat ajani. dedektif felan ne bilim sormustum gecen noldu ona diye nicki editor dediler. bide 300bin$ da gercek yalan deil yani adam mezarci deilse sole 1k sikar her ay masaya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 valla ben takip edemedim o crymeriver vs muhabetlerini savaş çıkıcak fln diyen elemandı demi o.editor omudur değilmidir bilmiyorum bakcaz görcez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 up hala arıyorum eve çıkıcak birini yada ev arkadaşı arayan fln varsa gelebilirim.kasıma kadar vaktim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 :) 1600 TL ye ben buldum verecek olan varsa yarısını veririm diyen gelsin hemen geçelim 400 TL de Aidat var... Feriköy de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 tanıdık 2 kişi var beşiktaşta eve çıkmak isteyen. öm atarsan tanıştırıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Editor said: :) 1600 TL ye ben buldum verecek olan varsa yarısını veririm diyen gelsin hemen geçelim 400 TL de Aidat var... Feriköy de elysium zaar 400 lira aidat ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yeni konu açmiyim dedim. şimdi şöyleki beni eve alcak adam bulamadım ben ev tutup yanıma birini alıcam. bu beşiktaşta hangi mahalleler güzeldir kalmaya?oralara yogunlaşiyim ben.pekte bilmiyorum oraları gayrettepe nasıldır mesela yada mecidiyeköy fln bide yıldızmı var bişey var. neyse işte kısaca nerede kalınır beşiktaşta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar