Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beşiktaş civarı ev arkadaşı arayan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bizim fakulte bu kabatas iskelesinin yaninda olan yer ama sinema tv bölümü barbaros bulvarinin orda olmasi lazim.
ki amac ev bulmak degil beraber eve cikabilcegim adam bulmak yada ev arkadasi arayan birini bulmak.
plus m.sinanin nimetleride bonusum olcak:)
Mesaj tarihi:
kirli kıyafetlerini ortalıkta bırakıyodur, bulaşıkları düzgün temizlemiyodur falan daha iyisi varken -hem de ev arıyorken- neden bunları çekesin ki ?
Mesaj tarihi:
Editor said:

Ben ve yigenim var birde sen gel 3 kisi levent te biyer bakalim

levent ne tarafta kaliyo bilmiyorumki.simdi telefondayim birazdan eve geccem facebooktan eklesip konusalim.18inde gelicem istanbula ben.
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

abi yurtta kalamam ya hiç kalmadım bide yaş 25 kaldıramam yurt fln..şimdilik idareten arkadasta kalıyorum modada ama oda sıkıntı hergün karşıya geçmek fln

okula gitmek için modadan beşiktaşa vapurla gitmek mi sıkıntı?! AHAHAHA :D
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

Editor said:

Ben ve yigenim var birde sen gel 3 kisi levent te biyer bakalim

levent ne tarafta kaliyo bilmiyorumki.simdi telefondayim birazdan eve geccem facebooktan eklesip konusalim.18inde gelicem istanbula ben.

ok eve gidince eklersin
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

SNA1L said:

abi yurtta kalamam ya hiç kalmadım bide yaş 25 kaldıramam yurt fln..şimdilik idareten arkadasta kalıyorum modada ama oda sıkıntı hergün karşıya geçmek fln

okula gitmek için modadan beşiktaşa vapurla gitmek mi sıkıntı?! AHAHAHA :D

yok abi yazmistim ztn vapur en kolay ulasim su anki evdeki odam 5m2 fln asil sorun o diye
Mesaj tarihi:
editor, crymeariver deilmi? hani suriyeye giden eleman. gizli istihbarat ajani. dedektif felan ne bilim sormustum gecen noldu ona diye nicki editor dediler. bide 300bin$ da gercek yalan deil yani adam mezarci deilse sole 1k sikar her ay masaya haha.
Mesaj tarihi:
valla ben takip edemedim o crymeriver vs muhabetlerini savaş çıkıcak fln diyen elemandı demi o.editor omudur değilmidir bilmiyorum bakcaz görcez sdf
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni konu açmiyim dedim.
şimdi şöyleki beni eve alcak adam bulamadım ben ev tutup yanıma birini alıcam.
bu beşiktaşta hangi mahalleler güzeldir kalmaya?oralara yogunlaşiyim ben.pekte bilmiyorum oraları gayrettepe nasıldır mesela yada mecidiyeköy fln bide yıldızmı var bişey var.
neyse işte kısaca nerede kalınır beşiktaşta?
  • Yeni Oluştur...