silent Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bildiğiniz gibi legendary silahların bazı gereksinimleri var. bunlardan zor elde edilip yapılabilen şeyler ama merak edilen bu legendarylerin yapımında gereken exotic silahlar, şimdiye kadar nasıl yapıldığına dair bilgisi olan varmı? Örnek vermek gerekirse; Bolt (Sword) Gift of Bolt(Artificer) + Gift of Metal(Weaponsmith) + Bloodstone Shard + Zap of Rage giftler craft edilecek orası tamam, bloodstone shard 200 skill pointe alınacak oda tamam fakat şu zap of rage yada diğer legendarylerde istenilen exotic silahlar nasıl yapılacak? Yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Kardeş biz fakir playerlarız öyle +15 legendary unqie yok heeeee dersen crafted by hasan usta o zaman dökelim recipeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Zap Resmi Resmi koyan adam Trade Market'ten 40 gp'ye almış. Umarım yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o fotoyu bende gordumde o silah craft yapılıyor yada mystic forge craft tam emın degılızde bakam arastırmalara devam edıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 DeviantSun said: Zap Resmi Resmi koyan adam Trade Market'ten 40 gp'ye almış. Umarım yardımcı olur.gp diyince bir anda uo'dan yola çıkarak çok ucuz bişey olduğu izlenimi yaratmış =) veya bende yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bence Mystic Forge craft'tir. Drop avlamaya dayalı pek bir şey görmedim bu oyunda bir kaç craft mat dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 deviantsun'a +1 demek istiyorum ama gene de bi arastirmak lazim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 zaten drop değil ona eminizde mystic forge ta yapımı konusunda bılgı arastırıyorum cunku legendary yapmak ıcın gereken bu exotic weaponlardan yapılanlar ve trading postta satılanlar bulunmakta ama nasıl yapılıyor en azından onu ogrensek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar