iarwain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 donanımhaber bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Myshkin said: 93 lüymüş bunlar vay arkadaş!!! 91'de liseyi bitirdiğimde bunlar daha babalarında vitamin bile değildi desene. Bir de bizim zamanımızda böyle kızlar yoktu. belli ki bekaret kaybetme yaşı bizim lise yıllarımıza göre epeyi gerilemiş. ben böyle videoları izleyince en çok bu kızların ana-babalarına üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ginaly said: overallda kızlar sizden daha mutlu bir hayat yaşayacak, mundar ciğer olayına girmeyin yetersizler. 15 sene sonra yatimla akdeniz kiyilarini gezerken bi daha okuyalim bu satirlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 mavili iyiymiş de benim cük bile düşük iq'lülara tepki vermiyor. daha ne isterim ki, mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Red said: ahahah aynen moldovalı ve güzellik salonu hepi endingci 1995 mi ? AHAHAHHAAH AYNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: ginaly said: overallda kızlar sizden daha mutlu bir hayat yaşayacak, mundar ciğer olayına girmeyin yetersizler. 15 sene sonra yatimla akdeniz kiyilarini gezerken bi daha okuyalim bu satirlari. onlar bes seneye kruvazor on seneye denizaltina binecekler yalniz, fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kimse koymamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben mavili kızı beğendim açıkçası. lütfen kimse yalan söylemesin, o videodaki mavili kız hepinizin dikkatini çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kaslardan ibaret olan kiz butun dikkati kaslara cekiyo. baska tarafa bakamiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hayatimda ettigim kufurlerin toplami kadar kizlar video'da kufur etti yalniz. hicte yakismiyor lan ve eved, maviili guzel bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 "roket adam" said: ben mavili kızı beğendim açıkçası. lütfen kimse yalan söylemesin, o videodaki mavili kız hepinizin dikkatini çekti. en basta sagdaki di mi? aksam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ahahaha bu ne abi? 's^+'^+im bak kanka ben bakireyim' çok keyifsiz bi gün geçirmiştim, yeminle kafamdaki her şey silindi. aptallaştım, teşekkürler buse gizem kaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Kendimden Geçtim. BonePART said: Abi türkün camwhoreu bile kezban anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dasaaa said: oo çok salaklar ooo çok aptalca oo çok saçma abi neden izliyorsunuz? neden 6sayfa yorum yapıyorsunuz? toplumun %70i çöp insanlar. çok mu şaşırtıcı yani bunları görmek? bu tür saçmalıklardan uzak, üstün bi hayatım var. çöpleri izleme isteği nedir. çöp demişken buraya bu konulara yorum yapanların bi kısmı da buna dahil olabilir. açıp da diğer sayfalara bakmadım bile. sen forumda dilanla nasıl mesajlasip zaman geciriyorsan insanlar da bunları izleyip yorum yapıp zaman geçiriyor.. bunun neden yapıldığı konusunda en bilgili sen olmalisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Abi onun sebebi meme ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi adamin butun serinligi gitti simdi :( neden yaptini bunu ? ne guzel yaziyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 CthuLhu said: dasaaa said: oo çok salaklar ooo çok aptalca oo çok saçma abi neden izliyorsunuz? neden 6sayfa yorum yapıyorsunuz? toplumun %70i çöp insanlar. çok mu şaşırtıcı yani bunları görmek? bu tür saçmalıklardan uzak, üstün bi hayatım var. çöpleri izleme isteği nedir. çöp demişken buraya bu konulara yorum yapanların bi kısmı da buna dahil olabilir. açıp da diğer sayfalara bakmadım bile. sen forumda dilanla nasıl mesajlasip zaman geciriyorsan insanlar da bunları izleyip yorum yapıp zaman geçiriyor.. bunun neden yapıldığı konusunda en bilgili sen olmalisin bence abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dasaaa haklısın abi ama bi de benim gibi hem izlemeyip, hem de 3 saniye izleyebildim diye yorum yapan bir kesim var. bizi de harcama. (yalan değil sağdaki hatun güzelmiş diye 12-13 saniye izledim bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 CthuLhu said: dasaaa said: oo çok salaklar ooo çok aptalca oo çok saçma abi neden izliyorsunuz? neden 6sayfa yorum yapıyorsunuz? toplumun %70i çöp insanlar. çok mu şaşırtıcı yani bunları görmek? bu tür saçmalıklardan uzak, üstün bi hayatım var. çöpleri izleme isteği nedir. çöp demişken buraya bu konulara yorum yapanların bi kısmı da buna dahil olabilir. açıp da diğer sayfalara bakmadım bile. sen forumda dilanla nasıl mesajlasip zaman geciriyorsan insanlar da bunları izleyip yorum yapıp zaman geçiriyor.. bunun neden yapıldığı konusunda en bilgili sen olmalisin bence http://www.myfacewhen.net/uploads/155-oh-boy-here-we-go.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 cambazct said: abi adamin butun serinligi gitti simdi :( neden yaptini bunu ? ne guzel yaziyodu... ama meme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dogru diyosun meme buyuk faktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Maviliyi kurtarıcam bu hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 http://farm8.staticflickr.com/7051/7097619171_3f4f12e3a4.jpg http://www.letsgo-mag.com/contentFiles/image/2011/aug/17-feelburn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kutulu yoketmiş dasaa fake account açıp yeni başlangıç yapsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar