Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar Neden Vermez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

93 lüymüş bunlar

vay arkadaş!!! 91'de liseyi bitirdiğimde bunlar daha babalarında vitamin bile değildi desene. Bir de bizim zamanımızda böyle kızlar yoktu. belli ki bekaret kaybetme yaşı bizim lise yıllarımıza göre epeyi gerilemiş. ben böyle videoları izleyince en çok bu kızların ana-babalarına üzülüyorum.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

overallda kızlar sizden daha mutlu bir hayat yaşayacak, mundar ciğer olayına girmeyin yetersizler.

15 sene sonra yatimla akdeniz kiyilarini gezerken bi daha okuyalim bu satirlari.
Mesaj tarihi:
senko said:

ginaly said:

overallda kızlar sizden daha mutlu bir hayat yaşayacak, mundar ciğer olayına girmeyin yetersizler.

15 sene sonra yatimla akdeniz kiyilarini gezerken bi daha okuyalim bu satirlari.

onlar bes seneye kruvazor on seneye denizaltina binecekler yalniz, fyi
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ben mavili kızı beğendim açıkçası. lütfen kimse yalan söylemesin, o videodaki mavili kız hepinizin dikkatini çekti.

en basta sagdaki di mi?
aksam simidi gibi...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

oo çok salaklar ooo çok aptalca oo çok saçma

abi neden izliyorsunuz? neden 6sayfa yorum yapıyorsunuz?

toplumun %70i çöp insanlar.
çok mu şaşırtıcı yani bunları görmek?
bu tür saçmalıklardan uzak, üstün bi hayatım var.

çöpleri izleme isteği nedir. çöp demişken buraya bu konulara yorum yapanların bi kısmı da buna dahil olabilir. açıp da diğer sayfalara bakmadım bile.
sen forumda dilanla nasıl mesajlasip zaman geciriyorsan insanlar da bunları izleyip yorum yapıp zaman geçiriyor.. bunun neden yapıldığı konusunda en bilgili sen olmalisin bence
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

dasaaa said:

çöpleri izleme isteği nedir. çöp demişken buraya bu konulara yorum yapanların bi kısmı da buna dahil olabilir. açıp da diğer sayfalara bakmadım bile.
sen forumda dilanla nasıl mesajlasip zaman geciriyorsan insanlar da bunları izleyip yorum yapıp zaman geçiriyor.. bunun neden yapıldığı konusunda en bilgili sen olmalisin bence

abov
Mesaj tarihi:
dasaaa haklısın abi ama bi de benim gibi hem izlemeyip, hem de 3 saniye izleyebildim diye yorum yapan bir kesim var. bizi de harcama.

(yalan değil sağdaki hatun güzelmiş diye 12-13 saniye izledim bunu)
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

dasaaa said:

http://www.myfacewhen.net/uploads/155-oh-boy-here-we-go.jpg
  • Yeni Oluştur...