Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 gelenekselleşen 1823789123. laptop önerisi topağına hoşgeldiniz.genellikle diğer topaktaki istekler gaming laptop üstüne olduğu için bana o kadar kastırmaya gerek var mı bilemediğimden yeni bir konu açtım. -çok sık laptop alan/değiştiren bir insan değilim,aldığım laptopu minimum 4-5 sene kullanıyorum. -oyun çok nadir oynuyorum,oynadığım oyunlar da hon,dota tarzı oyunlar oluyor genelde.çok fazla ekran kartı isteyen oyunlar oynamıyorum yani. -film çok sıklıkla izleyen birisiyim,ekran boyutları 15.4-15.6 idealdir benim için şimdi; -istemediğim markalar sırasıyla,hp-casper-exper-monster-msi-packard bell-apple. -geri kalan markalardan kafamda olan asus ile dell var. -laptopları konusunda hiç bir fikir sahibi olmadığım sony,samsung,lenovo,acer,toshiba laptoplarında da gelebilecek önerilere de açığım. -aleti zorlayabileceğim programların listesi visual studio,ps tarzı programlar. kısacası i7 li bir laptop bana fazla gelebilir,i5 işimi görür gibi,bir de 4-5 sene idare edebileyim bana yeterli. şu an için kafamda bir maksimum fiyat yok,kafama yatanlara göre şekillendirebilirim fiyat konusunu. şu nasıl mesela?yoksa bu fiyata daha mantıklı bir şeyler alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Aynı fiyata %25 indirimli günlerde 8GB ramli i7 alırsın. Günden güne kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 acer 5750 5755g falan baya iyi son zamanlarda bende 5741g var 2 yılı geçti daha tık demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 vatandaki %25 günleri ne zaman oluyor onu çözemediğim için kafamda genel bir fiyat olsun diye araştırıyorum. mesela şu nasıl bu fiyata?pahalı mı ucuzmu anlayamadım. ekran kartı gt650m bu sanırım bir alt modeli onun ekran kartı gt630m aradaki fark 300 lira civarı,değer mi değmez mi? sanırım bir de bu var,hiç msi düşünmesemde,ekran kartı gt650m fiyatı da asustan daha ucuz.tek eksiği sanırım harddisk boyutu diğerine göre,ama disk hızı daha iyi,7200rpm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 %25 günleri hafta sonları oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tamamdır,o zaman bu hafta vatanı biraz stalklıyım.o yolladığım 3 laptop arasından hangisi daha mantıklı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 5400 rpm almanı tavsiye etmem*, MSI'ınki bana ideal geldi. Bulabileceğin en son fiyatları da eklersen almadan önce, bidaha yorum yapılabilir belki. *:http://www.youtube.com/watch?v=o9f8fKn40kk edit: şu tarz görüşler de hakimmiş http://dalvenjah.foxfire.net/2010/01/5400rpm-vs-7200rpm-hard-disks-should-you-care/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 eğer vatanda indirim olursa asus un n56vz-s4037v modelini alacağım.bakalım hafta sonunu bekliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Lenovo Y580... Fiyat/Performans olarak en iyisi şuan da. Ama dizaynı çok kötü ve ısınıyormuş. ASUS'ların dizayn muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi bu lenovo lar eski ibm değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 2k için çok iyiymiş yalnız şu y580 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bence bütçenden bir 300TL daha ucuza al, üzerine SSD ekle. Çok daha iyi yapmış olursun. Bu mesela: http://www.bimeks.com.tr/urun/124554/samsung-np-350v5c-s0atr.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ssd olayı benimde kafamı karıştırdı biraz fakat,gidipte yüksek kapasiteli bir ssd alamayacağım için,asus u gözüme kestirdim.herhalde tek sorunu ısınması olacak gibi.çok fazla oyun oynamadığım için de ısınma sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. 3. nesil i7 8gb ddr3 750gb 7200rpm gt650m eğer indirim olursa 2200 civarına geliyor,o fiyata da gayet ideal geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bu hangi laptop? N56VZ-S4016V diyorsan 5400 rpm o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yok n56vz-s4037v olanı.şu an sadece vatanda var sanırım. bu alet.indirime girmezse zaten bunu almam ama indirim olayı olursa bunu almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 25% indirim başlamış internetde. Geçen görevli eğer cuma günü internette girerse cumartesi pazar da mağazalarda girer dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 selamlar,normalde yarına gidip bu asusu indirim ile alacaktım fakat süper vatan,mağazalardaki tüm asusları toplayıp bir şubeye topluyor,amaçlarını çözemedim.o yüzden acil karar vermem lazım şimdi N56VZ-S4037V i7-3610+650M+8GB RAM+1080p+Blu-Ray+750GB-7200 Rpm HDD bu alet 2550 eder mi etmez mi?şu an gidip alabilirim o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 güzel makine aynısının full hd olmayanı lenovo y580 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 vatan sağolsun ömrünün çakallığını yaptı şu 2 günde,cuma internetten %25 indirime girmeden 1 gün önce piyasadaki bütün n56vz serisini çekti,internetten satışını iptalledi.mağazalarda olmadığı için haftasonu indirimi de bir işe yaramadı.şimdi önümde 3 ihtimalim var,size sorayım dedim. ilk tercihim hala asus,hafta içi bu aletler geri gelecekmiş mağazalara,ama alabileceğim en düşük fiyat 2550.bu fiyat eder mi hala karar veremedim 2. tercihim lenovo y580,fiyat 2090,ama izmirden alacağım için hiç bir yerde yokmuş,alıp trabzondan ya da öyle bir yerden 10 günde elimde olmasını bekleyeceğim. diğer bir seçeneğim ise msi ge60 ama hangi serisi olduğunu yazmamış süper zekiler,ramler 1333 mü yoksa 1600 mü bilemiyorum,bir de msi hakkında tek bildiğim oyun laptopu isteyenlerin tercih ettiği bir marka,açıkçası tipi hiç hoşuma gitmedi.bunun da fiyatı 2190. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 radarıma bir laptop daha girdi,asustan daha kötü tabi ki de, samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 msi ge 60 siparişi verdim şimdi.gelir herhalde 3-4 güne elime. 2188 e aldım. ürün şununla aynı.sadece vatandan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 sağolasın,başlığı açarken i5 falan alacaktım sözde :D almışken düzgün alayım diyip bunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Aynen bende öyle en fazla 1.5 a birşeyler alacaktım. Vatandaki eleman uyandırdı beni indirime girerse şu makinayı kap diye benim lenovoyu 2700 den 2000 e kaptım işte. Satmak istediğim dede istediğim an paraya çevirebilirim. İyi bir alışveriş oldu 2 mizinkide. Tekrar güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ha bu arada hortlatayım konuyu,laptop bugün elime geçti.piyasada satılan msi den farklı çıktı alet.normal msi ge60 da dvd/rw var,bu satılan bluray li. normal satılanlarda 8 gb ramler 4+4(1333mhz) bu 4+4(1600mhz) çıktı.daha ucuza aldım,iyi oldu çokta güzel oldu.beğendim aleti.almayı düşünen varsa kaçırmasın indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar