Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 MrLevie said: dışarıya ses verip vermediğini tam kestiremedim yanımda kimse yok henüz denyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 forever alone değil ki lan adam. neden koydun onu? şu anda yok sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 evet yes forever alone hedehödö. şöyle anlatayım çıkarttığınız direk duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hayırlı olsun abi. aynen basslar bayağı iyi. he bi de ben sadece ev ortamı için kullanıyordum onu söylememişim :) güzel anlatabilmiş miyim kulaklara oturma olayını ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kulaklıkla bi kulagınızın fotosunu ceksenize. yani o kısın tum kulagı icine alacak kadar genis mi merak ediyorum cidden. ya gorunusu cok hosuma gitti aslında alacagım da yok da iste neyse. hayırlı olsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 deneme imkanı olan yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Hangi mangaydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bilemiyorum, baww diye aratıp buldum googleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 olum size gösterecez diye kendi fotomuzu çektik bu iyiliğimi unutmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ben bunu aldım daha karizma geldi :D http://www.mytrendyphone.co.uk/images/Philips-SHL5205BK-CitiScape-SHIBUYA-Headset-Black-30042012-01.jpg bi de esas bişi sorucam. mikrofon yok benimkinde?? :) seninkinde var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O kahverengi kisimi beğenmedim ben siyahta ya... Mikrofon bende de yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dasaaa said: deneme imkanı olan yer yok mu? Media markt'a kulaklıklar dışarıda denemeye uygun duruyor. Ben de 2 gün önce shibuya aldım , sesinden memnunum fakat uzun süre kullandığımda bir kulaklarımı acıtıyor olmasından şikayetçiyim. Bunun sanıyorum dediğiniz gibi micli versiyonu da var o da yanlış hatırlamıyorsam 129 lira idi teknosada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 faceteki denk geldiğim reklam : hdkulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 site resmen ''yalancıyı mikmiyorlar'' deyimini pekiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi kulaklığı aldım sapansaçma kulaklık reklamlarına denk gelmeye devam ediyorum ahah soundbysteve sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 oğlum dumurdan dumura koşuyorum şu an. nasıl dumur belli değil. merakıma yenildim ne çıkacak acaba içinden dedim, verdim aşağıdaki linkten 30TL nasıl olsa diye. link kulaklık evet kabul ediyorum bir 100TLlik kulaklık performansı vermiyor. ama beklediğim bu değildi. beklenenden çok daha iyi. eğer ucuza kulaklık arıyorsanız kesinlikle deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 beats yeterince kötü. beats in çakmasını takmam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bölüm yetkilisi çakma kullanıyo abi. nasıl bi forumuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arkadasin arma ve apoletlerini sokun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yürüyün lan hepinizin mesajlarını silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Black-ice said: ben bunu aldım daha karizma geldi :D http://www.mytrendyphone.co.uk/images/Philips-SHL5205BK-CitiScape-SHIBUYA-Headset-Black-30042012-01.jpg bi de esas bişi sorucam. mikrofon yok benimkinde?? :) seninkinde var mı? abi şunu alamadım ya geldiğimde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Dasaa o kulakliga sirf tipinden dolayi ben de bayagi hallendim de; px100 II ses kalitesi olarak bayagi agzina vuruyor dedi ikisini de satan bir insan. Ben de bildigim markadan sasmadim memnunum kararimdan simdilik, belki de hayirlisi olmustur senin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar