GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 patiden kimler oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ohaaa. Bayaa bayaa kalabalık mı lan yani? Acayip canım çekti. Zegna gelmesin ama. GMlerden edit medit bişiler yapar yine. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gördüğüm en yavaş site heralde. refresh etmesi bile 20 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 200 online var güzel server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 240 online var şuan :S:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 pingu ben kızım mıcırım var diyip adminlerden deli gibi item almışsın doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 göstermek zorunda kaldım item almak için :( inanmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 oynayan var mı burada yaw topiği yeni gördüm. çok boş geçiyo günler dedim gireyim craft takıyalım. paso minocta geziyorum günlerdir hunharca ağaç kesiyorum özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 rüyamda mı gördüm bilmiyorum ama cove-vesper arasında koşuyordum. sanırım girip bi miner açma vaktim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 runebook yok muydu rüyanda XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 GodBlessStoya said: patiden kimler oynuyor? ben oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aynen bende oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 beyler nickleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi patch ne istiyor client sınırı var mı ortalama kaç kişi online oluyor action nasıl ben de mi oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 cemss said: hocam sana ediiiddididid diyolar cok guluyorum :D sen kimdin oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Myshkin said: abi patch ne istiyor client sınırı var mı ortalama kaç kişi online oluyor action nasıl ben de mi oynasam patch yok, uo yu indirip kuruyosun bitiyo, ortalama 200 kişi online, action a laf atan var zevkli diyen var ben craftım action bilmem. ama pvp turnuvası yapıldı baya iyiydi bence, canlı yayın da yapıldı 100-130 kişi aynı anda izledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 client-acc-char sınırlaması falan var mı peki aynı anda 3-5 karakter açabiliyor muyuz makro kısıtlaması var mı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 macro her turlu serbest, multi client yok, acamıyorsun da güzel yazmıslr connectoru fakat virtual machine ile açablirsin veya 2. 3. bilgisayarlarında acabilirsin. istediğin kadar acc alabilirsin her acc da 5 tane char acabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tamer arkadas varsa sorularım olcak kasmak zor diyolar öylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 zor evet 2-3 hafta aktif kasmalısın gm lemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Püfff.. PvP turnuvasının replayini izledim. Elimde pvp öğrenenler turnuvada başarı falan kazanıyor. Oraya gelip pvp'ye 2 karakter sokup 2siyle de finale kalmazsam bişeyler eksik kalır dedim. Client'ı yüklüyom. Yıl 2013 oldu hala UO :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ben de oynuyorum burda ama iki günde bir filan giriyorum öyle, biraz bakınıp çıkıyorum "bu da kapanır gider" korkusu yüzünden pek bişey de yapasım gelmiyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 başladım baende dün sıkıntıdan ama gece 1 gibi 240 kişi online görüp deluda 60-70 kişi ile action yapıp eski günleri yaşayınca duygulandım lan yıllar sonra bi sunucuda üstünde platemail set +3 katanalı adamları görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Saeros said: ben de oynuyorum burda ama iki günde bir filan giriyorum öyle, biraz bakınıp çıkıyorum "bu da kapanır gider" korkusu yüzünden pek bişey de yapasım gelmiyor aslında İşte ben o korkuyu yaşamamak için kendime basit bir kural koydum. Inscription'a bırakıp kasarım sadece. Öyle zaman isteyen emek isteyen şeyleri kasmıcam. PvP turnuvasından kazanacağım parayla uzuuun süre götürürüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar