xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Var mı bu tip sitelere üyeler? Kullananlar? Az önce bir arkadaş facebook'ta post atmış. Muvizi diye bir site kurdular. Baktım da şık ve hoş duruyor siteleri, baya uğraşmışlar belli. Türkiye'de başka var mı bu sitelerden? Kullanım oranları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Vudu kullanıyorum ben ama o Amerikan. Yerli olması iyi olur tabii. Bu siteyi deneyeceğim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Arşv çok küçük ama. Vudu'da piyasaya çıkmış her DVD bulunuyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yerli olması Türkiye'de bu işin yaygınlaşması için güzel bir şey bence. Sanırım filmlerin çoğunda hem Türkçe dublaj var, hem orjinal dil + altyazı şeklinde izlenebiliyor http://www.muvizi.com/Assets/Images/kalite2.png Çok yeni daha, bir de bütçeleri nedir bilmiyorum. Zamanla genişleyecektir mutlaka arşivleri, Türkiye'de bu taşın altına elini sokmak kolay değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 torrent var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 çalışma güzel,arşivin genişletilmesi lazım. bu arada,dublaj mı altyazı mı bunlar? dublaj ise hiç almayalım. edit: üstte yazılmış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Torrent'te Yeşilçam'dan seçtiğin oyuncuların filmlerini imdb puanına göre sıralayıp sonra aralarından film seçip anında izlemeye başlayamıyorsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Görüntü kalitesi ve izleme süreleri hakkında bilgi yok. An Education denen filmi alıp izleyecektim şimdi ama bunlar olmayınca vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bullbird said: bu arada,dublaj mı altyazı mı bunlar? dublaj ise hiç almayalım. http://www.muvizi.com/Assets/Images/kalite2.png Hem dublaj, hem altyazılı seçenekleri var. Siz seçiyormuşsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 konuyu dağıttık iyice ama heh,şeyi de sorayım ben,720p veya 1080p seçeneği var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 GERGE said: Görüntü kalitesi ve izleme süreleri hakkında bilgi yok. An Education denen filmi alıp izleyecektim şimdi ama bunlar olmayınca vazgeçtim. http://www.muvizi.com/Kalite Şurada Kalite için bir sayfa yapmışlar, 3 dk'lık örnek video var.. İzleme süresi de 6 saat olduğu yazıyor. @Bullbird: Filmlerin çoğunda yok sanırım yüksek çözünürlük, yakında olacağı yazmış. Site sadece sevdiğim bir arkadaşımın, çok fazla detayını bilmiyorum da spesifik bir sorunuz olursa sorabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yeşilçam da oyuncu isminde Kemal Sunal yok Direk kayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 6 saat? Hayatta almam o zaman. Vudu'da bir aylığına kiralıyorsun ama izlemeye başladıktan sonra o süre 2-3 güne düşüyor filme göre. Görüntü kalitesi de çok kötüymüş yani. Destek olmak gerek ama daha sağlam bir iş yapabilirlerdi. Arşiv değil mesele, izleme süresi ve kalite. MUBI mesela epey iyi iki konuda da. En azından 2000 kbps yayın yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kemal sunal'ın filmini göremedim hiç, sanırım anlaşmalarla ilgili bir şey. ilerde olur diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 MUBI'yi test ettim, 3000 kbps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 xaty said: Torrent'te Yeşilçam'dan seçtiğin oyuncuların filmlerini imdb puanına göre sıralayıp sonra aralarından film seçip anında izlemeye başlayamıyorsun mesela Ttnet çaktı kotaları o dediginden 3-4 tane yapiyosun kaliyosun sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar