Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win 8 oyunlari review yapacak blog yazari araniyor


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Windows 8 oyunlari review yapilan bir blog actim 1-2 hafta once. Abuk subuk content doldurmaktayim simdilik seo meo hak getire. Ona ragmen Google arama sonuclarinda cok da kotu sonuc gelmiyor - en azindan simdilik daha cok cok erken tabi.

Neyse sadede gelirsek, 3 tip post lazim.

1- Direk Windows Store'dan oyun aciklamasinda ki yaziyi evirip ceviriyorsunuz, 3-5 fotograf kopyaliyorsunuz ve ekliyorsunuz, araya da bir iki yorum katiyorsunuz. Reviewden ote haber gibi bu.

2- Kaliteli ozgun icerik, kendiniz screenshot aliyorsunuz, tamamen objektif yorum yapiyorsunuz, puanlama yapiyorsunuz oyunun oynanabilirligi 3/5 , ses muzik 2/5 falan gibisinden. Sebepleri ile birlikte.

3- Video review. Oynarken kaydediyorsunuz videoya, uzerine konusuyorsunuz.

Dil ingilizce.

Aslinda elance'de ve 1-2 freelance sitesinde daha ilan acmistim da, windows 8 oldugu icin problem oldu anlasamadik coguyla. Amerika'da ikamet ettigim icin odeme konusunda paypal uygun olacaktir heralde.

Fiyatlandirmaya gelirsek; ingilizce seviyesine ve yazinin kalitesine gore degisebilir. Ama bi aralik vereyim en azindan:

1.tip post: $2 - $3
2.tip post: $3.5 - $4.5
3.tip post: $5 - $8

diger blog yazari aranan 2 posttaki olumsuz elestrilere acigiz sdfs.

para cok muhim degil basta, ben hobi/zevk icin de yaparim ilerde olasi reklam gelirlerinden uc bes paylasiriz tarzi tekliflere de acigim.

dipnot: windows store 26 ekim de public olacak da simdiden msdn/technet bulabilirseniz kurabiliyorsunuz, ya da 90 gunluk trial var onla da idare edebilirsiniz. su an 100+ oyun var storeda dolayisiyla limitli sayida yazi cikabilir ama ekimden sonra baya exponential articak tabi.

dipnot 2: neden blog actim? 1.5 senedir windows phone oyunlari yaziyorum, simdi de bunlari windows 8 e port ediyorum. blog'u belli bir seviyeye getirirsem kendi oyunlarimin promosyonunu da gayet etkili yapabilirim diye dusundum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
W8 kullaniyorum, yaparim yapmasina da ama daha windows 8 store turkiyeye acilmadi. İcinse sadece msin applar var, oyun yok.

Ama acilinda haftada 2-3 tane ceviri yaparim, oynadigim oyunlari elestiririm. Rdio paypala gecmis, hulu da paypal, onlarin parasi cikar.

Acildiginda bize sana donwyim buradan istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...