Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sonuç olarak garanti olarak aşmanın yolu nedir peki
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 https vpn her türlü akar, türkiyedeki bir kampüsteki bimden sanmıyorum engelleyebilecek biri çıkacağını
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 var engelleyebilecek adamlar ve ekipmanlar ama onlarda yapmiyor bilerek.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Dicle üniversitesi fortigate firewall kullanıyormuş, gizli kaynaklardan öğrendim. DPI var yani, kralını bulsan VPN ile geçtiğini anlarlar. SSTP için DPI yemez demişti Editor ama muhtemelen o da izlenebiliyordur.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sorun dpi yiyip yememesi değil. vpn üzerinden yada sstp ile gönderdiğin trafiğin içeriğini bilip bilmemeleri önemli değil zaten, engellemek isteyip istememeleri önemli. sstp engellenmesi daha kolay hatta yanılmıyorsam
Editor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 SSTP yi engelleyebilen bir olay yok suan Mesela biz 256Bit Sifreliyip 2048Bit SSL ile koruyoruz datalarinizi SSTP de yok deep packect inseption filan hikaye oluyor ... VPN SSTP en guvenli yoldur. Denemek istiyosan senin icin bir account acabilirim ?
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yok anlamadın demek istediğimi sen. gönderdiğin trafiğin içeriğini göremezler diyorum ben de zaten. ama bu tarz bi servis kullandığını biliyorlarsa engellemeleri zor değil diyorum sadece.
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 cumhuriyet caddesindeki Dicle İşhanın en üst katında kardeş. ama birine sormanı tavsiye etmem. ara biraz
Editor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Aluriel said: yok anlamadın demek istediğimi sen. gönderdiğin trafiğin içeriğini göremezler diyorum ben de zaten. ama bu tarz bi servis kullandığını biliyorlarsa engellemeleri zor değil diyorum sadece. baglandigi serveri blocklar IP yi... sonra biz ona baska bi server ip si saglariz ona baglanir :) 443 portunu kapamalari demek ne bankalara girebilmek demek nede ssl li hicbir siteye girememek demek... mesela TTnet borcunuzdan dolayi kapansin Bankalara girebilirsiniz ... Hatta Teamviewer bile acilir cunku 443 portunu kullaniyorlar. IP Route bile islemiyor hale gelebilir oluyor Yani nerdeyse bunu SSTP yi engellemeleri imkansiza yakin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Teorik olarak SSTP'nin angellenmesi mümkün. Şu anda VPN olarak SSTP kullanıyorum (hideipvpn vermeye başladı, %92-95 civarı bir verim alıyorum aynı ping ile), alaştırdım epey geçmeden önce. Kendisi güvenlik konusunda Microsoft'un en büyük icadı olabilir. Kullanılan donanımların ve yazılımların çoğunu geçiyor. İran ve Çin'in kullandığı DPı'yi de geçiyor. Yakında onun da geçemediği bir şey çıkabilir ama şu an için NSA gibi bir yerde kullanmaya çalışmadığın sürece güvenli.
Trias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben üniversite olsam, port kısıtlaması yanında bir de bandwitdh kısıtlaması koyarım, istediğin kadar vpn secure proxy vs kullan bir işe yaramaz.
geezus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ben üniversite olsam hiç bir şeye kısıtlama koymam arkadaş özgürce girsin herkes istediği yere. bi tek torrent ve okul çıkışına göre bw limiti koymak makul onlar da networkü yordukları için.
Öne çıkan mesajlar