BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 said: Dralnu, 08 Aralık 2002 11:26 tarihinde demiş ki: yüksek, benim dışarıyı göremediğim pencereden aşağı plastik su şişesi atıp aşağıdan annesinin kucağında geçen çocuğu vurmuşum ..[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Head shoot...[hline][b]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 headshoot ?[hline]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Yıl: 1987 Yer: Silivri Olay: 3 yaşındaki bir çocuk prize çivi sokar titrer çiviyi bırakır sonra tekrar dener yine titrer bıraskır bu sırada anne baba fasrk etmişdir... Yıl: 1989 Yer: Tüccarbaşı-Feza(!) sitesi Olay: çocuk amerikan barın tepesinden düşer kaşı yarılır Yıl: 1990-94 Yer: Göztepe Olay: yine aynı çocuk 1990 yılında Göztepeye taşınılması itibari ile 4 ağaçtan düşme 3 araba çarpma 1 köpek tarafından kafasının kapılması olayı atlatmışdır Yıl: 1995 Yer: Suadiye-Turhan ve Mediha Tansel İlköğretim Okulu çevresi Olay: çocuk normal kaldırım veyisesinden 1,5 m yüksekte olan bahçeye girer, duvarın bittiği yeri üstünü kapayan otlardan farkedemez ve baş aşşağı uçar ve daha sayamadıklarım... şimdi o çocuk ne mi yapıyor? oturmuş bunları yazıyor...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 yemek yerken annemler bir an beni bırakmış, anında lokantanın havuzu gibi şeyin içine düşmüşüm kafamı yarmışım. Daha doğrusu kafa atmışım havuza, ya da o bana çarptı bilemiyorum. Lokantada artık meyve sularını felan içermişim. Şimdi hiç meyve suyu içmiyorum neden acaba? Bebekliğimde çok bebekmişim (hö?). Bir kere hatırlıyorum, her gün bir vitamin alırdım (c vitamini mi ne öle bişi suda mı ne çözünüyo). Günlük bir tane alınıyor. O gün unutkanlıkla 2 tane alıyorum. Ve kusuyorum. Ben öyle hatırlıyorum yani psikolojik de olabilir.[hline]You don't stand a chance!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 aha bir şey daha var yine böle göçükkene (9 yaşında fln) sarı çiçek ilahisini söyleyip kayıtetmişdim sonra misafirler varken gayet cool bir şekilde teybi salonun ortasına kurmuşum çalıştırmışım dinletmişim bitincede olay mahallini aybnı cool tavırla terk etmişim herkes dumur kalmış :)[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
-Mehanix- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 evde misafir varmış bizim babamla arkadasida votka iciyorlar mıs bende su sanıp fondip:) sonrada baya aglamışım...
Cicco_Porcelli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 up!![hline]Emekli Ultima Online Player Icq:94532373 ----------------------------- White Rakkad
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben küçükken daha 1 yaşında deli mantı yermişim :P ve çok şişmanmışım şimdi deli yemek yiyoz ama ipince bişeyiz :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 1 Yaşımda doğum günümde , örgü şişini elektrik prizine sokmuşum ama elektrikler kesikmiş... şansa bak yoksa burda olmıcaktım aranızda! :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben çocukken komşunun kzıyla hep doktorculuk oynardım falam .Ozaman dan ne olcağım belliymiş:P
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben saç kurutma makinesi fişe takılıyken,hertarafı demir olan tırnak makasıyla kablosunu kesmiştim :) Böyle bi alev topu çıktı,pat diye ses geldi sigortalar attı sonra annem babam koştu hemen. Makasa baktığımda makasın ucunun artık olmadığını görmüştüm :D Nasıl bişey olmadı anlamıyorum. Üstümde muska varmış,onun sayesinde der annem..[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bariz o eski bebekleriymiş o ölmüş yerine seni almışlar.. kandırıolar seni! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ufakken hani o 3 tekerlekli biskiletlerden vardı halende var ama artık modernize oldular onlarda. Neyse küçükken evde o bisikletten varmış hep sürermişim . Bi gün babaannem 3 tane civciv getirmiş . Bende oynıcak bişi yok ya ortamda arkadaşda yok . Bide işin komik tarafı civcivler benden korkudan kaçarken ben oynamak için kaçtıklarını sanarmışım . Her neyse . işte o bahsettiğim bisikletle civcivleirn üçünüde ezmişim . ve ardında *!"anne bu civcivler artık kaçmıyo"* gibi bi cümle kurmuşum . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
Predator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: BabacumMostors, 10 Aralık 2002 13:34 tarihinde demiş ki: aha bir şey daha var yine böle göçükkene (9 yaşında fln) sarı çiçek ilahisini söyleyip kayıtetmişdim sonra misafirler varken gayet cool bir şekilde teybi salonun ortasına kurmuşum çalıştırmışım dinletmişim bitincede olay mahallini aybnı cool tavırla terk etmişim herkes dumur kalmış :) ahaha yarıldım [Bu mesaj Predator- tarafından 04 Kasım 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
SethGarrett Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ne zaman ezan okunsa masanin altina kaçarmisim :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 büyük ve kırmızı karınca yerdim[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Head Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kaka yapıyormuşum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hortum,tahta,kesici ve delici her türlü aletle böcek katliamı yapardım :) Tabi şu an kızıyorum kendime!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Sensible, 04 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: Ben saç kurutma makinesi fişe takılıyken,hertarafı demir olan tırnak makasıyla kablosunu kesmiştim :) Böyle bi alev topu çıktı,pat diye ses geldi sigortalar attı sonra annem babam koştu hemen. Makasa baktığımda makasın ucunun artık olmadığını görmüştüm :D Nasıl bişey olmadı anlamıyorum. Üstümde muska varmış,onun sayesinde der annem.. Hehehe, ayağında altı yalıtkan bir terlik veya zemin olması gibi daha realistik bir olasılığı deneyin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İş için Sökede oturmuştuk bir süre. Orda çingene aşiretinin liderinin bebeleri en yakın arkadaşımmış. Beni eve sokmak için bütün sülale peşimden koşarmış. Bende çingenlerle onları taşa tutarmışım. Valla sabırlı adammış babam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 lol militan ruhu :p benim aklıma pek birşey gelmedi ama,bizimkiler 2-3 yaşlarında klavyedeki tuşların bir kısmını kullanıp spectrum da oyun oynadığımı,hatta iyi de oynadığımı söylerler... hıh bi de 7-8 yaşında falandım sanırsam,yangın söndürücü tüp wardı ufak ewde,onun içindekinin su olduğunu var sayıp yüzümü yıkamaya karar wermiştim.lakin gözlerimi yarım saat yıkamak zorunda kalmıştı annem bi telaş içinde hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
chagy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben küçükken anneannem altımı değiştirirken ağzına işeyivermişim.. Komuşunu kızıylada hep ya film çevirirdik (5-6 yaşlarında) yada reklam falan :-p onun dışında kendi halinde,usluca yere oturup arabalardan,mandallardan,iskambil kağıtlarından takım kurup,zardan top yapıp,maç yaptırırdım :lol:[signature][hline]click here online now though under contruction
nuki Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 salyangoz yemeye çalışmışım tek başıma bebekekn sahile kadar kaçmışım[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bana küçükken okey oynamayı öğretiyorlarmış.. neyse halam taşları dizmiş etmiş bi güzel. sonra sıra taş atma sırası bana gelmiş, 'taşı atsana' demiş halam, bende okey taşını aldığım gibi halamın kafasına fırlatmışım kadıncazın kafası yarılmış. :) bisiklet kullanmayı daha yeni öğrenmişim.. zar zor duruyorum üzerinde.. sokaktaki benden yaşça büyük diğer çocuklar bisikletin önünü kaldırıp havada pedal filan atıyorlardı.. bende bir gün denemeye karar verdim.. deneyiş o deneyiş bisikletin önü kalktığı gibi hoop geriye düşmüştüm ve bütün gün ağlamıştım. pehh Yazlıktaki kızlarla dombilimiydi neydi oyunun ismi unuttum şimdi (hani mermer taşları üstüste dizip topla deviriyosun filan..) onu oynarken kızın biri dudağından öptürmedi diye mermerle kafasını yarmışım.. lol. 6-7 yaşlarındayken anayolda aynı noktada 3 kereydi sanırsam araba çarpmıştı altında kalmıştım. ilk çarpmasında ilginç olan yolun ortasında duran muz kabuğuna vurmak isteyipte vuramayıp üstüne basışımla yere yapışmam bir olmasından arabanın geldiğini görmemişim. babam arabayı kullanırken bende kullanmak istemişim (8 yaşında) izin vermeyince direksiyonu kırıp kaldırıma çıkarmışım arabayı hehe bunlar şimdilik aklıma gelenler.. ey gibi küçüklüğüm amma piskopatlıkla geçmiş be hehe =o)[signature][hline]Jackques Marques
Öne çıkan mesajlar