Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 benzer bir durum volvodan gene arkadaşın başına gelmiş. Direksiyonun hidroliğinde sorun çıkıyor, değiştirdik diyorlar 2 ay sonra gene bozuluyor meret. Tabi 2 ay sonra garantisi bitmiş arabanın, kallavi bi fiyat çekiolar. arkadaş globale döşüyor maili, aman efendim yapmayın etmeyin diye dönüyor yerel bayi, %20 fiyata orjinalini takıyorlar sonra. Zaten ilk taktıkları dandirikmiş. Sonra neden honda benzinli olmasına rağmen bu kadar çok satıyo tr de. 3 gün arıza yaptı araba bizden kaynaklı bi sebeple hemen araba çektiler altımıza. 140k km ye geldiğimizde bakıma aldığımızda adamlar "abi şunlarıda yapalım garantiye giriyor son kez sonradan sorun çıkarmasın" diyen adamlar. bokunu yesin volvo hondanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Honda düşünüyordum. Kesin kararımı verdim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 alabiliyosan izmir çamkırandan hacı bu çeşme otobanına çıkan bi yerde bayiileri. sonra yapıştırıyosun tüpü, bi ilk başta beyni falan yanabilio ama sonrasında hiç sıkıntı yok maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Servisin adını da ifşa etmekte fayda var. Bu tip hatalar markadan ziyade servislerin kalitesizliğinden kaynaklanabiliyor. Opel'de gittiğin bir servisle diğeri arasında çağlarca fark olabiliyordu. Odak garantinin son günü benim de aküyü değiştirmişti hafif oksitlenmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yetersiz servis muduru, sahtekar usta vb gibi seyleri markaya yuklemek dogru degil. Degil sehir, servis; ayni servisteki ustasina kadar farkeder bu tarz seyler. Bu tarz bi olay baska bi markayi yuceltmeyecegi gibi, bir baskasini da batirmaz. en buyuk hata kontak basmadan once kontrol etmemek olmus. Sonra boyle binbir uckagitla ugrasiyor insan iste. Okuduktan sonra en cok merak ettigim, butun bunlar olurken kendi kaskonuz nerde duruyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bizim kasko bi tek çekiciye karıştı, onun dışında karşı tarafınki üstlendi herşeyi. Zaten kendi kaskomuz ödese tam para alıcaktık. ( böle de bi saçmalık var çözebilmiş değilim, benim kaskom ödese tam alıcam, karşı tarafın ki ödeyince 2. el fiyatını alıyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Selam, Bence avukat bak ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 servisi global'e bildir, volvo halleder gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Abi anlamadigim mevzu, depo kapaklarinda hayvan gibi etiket olmasina ragmen nasil yanlis yakit basabiliyor okuzler? Hic mi bakmazsin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 etiketi gec pompaya zarar vermesi lazım sokabilmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 koskoca volvo buna bir önlem alamamış mı. bozulunca mı anlıyor benzin olduğunu. geçmiş olsun bu arada. sıkıcı bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 toggie said: etiketi gec pompaya zarar vermesi lazım sokabilmesi icin. Bir tanesi diğerine sığmıyordu da öbürü öbürüne sığıyordu, hep orada çıkıyor problemler. Dizele benzin konabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir şey olmuyor pompaya. Zamanında standart akıl edip birini kare birini yuvarlak falan yapmamışlar, şimdi çıkılmıyor içinden. Kharon'un sorusunu görünce edit: Araca yanlış yakıt konması gibi bir durumda (oldu ki kimseye hemen ödetemedik, mahkemeye falan gitti iş) kendi kaskomuza sorumluluk düşüyor mu, var mı sözleşmelerde? İncelememiştim hiç daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 volvonun aslında önlemi var, benzin karıştığı anda kesti gazı araba. Ki zaten tamir olmuş yani bu salaklar bi hortumu takamamışlar ondan pert olmuş motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Selam, Bence teknik üniversiteden falan rapor al. Mahkeme durumunda falan acayip işe yarar :D Tüketici mahkemesi bile senin olaya bakabilir, çok daha kısa sürer hem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 nasıl alıcaz raporu? şöyle bir durum var, bizimki biraz paraya sıkışık zamanına denk geldi ve araba aldı bitane, ordan gelecek 2. el parasını almak zorunda. yani tüketici haklarına aldıktan sonra gidebilirim anca. Bide motor dağıldı falan yani nasıl tespit edicekler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Selam, Otomotiv anabilim dalından bir mak.müh. öğretim görevlisi geliyor ve hikayeyi anlatıyorsun. Adam motora bakıyor, servis raporlarını alıyor falan filan ve rapor yazıyor; bu motor ancak şu hallerde ayvayı yer, enjektörün etkisi olmaz falan gibi. Döner sermayeye azıcık para yatırıyorsun. Sonra tüketici mahkemesine gidip olayı anlatıyorsun. Çat diye raporu da önlerine koyunca daha bilirkişiden bilgi falan almalarına gerek kalmıyor, zaten sen raporlamışsın durumu. Karara varıyorlar sonra da. Açıkçası ödemeyi yapan sigortaya da olayı anlatsan ve durumdan şikayetçi olacağını belirtsen, kendi avukatlarını devreye sokup servisin canını acıtabilir. Ortalık 'rezervuar köpekleri' gibi olmuş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu arada izmire grup mu arkaslar mi bakiyor? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yok bu istanbulda, honda servisi izmirdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ben uyarıyorum hep şu kadar dizel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar