loop Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Shadow pri şu an pvp de op galiba, değil mi.. Yoksa benim karşılaştıklarım mı imba idi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Valla ben bunu keserim diye dalıyorsun sonra hoplu zıplıyo priest bi anda ölüyorsun ne oldugunu anlamadan. 3 orb hele hazır varsa elinde priestin, durum daha da vahim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 loop said: Shadow pri şu an pvp de op galiba, değil mi.. Yoksa benim karşılaştıklarım mı imba idi.... seninkiler imba sanırım yada ben cok sansızım arenada her gelen takımda bir war oluyor.Oda direk tecavüz ediyor.Ha bglerde iyi dmg yapıyor o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 SP şu an en iyi class olabilir PvP'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar