Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçak sigara ve çay içmek pkk'ya destek


fenn

Öne çıkan mesajlar

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, kentte kaçak çay satışının yaygın olmasına tepki göstererek 'Böyle bir Türk vatandaşı olur mu? 'PKK kahrolsun' diyorsunuz; ama kaçak çay, sigara içerek PKK'ya destek veriyorsunuz' dedi.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1098680&CategoryID=77
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaçak çay ırak ve suriyeden ithal edilen çayın halk dilindeki ismi şuan. güneyde kullanımı bu şekilde yani. kaçak çay diye tanınan çayların şehir merkezlerinde şubeleri bile var. herhangi birinin de o çayların kaçak mı değil mi ayrımını yapabilmesinin mümkünatı yok. hem görevini düzgün bir şekilde yerine getireme hem de halka akıl ver. cahillik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene mi ne, Tayyipin yeğeni 50 kg esrarla yakalanmıştı mesela, içiciyim diyip salınmıştı. Çay kahve sigara filan değil yani direkt kaçakçılığın en temel elementi uyuşturucudan bahsediyoruz, göz göre göre uyuşturucu ticaretine izin verilirken çaya sigaraya böyle çıkışmaları komik kalıyor o yüzden.

Devletin göz yummasının da ötesinde, iki taraf ta terörden nemalanıyor. Olay tamamen danışıklı dövüş. Sorunun çözüleceğini sananlar da bayağı komik, sorunu çözsün diye beklediğiniz adamlar bu işten çıkar sağladığı sürece kaçakçılık sorunu çözülmez, kaçakçılık sorunu çözülmeden de terör sorununa çentik bile atamazsın. Oradan elde edilecek bir çıkar olduğu sürece istersen pkknın kökünü kazı başka bir tanesinin çıkmaması imkansız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@shadowfury

ona bakarsan trilyonları hortumlayanlar serbest kalırken,aç olduğu için fırından ekmek çalan vatandaşa 15-20 sene hapis veren bi devlet var.


bide tayyipin yeğeni olayı zaten komedi, normalde belli bi gramdan fazlasını taşıman yasak, adam 50 kiloyla serbest kalıyo, neden, çünkü tayyibin yeğeni..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çay kaçak değil evet
o akdeniz kıyı kesiminin tamamı ondan içiyor hatta rize çayını falan pek beğenmiyorlar tadı biraz daha acı aslında çok çayan içi biri değilim gerçi,genel olarak çay kahve kültürü tuhaf çok daha içilmez oluyor mırra diye bi zıkkım var hele karaciğeri antepte bırakıyordum az kalsın eheu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...