fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, kentte kaçak çay satışının yaygın olmasına tepki göstererek 'Böyle bir Türk vatandaşı olur mu? 'PKK kahrolsun' diyorsunuz; ama kaçak çay, sigara içerek PKK'ya destek veriyorsunuz' dedi. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1098680&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 He avrupanın çektiği uyuşturucunun yarısı türkiyeden geçerken pkk sigara çayla kırıyor parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bana gelse ben kırardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kapitalizme karşı çıkmak için kola içmemekten bile daha kötü olmuş bu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 said: yanına gelerek "Sayın Valim, kaçak çay içer misiniz?" diye soran seyyar satıcıya tepki gösterdi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi haha valiye gidip kaçak çay içer misin diye sorduysa, az bile demiş. ben küfür ederdim adama direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Haklı ama adam. Kaçak mal ticaretinin çoğunu pkk yürütüyor. Devlet buna göz yumuyor orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kaçak çay ırak ve suriyeden ithal edilen çayın halk dilindeki ismi şuan. güneyde kullanımı bu şekilde yani. kaçak çay diye tanınan çayların şehir merkezlerinde şubeleri bile var. herhangi birinin de o çayların kaçak mı değil mi ayrımını yapabilmesinin mümkünatı yok. hem görevini düzgün bir şekilde yerine getireme hem de halka akıl ver. cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 osmaniye'ye gitmeyin abi yok öyle bi yer olamaz olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Geçen sene mi ne, Tayyipin yeğeni 50 kg esrarla yakalanmıştı mesela, içiciyim diyip salınmıştı. Çay kahve sigara filan değil yani direkt kaçakçılığın en temel elementi uyuşturucudan bahsediyoruz, göz göre göre uyuşturucu ticaretine izin verilirken çaya sigaraya böyle çıkışmaları komik kalıyor o yüzden. Devletin göz yummasının da ötesinde, iki taraf ta terörden nemalanıyor. Olay tamamen danışıklı dövüş. Sorunun çözüleceğini sananlar da bayağı komik, sorunu çözsün diye beklediğiniz adamlar bu işten çıkar sağladığı sürece kaçakçılık sorunu çözülmez, kaçakçılık sorunu çözülmeden de terör sorununa çentik bile atamazsın. Oradan elde edilecek bir çıkar olduğu sürece istersen pkknın kökünü kazı başka bir tanesinin çıkmaması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 @shadowfury ona bakarsan trilyonları hortumlayanlar serbest kalırken,aç olduğu için fırından ekmek çalan vatandaşa 15-20 sene hapis veren bi devlet var. bide tayyipin yeğeni olayı zaten komedi, normalde belli bi gramdan fazlasını taşıman yasak, adam 50 kiloyla serbest kalıyo, neden, çünkü tayyibin yeğeni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Oha bu adam mi mal ben mi bisi kaciriyorum. Kacak cay kacak degildir cogu zaman. Eskiden arkadasin dedigi gibi iraktan vs kacak gelirmis, adi oyle kalmis. Ozel bi tadi oldugu icin kacak cay diye ayirt edersin. Duymamis heralde daha once. Komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 adam emniyet müdürüydü nerden duysun kaçak çayın artık yasal olduğunu, bir kere hafızaya işlemiş onu legal değil diye edik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 çay kaçak değil evet o akdeniz kıyı kesiminin tamamı ondan içiyor hatta rize çayını falan pek beğenmiyorlar tadı biraz daha acı aslında çok çayan içi biri değilim gerçi,genel olarak çay kahve kültürü tuhaf çok daha içilmez oluyor mırra diye bi zıkkım var hele karaciğeri antepte bırakıyordum az kalsın eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar