Boci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 1 kişi askerden kaçsın, 5000 kişi içinden kim olduğunu bulmaları 1 saat almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bence haber yanlış anlaşılmış. Ölenlerin isimleri topluca belli zaten, hangi bedenin kime ait olduğunu belirlemek için yapıyorlar DNA testini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 el bombası yere düşüp patladı denmiş miydi http://www.ntvmsnbc.com/id/25379745/#storyContinued Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Denmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://video.ntvmsnbc.com/yarali-asker-patlamayi-anlatti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 saçma saçma konuşmayın. Askere gitmeyipte cephane deposu görmemiş bir sürü adam konuşuyorsunuz.Oraya aklı başında adamları mümkünse kısa dönemleri nöbetçi yazarlar. Ve alay komutanı ve cephanelik sorumlusu dışında kim gelirse gelsin o deponun yanına yaklaştırmazsın. Denetleme veya atış eğitimleri sırasında depodaki mühimmat sevki için girilir.Bizimki havan deposuydu. Tüm bölük gece atışları için havan deposuna girip sevkiyat yapmışlığımız var. Malın biri orda bir havan düşürse yada sigara yaksa bizde tüm bölük havaya uçar. daha etrafa saçılandan orayada giremezler. kaza olması mümkün. bunun depoya sahip çıkmayla alakası yok. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bende onu diyorum, isimleri açıklasınlar. Ordaki tüm askerlerin aileleri şimdi ya oraya doğru yola çıkmıştır, yada bi şekilde ulaşmaya çalışıyolardır askerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bide bu depo konusunda, heryerde farklı işlemler yapılıyo olabilir. Sizin askerlik yaptığınız yerde durum farklıdır, başka bi yerde farklı. Ama şu son olan olaylar vs, insanı bi kıllandırmıyo değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sabah orman bakanı taktiri ilahi li bir cümle kurdu televizyonu kapadım. El bombası düşünce patlıyomu pimi falan çekmek gerekmiyomuydu. Ayrıca elden elemi taşınıyo bu meret bir kap vs bişi yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ne ilahmış ne taktirmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Borastus said: el bombası yere düşüp patladı denmiş miydi http://www.ntvmsnbc.com/id/25379745/#storyContinued abi öyle bir anlatıyorlar ki ; 25 kisi öldü ve açıklaması "el bombası yere düştü ve patladı" tamam eyw kaza olabilir ama su biraz medeni olan bir ülkede,insana azıcık degerin verildigi bir ülkede olsaydı simdi tüm televizyonlarda bunun nasıl olabilecegi,kimlerin ihmal gostermis oldugu,en azından bir tane askeri üst rütbeden birinin cıkıp acıklaması lazımdı. sadece tsk da degil bugun polis kursunuyla bir sivil ölüyor ve devletten birileri "polis havaya ateş açarken ayağı kaymış" diyor. halk olarak kurumların yakasına yapısmadıkca daha cok 25 kisi ölür,hic bir kurum/kurulus/devlet/organizasyon insan hayatından önemli degildir. türkiye de devlet terörü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Boci said: Bide bu depo konusunda, heryerde farklı işlemler yapılıyo olabilir. Sizin askerlik yaptığınız yerde durum farklıdır, başka bi yerde farklı. Ama şu son olan olaylar vs, insanı bi kıllandırmıyo değil... bi depoya sahip çıkılamamış denmiş o yüzden yorum yaptım. bu olabilecek bir kaza. tabiki terör ihtimalide olabilir ama terör olabilmesi için 25 kişiyi önce cephaneliğe sokup sonra uçurmak lazım. gecenin o saatinde o kadar askerin ve subayların cephaneliğe gitmesinin tek bir açıklaması olabilir sayım yada eğitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ben cephaneliği televizyondan göremedim. Hem içinde cephane bulunduracak kadar büyük hemde içine 25 kişiyi rahatça alabilecek büyüklüktemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ekşide yazmış adam http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30089521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Hindistan Pakistan lafını duydunuz mu? İnanılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 büyüktür. sonucta bir durum olduğunda 25+ kişi nin girip mühimmatı cıkarıp dağıtması gerekiyo. bomba düştü ondan oldu demekte ayıp gercekten artık. en azından neden el bombası düştü nasıl düştü, ilerde bunu engellemek için ne yapılabilirnir diey konusması lazım. biraz özveri yahu. 25 cocuk öldü gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 başkanlık sistemi - NOLOCOK ÖMÖRIKODO VOR patlama - NOLOCOK HÖNDÖSTÖN PÖKÖSTÖNDÖDÖ ÖLÖYOR dış borç - cari açık tavan yapması - OLMÖNYÖ BÖRÇ ÖCÖNDÖ BÖTÖYOMO bi ne oldugumuzu anlayabilsek amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 "nutella yerim" said: inanamıyorum insanlar nasıl hala otogarlarda asker ugurluyorlar güle oynaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/37719/21394455/1/buyuk-suphe.aspx Paşa çok doğru demiş bakan ve milletvekilleri hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Askerlerden birinin sigarasından olabilir diyeceğimde paşanın dediği gibi muhimmat sandıkların içinde. Ancak asker sigarayı söndürmeden sandığa atmış olabilir nöbetçi subay falan bi anda geldiyse yakalanmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 serin hikaye absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Askerde olmayacak şey değil. Yani subay veya astsubay dışardayken yakmıştır sigarayı bi anda içeri girince korkudan atmıştır bi sandığın içine. Malum cephanelikte sigara yasak oldugundan yakalanırsa oymasınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Olmayacak şey değil. Sigarayla yakalanmamak için avucunda sıkan adam gördüm yanan sigarayı. Sağa sola atmaları olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.haberturk.com/medya/haber/774127-ntv-muhabiri-canli-baglantida-soke-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 barnacle said: http://www.haberturk.com/medya/haber/774127-ntv-muhabiri-canli-baglantida-soke-etti Sabah radyoda dinledim baya sovduler o muhabire, boyle rezalet yok !!! Sanki belgeselde tas gosteriyo. Olay yeri incelenmeden nasil boyle vurdumduymazlik yapilabiliyor anlamadim. Muhabiri gectim askeriye buna nasil izin vermis ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar