Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afyonkarahisar' da cephanelikte patlama

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

kanalize said:

kaçıncı hesabın oldu bu senin oncekendimi vsvsvsvsvsvsvs
6. 7. falan??

arkadaşım neden,hep kendi beyninin oluşturduğu hülyalara dalarak,milleti zan altında bırakıyorsun,hayır ben değilim desem,he he ben de yedim diye makara yapacaksın,bence bir psikoloğa gözük sen,durumun hiç iyi değil...
Sosyal ağlarda paylaş

savaş da değiliz,iyi uykular herkese...

17 Mart 2012
Yer : Afganistan
Kabil Bölge Komutanlığı emrinde görev yapan Sikorsky tipi helikopterimiz düştü
12 asker şehit oldu

19 Haziran 2012
Yer : Dağlıca
PKK Yüksekova'nın Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu'na düzenledi
8 asker şehit oldu, 19 asker yaralandı

22 Haziran 2012, Akdeniz
Suriye sınırında keşif uçuşu yapan F-4 savaş uçağı Akdeniz'e düştü, Suriye ile savaşın eşiğine geldik...
2 pilot şehit oldu

9 Ağustos 2012
Yer : İzmir
Foça'da PKK'lı teröristler askeri servis aracının geçişi sırasında saldırı düzenledi.
2 askerimiz şehit oldu, 11 asker yaralandı.

20 Ağustos 2012
Yer : Gaziantep
Gaziantep'te Karşıyaka Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırıda siviller öldü.
Çoğu çocuk 10 kişi öldü

21 Ağustos 2012
Yer : Uludere
Uludere'ye bağlı Gülyazı Köyünde askerleri taşıyan sivil minibüs şarampole uçtu
10 asker şehit oldu

2 Eylül 2012
Yer : Şırnak Beytüşşebap
PKK ilçeye saldırı düzenledi şiddetli çatışma sabaha kadar sürdü.
10 asker şehit düştü

Ve bugün
Yer: Afyonkarahisar
Askeri cephanelik patladı.
25 asker şehit, 5 asker yaralı

Kaynak : http://www.internethaber.com/teror-sehit-lanet-lanetlendik-mi-turkiye-lanetlendi-2012nin-buyuk-olaylari-2012--458309h.htm#ixzz25hwZ7V91
Sosyal ağlarda paylaş

kanalize said:

bana yazacak birşey bırakmamışsınki,ortadoğu da en güçlü ülke kim? istisnasız Türkiye,peki terörle 30 senedir uğraşmasının,ırak'da saddam gidip,maliki gelmesine rağmen hala terörün önemli bir kısmının ırak'dan,bir kısmı suriye'den,bir kısmı irandan gelmiyormu? kaç senedir bu böyle peki? bilmem kaçıncı ordu komutanı suriye sınırına gidip apoyu çıkartmazsan girerim ha dediğinde şak şaklayanlar bugün,ne ...yiyeceğini şaşırmış hükümete suriye siyasetçisi gibi vurması bu ülkenin önemli bir kısmının gücüne gidiyor demiyorum,çünkü ben o çoğunluğun dışındayım kardeşim,ben direkt savaş taraftarıyım,ırak kandil dağının iran tarafından başlayacaksın,suriye akdeniz sahiline kadar bir yay çizerek düzlüğe ineceksin,ve burası artık türkiye diyeceksin! kaç şehit olur sizce?

barzanimi saldırır? ya maliki? ya pili bitmiş esad?

her gün acı çeke çeke ölmektense bir gün ölürüm ...

yani ben askerliğimi yapmışsam eğer,oh be yırttık hacı,benden sonrakiler düşünsünmü diyeceğim?

yoksa ne gerekiyorsa yapılsınmı diyeceğim...

artık yeter arkadaş nedir lan bu,2500 sene at üstünde dünyanın anasını ağlamış milleti,her gün teker teker tırnaklarını sökerek ne öldürüyorlar,ne yaşatıyorlar...

O yay petrol hattını da içeriyor yannız. Heop birader diyen baya bi çıkar sf
Sosyal ağlarda paylaş

kim hoop birader diyecek?

amerikamı?

hani şu,afganistan da bataklığa saplanıp,kaçmak için yol arayan,ama kaçamadığı için,bütçesinde 1 trilyon dolar kesinti yapmaya çalışan amerikamı?

ırak'dan arkasına bakmadan kaçan ve,sünni,şii,kürt nüfusa hükmedemeyeceğini anlayınca aralarına nifak düşüren amerikamı?

peki ya rusya?

hani şu amerikan insansız hava araçlarının bombaladığı pakistan köylerinden dolayı,ikmal yolları kesilen amerikaya,üs tahsis eden ve her zaman havlayıp ısırmayan rusyamı?

başka kim kalıyor?

israilmi?

güldürme abi allasen,

Dünyada en büyük silah insandır,atom bombası,veya kimyasal silahlar değil...

evet bu ülke amerikanın,israilin,yeri geldiğinde kemik uzatanın piyonu oldu ama,iş savaşa geldiğinde dönün bir tarihe bakın bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha afaik istasistikler diyip yastık altı altın söylemide cok yakıstı birbirine.
kimsenin bize bağımlılığı yok endüstri olarak, kmsenin bizden gelir beklentisi yok.

israilmi giricekmiş bize gülerim hah! 2500 yıl at kosturduk! diye acarsın savası ertesi gün ambargo gelir, natodan atılırsın. 3 aya bütün ülke aclıktan ölür, kalanlar 6 aya ilacsızlıktan geberir, ondanda yırtanlar ic savasla geberir.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz realite lütfen rüyadan sen uyan,uçak düşürülmesi(ki kimin düşürdüğe de belli değil de)mavi marmara,çuval olayları,türk bayrağı indirmeler,yakmalar bu hükümet zmanında oldu ve hükümetin tepkisi ne oldu?

ya bırak yazmıyım diyorum da sen daha ırak daki türkmen kardeşlerimize bile yardım eli uzatamazken yok şurayı alırız burayı keseriz nereye giriyon sahibin izin vermez...birde burmalarda afrikalar da fakir edebiyatım yapıp oy almıyorlarmı fıttırıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu iktidar yanlılarının genelde çok kullandığı amerika öldü panpa avrupa zaten aç krizde osmanlı olmak için en doğru zaman olayına bayılıyorum. amerika öldü mü?

olamaz, olamaz, kessinlikle olamaz.

Dünyanın en büyük silahı insandır da, bi bomba kaç kişiyi öldürüyor biliyon mu?

kanalize said:

kim hoop birader diyecek?

amerikamı?

hani şu,afganistan da bataklığa saplanıp,kaçmak için yol arayan,ama kaçamadığı için,bütçesinde 1 trilyon dolar kesinti yapmaya çalışan amerikamı?

ırak'dan arkasına bakmadan kaçan ve,sünni,şii,kürt nüfusa hükmedemeyeceğini anlayınca aralarına nifak düşüren amerikamı?

peki ya rusya?

hani şu amerikan insansız hava araçlarının bombaladığı pakistan köylerinden dolayı,ikmal yolları kesilen amerikaya,üs tahsis eden ve her zaman havlayıp ısırmayan rusyamı?

başka kim kalıyor?

israilmi?

güldürme abi allasen,

Dünyada en büyük silah insandır,atom bombası,veya kimyasal silahlar değil...

evet bu ülke amerikanın,israilin,yeri geldiğinde kemik uzatanın piyonu oldu ama,iş savaşa geldiğinde dönün bir tarihe bakın bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

biraz realite lütfen rüyadan sen uyan,uçak düşürülmesi(ki kimin düşürdüğe de belli değil de)mavi marmara,çuval olayları,türk bayrağı indirmeler,yakmalar bu hükümet zmanında oldu ve hükümetin tepkisi ne oldu?

ya bırak yazmıyım diyorum da sen daha ırak daki türkmen kardeşlerimize bile yardım eli uzatamazken yok şurayı alırız burayı keseriz nereye giriyon sahibin izin vermez...birde burmalarda afrikalar da fakir edebiyatım yapıp oy almıyorlarmı fıttırıyorum...

ne realitesinden bahsediyorsun sen? banane hükümetçikden

bahçeli bir evde oturuyorsun,ve her gün muhabbet etiğin,selamlaştığın komşun,aynı zaman da akraban,başkalarının rahatsızlık vermesi,haneye tecavüzleri karşısında gücü yetmiyor,ve yeri geldiğinde senden yardım istiyor,tası tarağı toplayıp ya orayı terkedeceksin ki,ülkeler bazında imkansız bir olay,ya da olaya müdahil olacaksın,ya dayak yiyeceksin,ya da atacaksın,dayak yermiyim,kaşım gözüm yarılırmı diye kaçarsan,ertesi gün senin evine girmeleri gayet doğal olur,ağlayıp zırlamana da kimse aldırış etmez...
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

birde abi hiç farkettiniz mi bilmiyorum rastlantı mı tesadüf mü emin değilim ama her şehit sayısı çok olan bir olayın ardından genelikle onu unutturacak büyük çaplı olaylar oluyor.iskenderun da faili meçhul şekilde askerler şehit edildi(israilin yağtığı falan söyleniyordu hatta) mavi marmara basıldı,yine şehit verdik deprem oldu böyle böyle bir sürü olay var bilmiyorum saçma gelebilir bazılarımıza ama..

bazı zavallılar her şeyi komplo teorisi uydurmak olarak açıklıyorlar ama cia başkanı burada ve bu adam her geldiğinde memlekette, çevremiz de karışır. bu olan biten de bunlardan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

kanalize said:

Frostbite said:

ne realitesinden bahsediyorsun sen? banane hükümetçikden

bahçeli bir evde oturuyorsun,ve her gün muhabbet etiğin,selamlaştığın komşun,aynı zaman da akraban,başkalarının rahatsızlık vermesi,haneye tecavüzleri karşısında gücü yetmiyor,ve yeri geldiğinde senden yardım istiyor,tası tarağı toplayıp ya orayı terkedeceksin ki,ülkeler bazında imkansız bir olay,ya da olaya müdahil olacaksın,ya dayak yiyeceksin,ya da atacaksın,dayak yermiyim,kaşım gözüm yarılırmı diye kaçarsan,ertesi gün senin evine girmeleri gayet doğal olur,ağlayıp zırlamana da kimse aldırış etmez...

bu ülkede senin gibi adamlardan çok var. çok üzücü bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

kanalize said:

ırak kandil dağının iran tarafından başlayacaksın,suriye akdeniz sahiline kadar bir yay çizerek düzlüğe ineceksin,ve burası artık türkiye diyeceksin! kaç şehit olur sizce?

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ne var gülünecek bunda?

zamanında dağların ortasında,sınır çizgisi diye bana pay biçilen suni çizgiden,düzlüğe inmek istememin neresi komik?

ha bana kalsa,israil sınırına kadar giderim,kukla ürdünü,lübnanı v.s indiragandi ederim de,elimde imkan yok işte :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...