sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şimdi terran'a sadece 1 tane yeni ünite mi verecekler hemi de o 1 de kıytırık görünüşlü olan widow mine (şu anki damage ile ağlatacak gibi gerçi) battle hellion da bu arada bana biraz tırt gibi geldi, hele biological olduktan sonra daha bir zıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 r.i.p warhound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 sabonis said: şimdi terran'a sadece 1 tane yeni ünite mi verecekler hemi de o 1 de kıytırık görünüşlü olan widow mine (şu anki damage ile ağlatacak gibi gerçi) battle hellion da bu arada bana biraz tırt gibi geldi, hele biological olduktan sonra daha bir zıçar. Terranda yeterince ünite vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Dünden beri oynadım biraz. Mothershipcore hızı mid game için falan iyide early game için op gibi duruyor.Zergle oynadığımda adam direk çıkan core'u base'ime yolladı.1v1'de queen'i alıyor , 2 queen gerekiyor defetmek için. Entombla çok erken vuramıyorsunuz , oracle'ın biraz enerji toplaması gerekiyor , ilk seferde kaçırsanızda uyanık rakip 1-2 spore,cannon yada turret atıveriyor , entomb atıyorsunuz bu sefer oracle gg oluyor.ufak bi hp buff iyi olur. Tempest massivelere güzel olmuş.Ama zerg'de infestor + corruptor varken hiçbirşey yapamıyorsunuz alttan stalker templar falan lazim komple skytoss çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/5494100613 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Entomb ile hızlı vurmak için öncesinde çıkar mothershipcore'un enerji veren buff'ını kullanıyorsun neredeyse full enerji oluyor. Tempest'ın splash damage'ı gelmesi lazım yoksa pek bir cacık olmayacak ondan da.Ha ama speed'inin artması ile fena olmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bana da çıktı SC2 beta ancak MoP ile aynı zamana denk geldiği için çok oynayamıyorum. Yine de yapmış olduğum 20 küsür maçtan Terran olarak çok zevk alamadım. Mayınlar iyi gibi ama çok kullanasım gelmiyor, BW'dan sonra mayının ünite olarak diretilmesi çok doğru gelmedi. Bunun dışında Reaper'ı yine çok efektif kullanmanın bir yolunu bulamadım. Damage azaltılsa sadece Scout olarak kullanılabilse olabilir. Warhound'u ne mutlu ki göremedim.(Buna çok sevindim, ilk gördüğüm andan beri iğreniyordum) Sonuç olarak Terran aşağı yukarı aynı. Bunun dışında beni en çok rahatsız eden şey haritalar oldu. Protoss early game dışında zaten çok güçlü bi de üzerine girişi kapatan kayalar ve bilimum early game'i iyileştiricek değişiklik yapılınca benim seviyemde(Diamond) iyice dengesiz gibi geldi. Şahsi görüşüm Terran'ın bu haliyle bile iyi olduğu ancak diğer ırkların micro gerekliliğinin biraz arttırılması yönünde. Umarım bu yönde değişiklikler yapılır. Terran için A move ne kadar kötüyse Zerg ve Protoss için de öyle olursa benim gözümde bu expansion başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bi bana mı gelmedi sevdiminin keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 whitera nin yeni speşıl taktikleri http://www.youtube.com/watch?v=tvhIjiF2Ea4&feature=g-all-u tempest in su durumda splash dmg vurmasi komik olur. broodlordlari cok guzel snipeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tempestın hiç bişi vurmaması daha abzürd. costu gectim, 6 supply 1 stalekr kadar dps'i var. white-ra dısında kullanan yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Şunu izleyip halen splash vurması komik olur gibi bir yorum yapabiliyorsunuz ya şaka mısınız ? O kadar corrupter'ı nasıl alacak ? +3 attack vs. +1 iki kere recall çekmek zorunda kaldı.Bir de supply max'iken.Daha halen kalkmış brood lord snipe'lamasından bahsediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tempeste gerek yok zaten direk kalksada olur. carrier'a +1 dmg gelsin bide bw microsu gelsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Cuce said: bw microsu gelsin yeter Şu dediğini daha wol'nin betasında yapmaları gerekiyordu.Bu saatten sonra yapacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 splash dmg li tempest ı colosilarin arkasina koydugun zaman nasil imba bir kompozisyon olabilecegini ya goremedin yada gormezden geliyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 güclü olur ama inanılmaz op falan olmaz. daha acıklısı inanılmaz bayık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Nekro said: splash dmg li tempest ı colosilarin arkasina koydugun zaman nasil imba bir kompozisyon olabilecegini ya goremedin yada gormezden geliyorsun sanirim. Zerg'ün ordu kompozisyonu corruptor, broodlord, zerglings, swarm host, infested terran,queen vs. vs. sayısı 800/200 gelen bir orduyu neyle tutmayı düşünüyorsun ? Her şeyi geç Broodling infested terran ve swarm host'un çükibikleri ile sayısal olarak senden üstün oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 200/200 zergle toss unitleri esit degil bir kere. Queen supply isteyen bir unit. broodlingleri infested terrani da fightta katsak max + 20-30 supply gelir anlik olarak. Yani senin abarttigin sayilardan baya uzak. yandan 2 tane ht getirip feedback atamiyorsan, mothership i kullanamiyorsan splash dmg a bel baglaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Emin ol 20-30 geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi toss ve terran mass kill birimlere sahipken şu QQ yu yapmalarını anlamak gerçekten zor colossilerin neler yaptını bilmeyen mi var? tanklar savunma hattını kurunca o savunma hattını geçmenin tek yolu ezici üstünlüğe sahip olmak 200/200 bir terranı nasıl geçebileceksin? yada toss'u? adam bi atıyor forcefield barrier hapis ediyor bütün roachları hydraları sonra ver stormu ver colossi yi. izliyorsun bön bön belki burrow bi derece dmgi azaltır diye. zerg de buna karşı ne var? anında sniplanabilecek bir infestor'un attığı ve light birimler dışındakilere pek bi olayı olmayan fungal? mecburen broodlord kullanmak zorunda kalınıyor, yeni ultralisk bir derece işe yarayabilir tanklara karşı ama toss ta immortal varken halen yalan, kazanmak için air oynamaktan başka bir şansı kalmıyor zerg'in toss'a karşı, ground gücünde ciddi ezici bir halde toss zerg'e karşı bence. broodlord-corruptor sorununu da cözmek icin adamlar değişik alternatifler üretiyorlar işte phoenix bufflanıyor yeni air birimler geliyor şu bu. daha ne yapsınlar? diyorsunuz swarm host OP. OP dediğiniz birim hem splash vurmuyor hem de iyi bir savunma hattıyla DPS'si 0'a indirilebilen bir birim, üstüne birde timing ayarlandığında anında öldürülebilir bir birim, yok unborrow yapacaksın da kaçıracaksın falan o kaybedilen anlık zamanlar ölümle yaşam arasındaki çizgi swarm host icin, 1-2 ay'a kalmaz hic bir önemi kalmayaca swarm host'un. yanında onu koruyacak corrupter-broodlord-mutalisk vs olmadığı takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 200 terranın üstüne niye yürüdüğünü anlamadım zaten. git sağa sola saldır terran ordusu harekete geçene kadar zaten 1-2 exp kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ben sana baştan anlatacağım olayı iyi oku.Şimdi sen zerg olarak mass air gidebiliyorsun değil mi maç boyunca ? Örneğin mid game mutalar mid game sonu-long game başları broodlord + corrupter bir kaç infestor şeklinde kompozisyonunu oluşturup saldırıyorsun.Bunu sen her iki ırka yani terran ve protoss'a da yapabiliyorsun çok rahat bir şekilde.Terran marine + tank gelsin veya mass mech, protoss death ball gelsin bu olay ikisini de tutuyor değil mi ? Burada hem fikiriz sanırsam.Gel gelelim protoss'a.Mid game'de sana gelecek carrier tempest ordu kompozisyonunun ne kadar güçlü olabileceğini gördük yukarıdaki vod'ta.+3 upgrade olmasına rağmen 2 kere recall çekti.Neden çünkü combatı kaybedecekti.Sen corrupter'ları rahat massleyebilirken bu iş protoss için o kadar kolay değil.Gelelim şimdi senin soruna.Colossus'un neler yapabildiklerini gayet iyi biliyor herkes.Ne kadar kolay snipe'lanabildiğini air unitlerinin ne kadar kolay vurabildiğini ve speedini.Bence sen infestor'ın ne kadar güçlü olduğunun farkında değilsin.O fungal ile yapabileceklerinin haddi hesabı yok iken sadece colossus'tan korkmak şaka geliyor.Hem damage vuruyorsun hem de stun ediyorsun orduyu.Daha ne istiyorsun üstüne bilmiyorum öyle bir yazmışsın ki bir de basılmasa da olur dermişçesine...Gelelim terrana.Terranın sana saldırırken mid game sonlarında senin bastığın kadar battlecrusier + viking geldiğini gördün mü ? Tabi ki de görmedin.Protoss'u bu kadar bufflamalarının sebebi her matchup'ta death ball kompozisyonundan başka seçenek olmaması.Mid game'i geçen pvp'lerde bile mothership mass colossi archon basılıyor çünkü opsiyon yok başka.Zerg'e saldırırken mass air gidemiyor niye çünkü unitleri yeterince güçlü değil dps'ler yetmiyor carrier dışında efektif bir şey yok.Phoenix'i bufflamışlar demişsin sen mutayı abuseleyip fırtına bulutu gibi haritada gezerken bir de yanında ek olarak saatte 180 ile ilerlerken bunu durdurabilecek ne var ? Cevabını duyar gibiyim bling stalker + ht.Çok kolay zaten emin ol senden yavaş olan stalkerları deli dana gibi peşinden koşturmak ve üzerine ht'ların ttnet hızında gelmeye çalışmaları.O tempest'ın en başta gelmesinin sebebi carrier'ı iptal edip mass marine veya muta veya corrupter tarzındaki abuse edilmiş kompozisyonları splash ile alabilmesiydi ama hemen özelliği alıp saçma bir şekide 22 range verip dps'i komik rakamlara düşürünce carrier geri gelmek zorunda kaldı... Senin o yukarıda bahsettiğim zerg ordusuna bir de swarm host gibi dps'i hydra ile aşık atabilen ve çükibikleri broodlord gibi sadece saldırırken değil sürekli çıkarabildiğinden senin o ordun komik bir hal alıyor.Gerisi zaten 1 A hiç kasmana bile gerek yok.Ne microymuş ne fungalmış yerde o kadar unit varken kasmanın alemi ne değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hayır demek istediğim deniyor ya broodlordlarla, swarm hostla infestorla milyon tane free birim üretip laylaylom ilerliyor zergler gibi konuşuluyor. o dediğin olay hic bir zaman olmuyor işte diyorum ya, broodlord getiriyorsun bi anda 2x üretilen 2 fabrikadan 8 tane viking geliyor anında silip süpürüyor, zorla ekstra cost harcayıp corruptor basıyorsun falan hani öyle pek de free birim olmuyor işte, basıyorsun swarm host, adam atıyor tank line'ı önüne mis gibi tutuyor swarm hostları, zaten firebat te geri geldi mis. aynı anda hem broodlord-hem infestor yapıyorsun bir nevi deadball yapıyorsun onda da bi geliyor ghost ciuv ciuv ciuv.... snipela sniple la explerini nereye kadar mutalisk harrass yapmaktan başka alternatifin kalmıyor ki mech yapan terrana onu da yeni widow mine bitirdi gibi bişey. hani qq icin demiyorum, öyle o kadar ucuza kapatmıyor zerg free birimler ile. mecbur kalıyor splash damageler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Snipe geri geldide haberim mi yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 inyourmind said: .Phoenix'i bufflamışlar demişsin sen mutayı abuseleyip fırtına bulutu gibi haritada gezerken bir de yanında ek olarak saatte 180 ile ilerlerken bunu durdurabilecek ne var ? Cevabını duyar gibiyim bling stalker + ht.Çok kolay zaten emin ol senden yavaş olan stalkerları deli dana gibi peşinden koşturmak ve üzerine ht'ların ttnet hızında gelmeye çalışmaları. a-move oynayayim diye kasarsan harasin allahini yemen normal probelarin yanina 1 tane ht koyuver, haritanin random yerlerine pylon atip ht warpla. Birde stalker larini ayiriver zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 seninde bunları çoook kolaymış gibi anlatman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar