PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Nekro said: shield falan nedir ya fungal yemiyor falan oh ne guzel. fungal in enerjiyi 50 ye dusursunler bari be Lol ya.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 BonePART said: ama şey cok iyi ya warhoundu sildik hane hiç böle sey felan yok duzelttik ettik direk sildik muhtemelen gerı gelıcektır, ama su anda o kadaqqr overallkı maclar hep wh uzerıne oluyodu whsu neler donuyo dıye bakıcaklar ıste bı
Huzeyfe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Immortal Immortal Hardened Shield will now reduce the WARHOUND’s Haywire Missile damage. Warhound This unit has been removed from the game. Yorum yok. :D
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Cuce'nin yazdığı gibi işte ya, aslında unite hala oyunda ama şimdilik kaldırdılar. Yoksa başka bir halt görmedikleri için beta amacından sapıyordu ayar yapamıyorlardı.
paladinpala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 [hr] [hr] Terran Warhound This unit has been removed from the game. [hr] [hr] Hahaha. Ben demiştim deyip burada görgüsüzlük yapmak istemezdim ama bunu demeden de yapamayacağım. "Ben demiştim lan sana bliz." Aşağıda beta başladığı gün bu konu başlığı altındaki 7. mesajda yazdıklarımı ve warhound hakkındaki iyi dileklerimi tekrardan okuyabilirsiniz. Özellikle koyu olarak işaretlediğim kısma dikkat!!! paladinpala said: Warhoundun oyun içerisinde ne kadar damage verdiği, hangi üniteye karşı güçlü hangi üniteye karşı güçsüz olduğu veya oyun içerisindeki stratejik konumunu tamamen gözardı ederek hots un daha ilk geliştime aşamasında gördüğüm warhound için söyle bir yorum yapmıştım. "warhound blizzard ın diablo, warcraft ve starcraft evrenlerinde yarattığı ünite ve ünite moddelleri içerisindeki en berbat, en biçimsiz, en çirkin ve en şekilsiz ünitedir." Hots çıkıncaya kadar bu ucube üniteyi kesin adam ederler güzel bir şekle sokarlar diye düşünmüştüm ama bugün seyrettiğim streamlarda gördüğüm kadarıyla ünite için yukarıdaki sözleri safettiğim o günden bugüne kadar ünitenin moddellemesi adına hiçbir şey değişmemiş. açıkçası ortada ne olduğu belli olmayan bok gibi bir ünite var. Açıkçası bu ünitenin modellemesini yapan artwork ünü yapan adamları karşıma alıp iki laf etmek isterdim. bir terran oyuncusu olarak bu ünite için çok sinirliyim... Hots u bile oynamayacağım neredeyse. o kadar.... umarım tutmaz da oyundan kaldırırlar. ya da yerine adamakıllı bir ünite getirirler. velhasıl kelam warhound un oyundan çıkması beni gerçekten sevindiren bir haber oldu. Fakat oyundan warhoundun çıkmasını dileyeceğime sayısal lotodan para çıksın diye bir dilek mi dileseydim acaba diye düşünmeden de edemiyorum
scorch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 sakin ol şampiyon cücenin dediği gibi warhound kaldırılmadı, diğer birimleri görmek için geçiçi olarak kaldırıldı oyundan biraz daha dengeli hale getirilip geri koyulacak oyuna release öncesi.
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ben bilmiyorum da zamanında sentry için de baya şekilsel değişiklikler olmuş sanırım, benzeri wh ye gelir
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Sleeep said: ben bilmiyorum katılıyorum sleepe
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 atak animasyonu felanda cok kotuyfdu kendilerince meka yapmsılar işte melee olunca kılıncıyla vuruyoduda
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Sleeep said: ben bilmiyorum da zamanında sentry için de baya şekilsel değişiklikler olmuş sanırım, benzeri wh ye gelir Evet adı da Nullifier idi hatta.Balık iskeleti gibi ilk hali hatta dur resmini atayım. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/26720_394501596664_1546316_n.jpg
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu arada şaka maka yeni hots değişiklikleri ile toss bayaa bildiğin master troll race olmuş. stream de gördüm bugün, sentry + cannon ile rakipleri bezdiren oyun stili tutturmuştu birisi. cannon spam modunda takılıyor gelen gaz ile upgrade + sentry basıp sürekli rakibin hücumlarını engelliyor , proxy pylon ile explerini harraslıyor klasik ama yetmezmiş gibi drop, proxy pylon ile aynı anda 2-3 expansiona sentry droplayıp , çepe çevre kapatıyor rakibin nexus-mineral hattını içerde tavuk keser gibi probe kesip adam yetişemeden geri teleport ediyor falan sürekli bütün maç böyle daral getirtme taktiği. ne çirkef iş lan yetmez gibi tempest ile trollface yapıyor savunurken falan.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 biraz fazla abuk geldi ban anlattığın. hanı şimdi deilde hotsda yapoılması için bi sebep göremedim pek. bide harassı ıcın sentry droplamak iyi fikir ama warplamak kötü, 50 enejiyle geliyoalr cünkü, e combatta 40 sn gecmiycek bi daha ff atamıycaklar. pronun noobla eyleşmesidir biraz o bence
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 La ne alaka kore streami ışte sentry dropluo kapatıp etrafı shuttle ile warpin yapio sentryleri 4er 5er 2 expansiona üstüne tempestlerle harrass yapio hangisine gelirse rakip savunmaya mothership core ile recall yapio diğerini de shuttle ile kacirio işi bitince gayet te sinir bozucuydu Gerçi yeri cüce ne anlar Asdfds
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Protoss Mothership Core The cost of Purify is now 100. The duration of Purify has been lowered to 25 seconds. The damage of Purify has been increased from 25 to 45. Oracle Entomb’s duration has increased to 30 seconds. The health of Entombed nodes has increased from 100 to 130. The duration of Revelation has increased from 30 to 45 seconds. We fixed a bug where the oracle was not correctly classified as a Psionic unit. Terran Battle Hellion While in Battle mode, the hellion is now classified as a Biological unit. Widow Mine Splash damage has increased from 35 to 60. Zerg Viper We fixed a bug where the viper was not correctly classified as a Psionic unit. Resmi olarak söylemek gerekirse. Oldu olacak hellion'un ismini de değiştirin tam olsun. Meselaaaa. Buldum Firebat:)
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 the hellion is now classified as a Biological unit. Bu ne lan !? G.O.R.A.'daki Cem Yılmaz'ın bir repliği aklıma geldi."Robot da olsa o da bir insan"
mastere Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Warhound birdaha geri gelmicekmiş :( http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/6572359151?page=1#7
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Widow Mine Splash damage has increased from 35 to 60. Abi bunu ben hala sorguluyrum. Mine drop olcak mı olmucak mı simdi?
paladinpala Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 mastere said: Warhound birdaha geri gelmicekmiş :( http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/6572359151?page=1#7 "The Warhound is out. It stepped on the Marauder too much. It is not coming back." hooRAYYY, HOORAYYY!!! :)-D benim adıma sevindirici ve beklenen açıklma geldi. (:D B)
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ucuzlatıp normal atağını kaldırıp sırf o missile olayı ile gelse cok ilgicn olabilir aslında
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 BonePART said: Widow Mine Splash damage has increased from 35 to 60. Abi bunu ben hala sorguluyrum. Mine drop olcak mı olmucak mı simdi? olucak gibi tam ne kadar büyük etkisi bilmiyorumda az deil sanırım.
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Dün pintipanda'nın yayınını izlerken gördüm larva cocoon'a neredeyse tek atıyordu.Gene şaka gibi bir buff...
mastere Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Cuce said: BonePART said: Widow Mine Splash damage has increased from 35 to 60. Abi bunu ben hala sorguluyrum. Mine drop olcak mı olmucak mı simdi? olucak gibi tam ne kadar büyük etkisi bilmiyorumda az deil sanırım. Dün morrow u izledim 2 tane mayınla drop a gelen 5 medivac ı patlattı :O
Öne çıkan mesajlar