HystriaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Oymanq said: ya beyler bana hots accountu geldide login olamıyorum. "You are trying to log in using a client version not recognized by the Battle.net service." hata alıyorum ne denediysem olmadı. Banada olmuştu bu linkde http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/6607333153 2. yorumda yazanları yapınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende hots oynamaya başladım arkadaşlar türklerden var mı? varsa beni eklesinler cinali#506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Yeminlen sövecem. Blizz bana vermediğin key var ya. Hah anladın sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bana da gelmedi yalnız değilsin :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://us.battle.net/sc2/en/blog/7747193/Heart_of_the_Swarm_Beta_Patch_201_Notes-10_31_2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 clan olayı süper oldu. http://us.battle.net/sc2/en/blog/7747190/First_Look_Clans_Coming_in_Heart_of_the_Swarm-10_30_2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 group olayıda super oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Alayını da halletmişler, şu vakitten sonra hala fizikle oynamaları bile çok iyi. Evet çok geç müdahale ettiler, ama bagırdık cagırdık yaptılar işte. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 beta kapalı mı yaa iki gündür giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Beta gelseydi bakardım da beta yok T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hee, 2 hafta once destiny ağladı red it whineları diye 2 haftada, oyunlar arası ıntegrated clan ve group sistemi yazdı blizzard. bunlar adamların 6 ay once yapıcaklarımız listesindeki seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/5966979955 Aha burada içeriği: Major Balance Patch Was just reading through forums this morning and realized we didn't communicate our general direction for the major balance patch before the holidays. Terran 1. Redesign Thor ability/Raven seeker missile 2. Push early game Reaper a bit more 3. Hellbats better against melee units, not necessarily better vs. Ranged. 4. We'd really like to see more Medivac usage like we saw in Wings for a time in the past. Currently thinking on a cooldown based speed booster ability. 5. Buff Bio in the late game - with the addition of new units in HotS, we feel Bio in the late game is a bit weak. 6. Buff mech in general - we'd like to maybe test combining the vehicle and air upgrades at the armory. Zerg 1. Hydralisk movement speed upgrade to Lair 2. Mutalisk buff to speed and/or acceleration 3. Ultralisk changed to be good vs. all ground 4. Nerf Infestor quite heavily YİİİHAAAAAA!!!!!!!! 5. Make it easier to unburrow and reposition Swarm Hosts Protoss 1. Redesign Voidray - we're currently thinking of having the player choose when to activate the charge up ability. 2. Oracle - pulsar beam would now overlap too much with the new Voidray, so we'd like to change the Oracle to be more of a worker harasser. 3. Buff DTs not necessarily for the DT rush case, but to have DTs more often in the late game. 4. Nerf Vortex - we don't like how all or nothing this ability is in Wings, and with new unit adds, we feel we can remove or phase out this ability. 5. Fix Tempests to not counter all late tech Zerg. We currently don't like how Zerg can't go Tier 3 units if Tempests are in play. 6. Make Voidray + Phoenix + Oracle combo a viable strat overall. These are our current thoughts for each of the races. And please remember none of these changes are final. Our hope is to move into the more fine tuning stages if this major patch turns out well. Koyu olarak belirttiğimden ziyade genel olarak çok güzel bişeyler çıkabilecek gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 tossa gene buff yerine nerf var eahueauhea hastanım blizz acıların cocugu toss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 betaya girdiğimden beri şuursuzca hots oynuyorum. diyebilirim ki; değişiklik fikirleri güzel ama uygulamayı görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bio yu bufflıcaklarmış ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bio buff güzel, speed zerg'e karsı lazım terranda. Ama bu sefer pvt'de iyice şamar oglanı olma durumu. Direk zealotları silecekler galiba ya ahah, o kadar yavaş ki zaten early game harici tek olayı 10 tane basıp base snipelamak ki 10dan aşagısıyla zarar veremiyorsun, respond gelirse yine birşey olmuyor. Baya baya işlevsiz kalır bio da kovalayamazsa. Protoss nerflerine diyecek laf bulamıyorum zaten, bütün olayı zerg'ün broodlordunu counterlaması olan ünitenin broodlordu counterlıyor, olmaz broodlord counterlanamaz triplerini anlamadım gitti. Niye böyle bir I win unitesi var yetemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ben de terran ın diğer ırklar karşısında ezildiğini düşüşüp blizzard tarafından gerekli müdahalelerin yapılması gerektiğini defalarca burada yazdım. fakat şöyle de bir gerçek var ki terran diye diye protoss harbiden de kıyıya köşeye itilmiş üvey evlat oldu. bence protoss blizz tarafından biraz daha boşlanırsa gelecekte terranın şimdiki haline dönecek gibi gözüküyor. bunun önüne geçmek için protoss a da gereken dengelemelerin yapılması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Protoss : BL-Infestor çok güçlü bütün oyun tek bi vortex'e dayalı ve mothership neural parasitele direk eriyebiliyor. blizzard : bi kaç değişiklik üzerinde çalışıyoruz feedbacklemeye devam! terran : fungal çok güçlü yeteri mikroyu yapamıyoruz ve late switchlerine karşı tamamen savunmasısız. blizzard : birkaç değişiklik üzerinde çalışıyoruz feedback'e devam! zerg : tempest brood lordu counterlıyo a move 'dan başka birşeyler yapmamız gerekiyor çok zorlanıyoruz. blizzard : tempestı nerflüyoruz çünkü broodlord counterlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 new patch http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=386360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Şaka gibi peç gelmiş gene.Burada sayfalarca sövesim var o derece...Yok arkadaş bu oyun adam olmaz bu expansionla da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bu ne be !! Konuşulacak 1 aylık malzeme çıktı foruma. En çok gözüme çarpan ise bu oldu. Çok deli dehşet bi olay : DARK Shrine : Cost is now 100/100, down from 100/250. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Tempest'ın gene içine etmişler.Hiç bir anlamı kalmamış eski patchlerin.Mothershipe gelen nerf'ten bahsetmek bile istemiyorum.Void desen garibim betadan beri gelen patch çakıyor giden patch çakıyor. Gene ne geldiyse terrana gelmiş.Şimdi gene ağlamaya devam ederler orası ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Prismatic Alignment (new ability) increases damage to armored units by 6 for 20 seconds, with a 1 minute cooldown. This does not scale with upgrades. goodbye sc2 welcome wc3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 klasik blizzard ya, 10 tane duyurup, 5 tane sunup, balance diye 20 tane geri alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar