Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoTS Beta Balance

inyourmind

Öne çıkan mesajlar

Spark demek istediğim şuydu.

Insanlar build, kantır, timing bilmem ne bilmiyordu. Asıl beceri macro ve microdaydı. Şimdi en kıytırık Gold-Plat oyuncusu bile taktik biliyor ve bu oyuncuları sadece makro mikro yeteneğinle yenmen cidden zor.

Bilmem açıklayıcı olabildim mi
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard her oyunu kendi içinde tekrar ettirip yediriyordu bize ,artık şimdi başı sıkışınca direk başvurduğu yöntemler oluştu.

Baya starcraft laddera leveling koymuşlar yeni gördüm şaka gibi :)

Wow sıkıştı 100 levela kadar yol alıyor oyun devamlı anlamsız anlamsız expansionlar

Diablo sıkıştı anında alın size paragon kasın durun 100 level daha dediler

Şimdi de hots konusunda ip üzerinde yürürken yine garanti yola başvurmuş vay be
Sosyal ağlarda paylaş

oracle basıcak time warpı mutadna kacıcak, gerektimi atıcak harasstaki mutayı yakalıcak, atıcak ordu ling roachtan kacabilicek. minerale atıcak saturasyonu azaltıcak, locusta atıcak locustlar combata gırmeden bıtıcek, ms'e abanan 15 corrupter slowu yıyvek düdük gibi kalıcak vs vs vs.

adam gıbı yaparlarsa ınanılmaz ıyı bı buyu olur bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Blizzard her oyunu kendi içinde tekrar ettirip yediriyordu bize ,artık şimdi başı sıkışınca direk başvurduğu yöntemler oluştu.

Baya starcraft laddera leveling koymuşlar yeni gördüm şaka gibi :)

Wow sıkıştı 100 levela kadar yol alıyor oyun devamlı anlamsız anlamsız expansionlar

Diablo sıkıştı anında alın size paragon kasın durun 100 level daha dediler

Şimdi de hots konusunda ip üzerinde yürürken yine garanti yola başvurmuş vay be

Çok güzel bi fikir bu leveling muhabbeti.

Geçtiğimiz 2 hafta boyunca casuallar SC oynarken kalp krizi geçirmekten oyun oynayamaz oldular demiyor muyduk? Ki çok ciddi bir haklılık payı da var. Şöyle ki;

Günde 1-1.5 saat oyuna zaman harcayabilme kapasitesi olan oyuncu kitlesi, bu süreyi SC'de ıkınarak geçirmek yerine; daha rahat olarak oynayabildiği ve kaybetse DAHİ bir şeyler kazanmasını sağlayan HoN, DotA, LoL gibi moba clonlarına ayırıyordu. (Uzun cümle oldu ama güzel oldu) Blizz'in bu tarz oyuncuları oyuna bağlı tutması için gereken bir şeyler vardı. Ha sadece "Aha size level koduk gidin oynayın." derse yine casualları çekemez kendisine. Ama bir yerlerden başlaması iyidir.

-SC2 F2P olsun.
-Bir yığın cafcaflı skin mkin gelsin. Marineler kovboy şapkası falan takabiliyo olsun. (Karşı tarafta görünmeyecek şekilde tabii ki)
-Blizz bu sayede mikrotransekşınlardan para kazansın
-Mapmakerlara yaptıkları harita için oynanış başına paralar ödensin.
-Random turnuvalar geri gelsin.
-Blizzard allstars (DotA) HotS'a yetiştirilsin.

vsvs. Sonra casuallar tekrar geri dönsün (ki artık lol ve hon oynayan arkadaşlarımla tekrar ortak bir şey yapabileyim.)
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

vsvs. Sonra casuallar tekrar geri dönsün (ki artık lol ve hon oynayan arkadaşlarımla tekrar ortak bir şey yapabileyim.)

yapmayın gözünüzü seveyim. sizin gibiler yüzünden geriye sc diye birşey kalmadı. bu oyun hiç bir zaman casuallar için değildi ve olmamalı zaten.

casualların kalp krizi geçirmeleri falan ne kadar komik geliyor bana şu anda. zamanında kafayı taktığım benden iyi olan adamla haftalarca günde 10 maç atar, 10'unda da yenilirdim, hiç dert ettiğimi hatırlamıyorum kaybetmeyi.

kaybetmeyi bilmeyen erkek bozuntuları yüzünden olmamalı böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

yapmayın gözünüzü seveyim. sizin gibiler yüzünden geriye sc diye birşey kalmadı. bu oyun hiç bir zaman casuallar için değildi ve olmamalı zaten.

casualların kalp krizi geçirmeleri falan ne kadar komik geliyor bana şu anda. zamanında kafayı taktığım benden iyi olan adamla haftalarca günde 10 maç atar, 10'unda da yenilirdim, hiç dert ettiğimi hatırlamıyorum kaybetmeyi.

kaybetmeyi bilmeyen erkek bozuntuları yüzünden olmamalı böyle şeyler.

1v1 ladder harici her şey casuallar için olabilir. Çok da güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...