PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Hayır gidip Phase shield yerine vermeseler eyvallah da, ahahah adamlar direk sildi phase shield'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 girdim oynadım. toss üniteleri iyi olmuş. warhound aşırı saçma birşey. terran ünitlerinden hiç birşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Oymanq said: girdim oynadım. toss üniteleri iyi olmuş. warhound aşırı saçma birşey. terran ünitlerinden hiç birşey anlamadım. warhound geri mi geldi ki? sen geçmişe dönüp mğ oynadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ALL DAY OYMANQ ALL DAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 valla basıyo millet betada kaldırılmamış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Oymanq said: valla basıyo millet betada kaldırılmamış demekki. Oyman yardırıyor sayın izleyiciler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 blizzard "şimdi kaldırcamda warhoundu üşendim, siz kaldırmıs rpsi yapın" diye patch note cıkarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 1-2 tane kıl map olsada maplerin geneli büyük ve güzel. cheese'e açık olmayan mapler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu yeni çıkan mayın nedir arkadaş? şakamısınız. hem havaya hem yere hem görünmeze uçana kaçana vuruyor. evdekiler bile damage yiyecek nerdeyse ben böyle birşey görmedim scut füzesi mübarek. oyuna birşey koydummu bokunu çıkaracak kadar imba yapıyosun blizz death knighttada böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 We will be bringing the beta down shortly to make the following balance changes. Thanks again for all the great help you have contributed in testing Swarm; we look forward to receiving more of your input on the changes listed below. Hop in there, play a bunch of games and let us know! Protoss Mothership Core When Purify is cast on a player’s Nexus, it now also grants detection to 13 range. Energize has been removed. Oracle The cost of Entomb has been lowered from 100 to 75, while the duration has been increased from 50 to 60 seconds. Revelation has been changed to the following: This ability will now also work on buildings, granting 3 vision around every unit it hits. The duration has been increased from 45 seconds to 60 seconds, and the cost has been increased from 50 to 75. This ability will no longer grant detection. This ability will not affect cloaked targets, even if you have detection of them at the time. The button arrangement for this unit has been adjusted to list Void Siphon first and Entomb last. Tempest This unit’s native bonus damage to massive units has been removed. This unit no longer requires a Fleet Beacon. We have added a new weapon upgrade called Quantic Reactor at the Fleet Beacon which will grant Tempest attacks +35 damage to massive units. Quantic Reactor costs 200/200. The cost of this unit has been changed from 300/300 to 300/200. The supply cost for this unit has changed from 6 to 4. The scale of this unit has been lowered from 1 to 0.9. Sentry Hallucination no longer requires research. Zerg Viper Viper acceleration has been increased from 2.125 to 3. The radius of Blinding Cloud has increased from 1.5 to 2. Spore Crawler This unit no longer requires an Evolution Chamber. Terran Widow Mine The setup time for this unit has been increased from 2 seconds to 3 seconds. Battle Hellion This unit has been renamed to “Hellbat.” yeni yama gelmiş. 40 yıllık firebat oldu mu size hellbat. Bunun üzerine şu dinlenir işte. http://www.youtube.com/watch?v=8Q3H2UQYLzM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 En sonunda beceremeyip bw ünitelerini tek tek koyucaklar zaten iş oraya gidiyo :D ama isim harbiden yaratıcılıkta çığır açmış.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 millet zaten hellbat diycekti onaç. battlehelion'ı kim söler cast ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Spore Crawler This unit no longer requires an Evolution Chamber. Ya of, ne aptal belli değil. Joystick verelim zerglere, ne isterlerse basabilsinler herhangi bir tech olmadan. The cost of this unit has been changed from 300/300 to 300/200. The supply cost for this unit has changed from 6 to 4. YES.Sentry Hallucination no longer requires research. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 O ne lan öyle yakında spire'sız muta da basarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Bir sonraki patch'te şunlardan birini göreceğiz. Ahanda buraya yazıyorum. Ya alisolüsyonun enerji costu 150ye falan çıkacak. Ya alisolüsyonla finix basabilmek için stargate gerekecek. Ya da alisolüsyon upgrade'i geri gelecek. MSC zaten vision veren bir ünite. Blink stalker muhabbetinin bokunu çıkarmış durumda. Bide MSC'yi nolur nolmaz diyip basede bırakıp 1 adet sentry ile vision alabilmek bayaa op. 1 Force field enerjisi ile scout etmek kabul gormez. Aha buraya yazıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Niye, zergler hiçbirşey yapmadan, hiçbir tech'e veya gaz'a ihtiyaç duymadan %100 sürekli map control ve scout'a sahip. Yesinler öyle işi. Ben de scoutlamak istiyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Protoss Mothership Core When Purify is cast on a player’s Nexus, it now also grants detection to 13 range. Energize has been removed. abi sadece ben mi şunun çok huzur verici oldugunu dusunuyorum 1 1 1 banshee harassa göz yaşı dolu bir elveda yollayan bir patch zaten demişlerdi protossu observera muhtaç bırakmayacaz robotics sizde açılışlar olacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Abi orayı okudum zaten, böyle, nasıl anlatsam. Ave Maria falan duydum. http://www.youtube.com/watch?v=2bosouX_d8Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Oracle The cost of Entomb has been lowered from 100 to 75, while the duration has been increased from 50 to 60 seconds. Revelation has been changed to the following: This ability will now also work on buildings, granting 3 vision around every unit it hits. The duration has been increased from 45 seconds to 60 seconds, and the cost has been increased from 50 to 75. http://www.youtube.com/watch?v=oScCgxuId98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bide abi blink stalker play çılgın atıcak roboticssiz bi sentry basıp direk robotics parasıylan blinke gidip ramplardan zıplaya zıplaya dovucez terranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Betada kısa bi süreliğine evet:D Aha buraya yazıyorum yukardaki 3 nerften 1i gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 PastorOfMuppets said: Niye, zergler hiçbirşey yapmadan, hiçbir tech'e veya gaz'a ihtiyaç duymadan %100 sürekli map control ve scout'a sahip. Yesinler öyle işi. Ben de scoutlamak istiyorum ulan. Çünkü terran-protoss zerg'lerden gelen 2 base all-inleri scoutlamadan tutabilir, ancak scoutlanmadan 7 gate tutabilen zerg diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 scoutlasın o zaman 25 minerallik hızlı zerglingiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 lol argumana gel. BENİM BİR TANE ROACHUM NEDEN IMMORTAL ALAMIYOR ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 BonePART said: scoutlasın o zaman 25 minerallik hızlı zerglingiyle Evet her zerg 6 pool açılış yapmak zorunda scout için kapıyı deng edebiliyor terran toss zergin böyle şansı yok zerg de kapıyı queenin götü ile kapatabilse ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar