Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 off swarm host+overseer+queen vs viking+mine+helion kapısması cok iyi olmus be su haliyle widow minelar cooook iyi be, nerflenickese cdsi nerflensin, veya aktivasyon süresi nerflensin. cook sahane yapmıs oyunu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Abuse'lendiğinde olacakları hepimiz gördük.Genede cooldown'dan yırtıyor fakat cost'unun artması şart.Yoksa early game'de bile abuse'lanabilmeye çok açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 baneling e laf ediyorduk şimdi de bu çıktı. çok saçma lan, bw microsu gelsin diyen adamın coşkusuna bak diğer yandan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bu minelar ile baneling de güzel counter edilir, ama early de fena op gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 coook iyi minelar cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bana sadece bu videoyu izlerken op gibi gelmedi. Zerg'in kullandığı ordu kompozisyonumusu şey tek bir ünite basmaktan ibaret. Zerglinglerle açık alanda bu widow mine'ları yakalayacak, fungallayıp "Naabeer gömülmeyince olmuyomuş dimii?" dedirtecek pek çok oyuncu tanıyorum. Zerg oyuncusu öyle makarasına yeni cancanlı ünitelerden basmaktan başka hiç bir şey yapmadı ki. Roach bile bastı lan:D ahahah. Nası güldüm. Bansheelere el sallasın, 1 Widow mine'a hepsi ölsün diye resmen:D OP'tur değildir orası zamanla anlaşılır ama bu replayle hiiç bişe anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aceace said: Bana sadece bu videoyu izlerken op gibi gelmedi. Zerg'in kullandığı ordu kompozisyonumusu şey tek bir ünite basmaktan ibaret. Zerglinglerle açık alanda bu widow mine'ları yakalayacak, fungallayıp "Naabeer gömülmeyince olmuyomuş dimii?" dedirtecek pek çok oyuncu tanıyorum. Zerg oyuncusu öyle makarasına yeni cancanlı ünitelerden basmaktan başka hiç bir şey yapmadı ki. Roach bile bastı lan:D ahahah. Nası güldüm. Bansheelere el sallasın, 1 Widow mine'a hepsi ölsün diye resmen:D OP'tur değildir orası zamanla anlaşılır ama bu replayle hiiç bişe anlaşılmaz. Hadi dediğinee tamam derim de , cloak ve burrow ünitelere detection olmadan vurmasının açıklaması olamaz abi ne saçmalıktır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 spider mine larda vuruyodu? neden acıklaması olmasınki. kendi capında dedektor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi siege hattının önüne arkasına çekilecek bir mayın tarlasını geçmenin yolu ne olacak cok merak ediyorum sdfds fungal lol? yapacak siegeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 terranin aglamalarina cok uzulmus olsa gerek blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 scorch said: abi siege hattının önüne arkasına çekilecek bir mayın tarlasını geçmenin yolu ne olacak cok merak ediyorum sdfds fungal lol? yapacak siegeler Siege hattının önüne arkasına çekilecek bir mayın tarlasının geçmenin yolu etrafından dolaşmaktır. Mech (olması gerektiği gibi) oyunun en kotü mobilitesi olan oyun tarzı. Mech yapan bir ordunun rakibi deathball yapmamaya zorlayabilecek güce ve harita kontrolüne sahip olması lazım. Mayınlarda bunun için oyuna getirilebilecek en iyi harita kontrol ünitesi. Zerg'in BL, Infestor ordusu karşı tarafı deathball yapmamaya zorlayan bir kompozisyon. Ancak Terran ırk olarak Zerg'den daha az mobil ve daha az harrass opsiyonuna sahip olduğu için late game'de ciddi sıkıntı çıkartıyor. Evet droplar etkili. Ama nereye kadar etkili? Ayrıca Mech oynayan bir oyuncunun elinde etkili bir drop ünitesi yok. (Hellionlar çakma zippolardan hallice olduklarından işlevsizler.) Late game ZvT'de her iki tarafta deathball yapmaya karar verirse bana bir sorun yaratacakmış gibi durmuyor. BL'nin menzili 9.5, Fungal ve infested terranın ise 9. Infested terran yımırtalarının çok iyi bir damage absorb özelliği olduğunu da düşünürsek o 40 saniyelik cooldown'ı çalıştırmak için 4-5 tane infested terran yımırtası harcamak çokta zor olmasa gerek. PvT'de ne olur onu düşünüyorum asıl. Klasik 1-1-1'i düşünün. Şimdi o vision sağlayan raven ya da banshee'lerin 1 tanesinin yerine widow mine'ı koyun. Contain'i yıkmak için karşı saldırıya geçen protoss'u düşünün. Hah o protossun zealotlarının bide widow mine tarafından tek atılarak öldürüldüğünü düşünün. Yaa yaa :D Ama şunu kabul etmemiz lazım. SC2'de geçirdiğimiz her gün, sc1'in ne kadar aşırı iyi bir oyun olduğu ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bu expansion, 5$ ödenecek dlc kıvamında bile değil şu hali ile. tempest ile yeteri kadar saçmaladılar şimdi düzgün birşeyler yapmaya başlarlar zannetmiştim. mine a bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ben de hiç memnun değilim şu ana kadar. Toss oynadıgım için oldukça toss gözünden bakıyorum duruma, ve biraz olsun Air gitmek istiyorum, BW carrier micro istiyorum, çok şey değil be. Robo tech'e zorlanıp sonra pırıl pırıl counterlanmaktan yoruldum abi Zerglere. Ben ne kadar tek base pressure oynamak istemesem o kadar zorunda kalıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fakirsin dediler beta vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Abi farketmiyor zaten toss'san. Early game? Gateway. Mid? Gateway. Late? Gate-fucking-way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 PastorOfMuppets said: Late? Gate-fucking-way. Hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C_5lP7B-nGc&feature=g-u-u eeeaaah sittirsin abi bu ne al soruyodum mine drop olcak mı olcak mı al bole oluyo 8 mine 30 probe killed ki hepsi yasıyo mineların hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen de templar archon indir hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 huun said: sen de templar archon indir hoca Ahaha : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 O mineların range'i 5 yard biliyoruz di mi? Ortaya 4 tane mine inmişken hala inatla sanki orda mine yokmuş gibi kaynak toplamaya devam edersen elbette gider bütün proplar. Adam bling getirincede kaynak toplamaya devam ediyormusun diye sormak lazım. Kaçır propları sonra 1 tane gönder bütün minelar CD'ye girsin bitti gitti. Hayır görmese anlıyacam da, daha minelar drop olmadan tepkisini verdi protos, be abi kaçırsana işçileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 4 rtange olması lazım m ayınların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ates ettikten bikac sanıye sonra decloak lsa güzel olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Cuce said: ates ettikten bikac sanıye sonra decloak lsa güzel olabilir mesela yada burrow ettiğinde saymaya baslasa counteri bolece harbiden mayın gbi davransa yane koysan kurulsa sonra calıssa bolece sacma droplar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Protoss'a vurdukça minarel veren mentaliteyi biri açıklasın abi. Hiçbirşey anlamadım ben o işten. 3 minerali ne yapalım saniyede, bir anlatsın abi şöyle gamebreaking desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bide harass için felan demişler napcanı sasırdı blizz abi hayvan gibi mineral ve gaz isteyen çıt kırıldım ünite ile nasıl harass yapcaksan durdugun yerde napcam adamın evo chamberını 3 3 emerek mineral mi kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar