Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Hiç şaşırmadım artık. Din odaklı polis devleti kuruldu kurulacak. Akademinin yönetmeliği imam-hatip öğrencilerinin alınmasına izin vermiyordu, dün Resmi Gazete'de yayınlanan değişiklikle bu yasak kalktı. Bir değişiklik daha var ki, ülkenin rezil durumunu tam gösteriyor. Artık Polis Akademisinde sınıf geçmek için en çok, en çok üç F notu aranıyor sadece. İmam-hatiplerden, sokaktan filan en gerizekalı, aptal insanları toplayıp, sorgulamayı hatta düşünmeyi bilmeyen kafalarına kendi ideolojilerini ve çarpık dinlerini doldurup, sokağa terür yaymaya salacaklar polis adı altında. Pişman oldum aslında iktisat eğitimini bırakıp hukukçu olmaya çalıştığıma, en azından iktisatta ülkeyi terk etme fırsatım olurdu. Hukuk da kalmadı zaten. Hukuk mahkemelerinde işliyor sadece, ceza ve idare mahkemeleri gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 polis eğitimini sıkılaştırıp polislerin kalitesini arttıracaklarına önüne geleni polis yapabilmek için uğraşıyorlar. sonra polis devleti kurmaya çalışıyorlar deyince de "ne alaka yaa" diyor bazı zekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 meslek lisesidir o imam hatip deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 imam hatip diyor haberlerde. polis akademisinin başındaki adam da imam hatipli zaten sfsd şu adam hatta said: Remzi Başkan'ın kelamı! Polis Akademisi Başkanlığı’na atanan Prof. Remzi Fındıklı, Hasılı Kelam/Özlü Sözler adıyla bir kitap yazdı. Kitabında siyasetten, askerlere, kadınlara ve dinlere ait ilginç görüşler ortaya koydu.Kitapta “Batı, terbiye edilmemiş bir attır, 15’inde kız ya erde, ya yerde olmalıdır, fakirin aklı olsa, fakir olmazdı, erkeğin göbeklisi kadının da bebeklisi makbuldür, demokrasi vasat insanlar yönetimidir” gibi ‘sözler’ bulunuyor Bu adamın akademi başkanı olduğunu şaşırmaktan bu habere şaşıracak gücüm kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Resmi Gazete önümde abi, açtım teyit ettim ben de. Sizi mi kandıracağım? Yasak vardı, artık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yav turkiye ne kadar igrenc bi ulke oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 artık yaradana sığınıp jop sallayan, bismillah ile gaza boğan polislerimiz olacak yani. daha çok damage ile koyarlar kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 adım adım persepolis ŞERİYAT GELİYOR KAÇAQUE LLOOLLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Polisler paladin oldu artık, fighter almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sen bunu derken HotLine said: yav turkiye ne kadar igrenc bi ulke oldu ya. şöle hayal ediyorum seni: şaaşalı bi odada, oymalı kalmalı bir koltukta, üstünde koyu renk takım elbise, elde altın yüzük, boyunda altın kolye. iki yanında rus kızları.. bi de minik evcil zürafa.. rusyada kal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 minik evcil ve kizgin bi zurafa http://forum.paticik.com/thumbnails/8c6/334/21d/022/e6e/b00/f64/4ca/13f/56b/d0_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ardeth said: polis eğitimini sıkılaştırıp polislerin kalitesini arttıracaklarına önüne geleni polis yapabilmek için uğraşıyorlar. sonra polis devleti kurmaya çalışıyorlar deyince de "ne alaka yaa" diyor bazı zekiler ne alakası var olm adamlar demokrasi getiriyor, askeri vesayeti yıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yalnız şu olanı biteni savunabilmek için gerçekten muhteşem derecede bi kafa yapısı, bağnazlık, zihinsel uçmuşluk şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 öyle deme abi bir sürü polisimiz olacak ne güzel. Ceasar III gibi düşün ne kadar çok prefect o kadar az yangın ve revolt :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 niye ki polis olmak için çok iyi mat. fizik mi bilmek gerekiyor job açısı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 >imam hatipleri komple kaldır >ortaokul-liseye gerekli dersleri seçmeli olarak koy. müzik yerine gitsinler onu alsınlar because fak müzik >din görevliliği için ilahiyatı zorunlu hale getir, gerekli bölümleri ekle >her camiye eli yüzü düzgün lojman ver, maaşları buffla >??? >profit buyrun imam hatip problemini çözdüm diyanet işleri başkanlığı için oylarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Rerore said: niye ki polis olmak için çok iyi mat. fizik mi bilmek gerekiyor job açısı filan imam hatiplerde fizik ve matematik derslerini kötü mü veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dasaaa said: sen bunu derken HotLine said: yav turkiye ne kadar igrenc bi ulke oldu ya. şöle hayal ediyorum seni: şaaşalı bi odada, oymalı kalmalı bir koltukta, üstünde koyu renk takım elbise, elde altın yüzük, boyunda altın kolye. iki yanında rus kızları.. bi de minik evcil zürafa.. rusyada kal! sabah sabah icimi actin saol. ben bile kendimi daha ole hayal etmemistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sokakta icenin ebesini s.kecekler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Rerore said: niye ki polis olmak için çok iyi mat. fizik mi bilmek gerekiyor job açısı filan Ciddi değilsin heralde. Polisin tek görevi jobla vurmak değil. Dua ile çözülmüyor olaylar. Bazı şeyleri outsource edersin tabi ama her şeyi değil. Ha öbür taraftan, eğer "imam hatiplilerin eline geçmesi"nden yakınıyorsa insanlar, kendileri gidip polis olsun. Zaten başvuran kalitesi artınca, zoraki seçicilik gelecektir. Polis sayısı gerçekten az. Hem 155'i arayınca cevap vermiyorlar diyorsunuz hem polis alınınca polis devleti diyorsunuz. Ben tıkandım, bir karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yok ya DPS artışı olmaz. Imam hatiplinin DPS sinden ne olacak ? Hala varmı bilmiyorum ama meslek liselerinden almak lazım polisleri daha çok damage için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 toggie said: sokakta icenin ebesini s.kecekler artık. hele ramazanda alkollu yakalananlar felan off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 O da serbest işte. Eskiden yasaktı. Tüm liseler serbert artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1150045.1346614356!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/rimsha3n-2-web.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar