Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 simdi kiza Merhaba X yazdim. bana "merhaba...". simdi bu üc nokta ne demek oluyor. birbirimizi isim/kisi olarak taniyoruz ama hic konusmadik. trolllük yapana pis küfür ederim.
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Gerisni de tamamla demek istiyor.. Merhaba ve?
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 coco said: Gerisni de tamamla demek istiyor.. Merhaba ve? data bekliyor diyorsun benden. biliyorum benden hamle bekliyor. sah mat olmaktan korkuyorum. cococum. sana cococum diyebilirim degil mi?
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi mümkünse sen kızlar ile bir müddet daha konuşma.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 niye lan kimle konusucam o zaman. senle mi?
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 trolleyene küfür edermiş ghjkl, ulan alt tarafı 3 nokta nasıl bir beklenti içine girebilirsin ki ? bu kadar çaresiz olmayın.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Tamamlanmamış cümlelerin sonuna konur:'Ne çare ki çirkinliği hemencecik ve herkes tarafından görülüveriyordu da, bu yanı… Kaba sayıldığı için veya bir başka sebepten ötürü açıklanmak istenmeyen kelime ve bölümlerin yerine konur: Kılavuzu karga olanın burnu ... çıkmaz. (üç noktanın yerine 'b*ktan' sözcüğü gelecek) Alıntılarda; başta, ortada ve sonda alınmayan kelime ve bölümlerin yerine konur: … derken şehrin öte başından boğuk boğuk sesler gelmeye başladı… Sözün bir yerde kesilerek geri kalan bölümün okuyucunun hayal dünyasına bırakıldığını göstermek veya ifadeye güç katmak için konur: Binaenaleyh, biz her vasıtadan, yalnız ve ancak, bir noktainazardan istifade ederiz. O noktainazar şudur: Türk milletini, medeni cihanda, layık olduğu — … Karşılıklı konuşmalarda, yeterli olmayan, eksik bırakılan cevaplarda kullanılır: Seç beğen al. Hangisi işine gelirse. sdf
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 beklenti nedenini aciklayamam kusura bakma. ayrica evet küfür ederim.
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ortam nerden bu arada Seele'cim? Analiz icin once mevcut durum analizini yapmak gerek, ondan soruyorum.. Ps: korkma dasaaa yi ben doverim..anlat sen..
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ben artık Hüseyin Kaya tekniğini uyguluyorum, tavsiye ederim. 100 tanede 1 tane denk geliyor. Uğraşma yok bir şey yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 coco said: Ortam nerden bu arada Seele'cim? Analiz icin once mevcut durum analizini yapmak gerek, ondan soruyorum.. Ps: korkma dasaaa yi ben doverim..anlat sen.. kalçamı hafifçe tokatla
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi amsterdam'daki şişman kız mı acaba bu üç noktayı koyan
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 özelden attim cococum cevap bekliyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Seele said: simdi kiza Merhaba X yazdim. bana "merhaba...". simdi bu üc nokta ne demek oluyor. birbirimizi isim/kisi olarak taniyoruz ama hic konusmadik. trolllük yapana pis küfür ederim. http://i.imgur.com/osh20.jpg
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 cok gizemlisin seni cozmek istiyorum diye devam et
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Hatun fill in the blanks demiş ama anlamamışsın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 senko said: adam 3noktadan nasiplenmiş. ahahaha ASDFJGHSadfALSJDf
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gün gelcek bende size gülücem.
Öne çıkan mesajlar