Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Türkiye ismi Türkler yaşadığı için Türkiye. Yanılıyor muyum?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:13 tarihinde demiş ki: sen sivas kangallarinin arasina bi huskie sokarsan o hala huskie dir. kizak cekmeyip, kurt kovalamaya baslamasiyla, her gun kafasina " lan itoglu it hepiniz kopeksiniz, sende artik kangalsin" demenle o kopek kangal olmaz. o kopek sivasta yasayan bir huskie dir annesi huskie babasi dalmacyali dedesi irlandadan retriever olursa kirma olur. Xaer : Şöyle anlatayım, köpekle biz , Türkler değil insanlar. Yani verilen örnek mantıken yanlış. Köpeğin kafasına vurup "Kangalsın" demek var insanın kafasına vurup "Türksün" demek var. Farklı şeyler.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 çok uzadı bu konu bilisel bir gerçeği oturduk tartışıyoruz çok büyük bir hata Doğru görecelidir.Herkesin kendi doğruları vardır benim doğrum benim Türk olduğumdur Türkiyeli değil bu kadar[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bakın en basit örnek.. Atatürk.. Selanikte doğmuş.. Türk kökenli mi kesinlikle? Annesi babasının tarafları vs.. vs.. FAKAT adam Türkiye için birşeyler yapmış çabalamış kurmuş ve onu yüceltmeye çalışmış.. Dediğim gibi bu devlet için yarar sağlamaya çalışmış bu kavrama göre de gerçek bir türk..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 o 68 belki olan türklerde aramızda onlarında mizacı bizim gibi, türk kültürünü yaşıyor,türkçe dilini konuşuyor ve türk gelenek ve göreneklerini yaşatıyoruz türkü türk yapan temel özellikleri taşıyorsam ben türk değilimde neyim. En türkten daha türküm anasını satıyım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Asteroth, 04 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:13 tarihinde demiş ki: sen sivas kangallarinin arasina bi huskie sokarsan o hala huskie dir. kizak cekmeyip, kurt kovalamaya baslamasiyla, her gun kafasina " lan itoglu it hepiniz kopeksiniz, sende artik kangalsin" demenle o kopek kangal olmaz. o kopek sivasta yasayan bir huskie dir annesi huskie babasi dalmacyali dedesi irlandadan retriever olursa kirma olur. Xaer : Şöyle anlatayım, köpekle biz , Türkler değil insanlar. Yani verilen örnek mantıken yanlış. Köpeğin kafasına vurup "Kangalsın" demek var insanın kafasına vurup "Türksün" demek var. Farklı şeyler. kafasına vurmak olayını geçiyorum.. Sizin dedikleirnize göre ben türk olmuyorum?? baba tarafım filistinli diye..?? kafasına vurmak belki yanlış bir söz olmuş fakat o kangalların arasında yaşadıkça kangallar gibi davranacaktır.. Fakat ilerde gelip de ona sürüyü yönlendiren bir Husky diceksin.. Kangal da husky de aynı sürüyü yönlendirmek için çalışıyosa işte o zmn onlar sürüyü yönlendiren köpek oluyo.. Bu da Türkiye içiin çabalayan Türktür kavramıma çıkyıro[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuya duygusal yaklasiyorsunuz bence. iyi vatandas olmak türk oldugunu gostermez kimsenin.Türkiye cumhuriyeti vatandasidir sadece,Türk bir irktir dis etkenlerle kisi geldigi kokenini degistiremez.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Benim dediğim hangi lafa göre sen Türk olmuyosun?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Aman Allah'ım gözlerime inanamıyorum. "Türkiyeli" masalına kanan birçok insan varmış. Yazık ki ne yazık. Arkadaşlar bana biri şunları söyleyebilir mi? 1- İlk Türk kimdir. İlk Türk kavmi nerededir? - Eğer Orta Asya'dan Anadoluya göç eden kavimler İlk Türk kavmiyse, göç sırasında hiç biri saf olarak Türk kalmamıştır, kırma olmuştur. - Yok birçok nesil Anadoluda doğup büyümüş kişilere Türk diyeceksek, o zaman Osmanlılar'a Türk demiş oluyoruz. Ki hiç biri saf olarak bir kavime ait değillerdi. Müslümanlarla Hristiyan kırması insanlardan oluşuyordu. Osmanlıca bile kırma bir dildir. Kısmen Türkçe kısmen Farsça kısmen de Arapçadır. Bundan dolayı Osmanlıları direk eliyoruz. -Göç edenler Türk değil, Anadoluda yaşayanlar Türk değil, o haldeyse Orta Asya'da yaşayan, "Öztürk" denilen insanlar sadece "Türk"tür. O zaman da Öztürk ve Türk kavramları aynı olacaktır. -O haldeyse, "Türklerin memleketi" anlamına gelen "Türkiye" bir saçma olaydır, aslen dayanağı yoktur, Türklerin memleketi değildir. -Eee, Türklerin memleketi değilse, Türkiye diyemeyiz, o zaman Türk olmayanlara Türkiyeli diyemeyiz, çünkü şu an yaşadığımız vatanda hiç Türk yok, hiç de olmamıştır. Çünkü Anadoluya gelen herkes kırmadır. Türkiye diye bir olaydan bahsedemeyiz. 2- İlk Türk kavimindeki insanlara neden Türk denmiştir? - İslamiyet'e göre ilk insan Adem değil midir? Dünyadaki kavimler ise onun oğullarının oğullarının oğullarının oluşturduğu topluluklar değil midir? -Orta Asya'ya giden adem oğullarına Türk, Britanya adasına gidenlere İngiliz diyorsak. Türk kavminin yanındaki topluluklardan bir başka ademoğlu bizim topluluğa katılmak istediğinde "sen bizim milletten değilsin, sen şu millettensin" neden deriz? Sonuçta ortak bölgede yaşıyan bir insan topluluğu değil miyiz? -Türk olmak için illa bir bölgeyi ilk kapmış ademoğullarının saf çocuğu mu olmak gereklidir? O haldeyse millet dediğimiz sidik yarışı değil midir? -Türk dediğimiz, bir bölgede yaşamış bir kimseyse, yıllarca Türkiye'de yaşamış bir insana, "sen Türk değilsin hede hödösün" nasıl diyebiliriz?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben su gün gidip isvec vatandasi olabilirim ve isvecli olurum iskandinav olamam gibi bisiy, anlatabilirsem ne mutlu. Ülkelerin nerdeyse hicbiri isimlerini aldiklari saf irktan kisiler tarafindan yasatilmamaktadir su zamanda,karisti cunku.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Asteroth, 04 Kasım 2004 17:37 tarihinde demiş ki: "Ben Türk'üm" diyen bir adamın Türkiye'yi ve Türklük kavramlarını öğrenmiş olması gerektiğini söylüyorum. Ki bu kavramları öğrenmek için de , 1 hafta biraz az bir süredir diye düşünüyorum. aynen iste ben de bunu diorum. ama 2-3 nesilden sonra adam kendine turk demek istiosa kimse ona bi sey diyemez diorum. simdi cıkıp da ille 2-3 nesil mi olması lazım falan die geiyklere de hic gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Olaya ırk olarak bakarsanız Türkiye'de toplasan bir kaç binden fazla Türk yoktur. Neden derseniz, ortasyadan kalkıp göçen atalarımızı inceleyecek olursanız çekik gözlüdürler. Onlar bir çinliye bizden daha çok benzerler. Ortasyadan kalkıp gelen atlılar (milyonlar değil tabii ki) zamanla bu topraklar üzerinde daha önceden yaşamış diğer ırklarla da birleşerek bu günlere gelmişler. Yani hepinizin kanında Türklük olduğu kadar rumluk, ermenilik, Hititlik, Friglik, Perslik, Kürtlük vs. vs. var. Birde elegeçirdiğimiz topraklardan dolayı bize karışan Araplardan Bulgarlara zilyon tane daha ırkı ekleyince yepyeni bir ırk ortaya çıkmıştır. Bu ırka ben Anadolu'lu diyorum zira hepsinin ortak noktası Anadolu. Bu bölücülük değildir zira bütün bu ırkları birleştirip tek bir ırk yapıyorum, çok daha kapsayıcı. Bölücülük ise ırksal olarak Türk olmayan birisine zorla sen Türksün dedirtmektir. Lütfen kaş yapayım derken göz çıkartmayalım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: fedaykin, 04 Kasım 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Bu bölücülük değildir zira bütün bu ırkları birleştirip tek bir ırk yapıyorum, çok daha kapsayıcı. Bölücülük ise ırksal olarak Türk olmayan birisine zorla sen Türksün dedirtmektir. Lütfen kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. +1 kökeni gercekten Türk olmayan birine zorla türk deyince boluculuk oluyor, ama türk olmayan biri ben türkiyede yasadigim icin türküm deyince bu dogrumu oluyor ?madem türkiyede yasayan herkez Türk olabiliyor,bunun adi neden boluculuk olarak geciyor?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 04 Kasım 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ben anayasada yazan seyin dogru oldugunu savunmuyorum. ve burda savunamiyorum o yuzden konuyu oraya cekme absolut tum tarihcilerin ortak olarak anlastiklari... bla bla bla bla.... dediklerin birbiriyle çok çelişiyor infeqted. unity100 burda olsa eminim açıklarını benden iyi bulur ve açıklardı ama, üstteki konuya değinmek istiyorum. sen Türkiye'yi kurmuş bir grup insanın -ki Aralarına Mustafa Kemal de dahil- düşüncelerini ve anayasayı doğru bulmuyorsan, ben de Tarihçilerin dediklerine inanmıyorum. Tarihçilerin söylediklerini nasıl gerçek kabul ediyorsun da, ülkeyi kuran ve yönetenlerin anayasasındaki bir maddeyi yanlış buluyorsun? Ki, Tarihi kazananlar yazarmış derler. Bu yüzden tarihte yazan herşey kesin değildir. Bu yüzden tarihi esas olarak alamayız. -EĞER- sen anayasayı doğru bulmuyorsan... --------- son olarak, absolut, shapshal, diablotg ve Asteroth'un dediklerine bir +1 diyorum, özellikle absolut ne dediyse, ben de aynen öyle düşündüm (ancak daha geç yazabildim) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Kasım 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bızım mıleltımız hoşgoruludur Turkum dıyen herkez turktur o kadar gerısı fasafıso canakkale harbınde turkıyede yasıyan bır ıngılız doktor kendı mılletıne karşı bızım yanımızda bu vatanı sevdıgı ıcın savaşıyor ve olurken vasıyet olarak etrafındakı askerlere benı sız nereye yatıyorsanız oraya gomun sız sımdı gavur der kaldırır atarsınız bu sıze vasıyetımdır beraber yasadık beraber savastık beraber oluyoruz barı beraber topragı boylıyalım demiştir sen bu adama turkıyelı dersen okuzluk yapmıs olursun o adam turktur otesı yok bıde mıllet surunurken saraylardan cıkmıyan sevr anlasmasını ımzalayan mıllı mucadeleye engel olan adama turk dersen gene okuzluk yapmış olursun Ataturk mıllet ve mıllıyetcılık nedır onu ogrenın once mıllet aynı mazıyı ortak tarıhı paylaşan aynı kadere razı olmuş bır arada yaşamak ıstıyen topluluga denır mıllet ısmımız bızım Turk tur cogul halıyle Turkler derız bıde Irk vardır Irk ıse karmasık ortak sulalelerden gelen ve aralarında zayıfta olsa kan bagı bulunan genıs topluluklara denır bızım ne yazıkkı ırk ısmımızde Turk o karıstırıyor kafanızı Alman almanyada yasıyan mıllete denır Germen ıse Irk ısmıdır ıngılız d eorda yasıyana denır saxon ıse onların ırkıdır Rus rusyada yasıyana denır slav ıse onların ırkıdır sovyet ıse eskıden sovyetler bırlıgıne baglı tum ulkelerdekı vatandaşlara verılen ısımdı bakınız azerılere bıle sovyet denıyordu bızde tarıh gelısmedıgınden ve kokenımızı anca cınlılerın yıllıklarından ogrendıgımızden kendımıze cok tureyen korkusuz anlamına gelen turk demişiz kı safkan turk ımkansız gıbı çinli karışmış mogol karışmış arap karışmış ermenı karışmış yahudı karışmış rum karışmış slav karışmış ıtalyan karışmış ohooo çorba olmuş yanı ozellıkle osmanlı hanedanında akç padişahın annesı turk once onu araştırın[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bide hadi diyelim anayasada yazanin dogru olup olmadıgında celişiyosun. peki Atatürk ün o lafı ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Peki ozaman, madem türkiyede yasayan herkez türk ise;azinlik diye bisey yoktur herkez esit haklara esit olcude sahiptir , tek devlet , tek millet i tek vatan , TEK DIL. bunu saglasin anayasa Türkiye Cumhuriyetinde ozaman.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Infeqted, 04 Kasım 2004 17:13 tarihinde demiş ki: sen sivas kangallarinin arasina bi huskie sokarsan o hala huskie dir. kizak cekmeyip, kurt kovalamaya baslamasiyla, her gun kafasina " lan itoglu it hepiniz kopeksiniz, sende artik kangalsin" demenle o kopek kangal olmaz. o kopek sivasta yasayan bir huskie dir annesi huskie babasi dalmacyali dedesi irlandadan retriever olursa kirma olur. senin gibi maymunu almışlar insansın diye büyütmüşler ama sen hala maymnsun. verdiğin örneğe bi bak bi oku sonra yeniden gel.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Sheref seviyeli bir tartışma var şurda, çizgiyi aşma lütfen. Hakaret ederek hiçbirşey elde edemezsin[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: daverc, 04 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Peki ozaman, madem türkiyede yasayan herkez türk ise;azinlik diye bisey yoktur herkez esit haklara esit olcude sahiptir , tek devlet , tek millet i tek vatan , TEK DIL. bunu saglasin anayasa Türkiye Cumhuriyetinde ozaman. biz cumhuriyet bayramında türk bayrağı asıyoruz camımıza evde türkçe konuşuyoruz türk devletine vergi veriyoruz. azınlık diyerek tabir edersen etmeye devam et ben bazılarının deyimi ile gavur benim değimim ile gürcistan kökenli bir hristiyan insanım. azınlık olmak durumuna sokanlarda sizlersiniz biz değil..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Asteroth, 04 Kasım 2004 18:14 tarihinde demiş ki: Sheref seviyeli bir tartışma var şurda, çizgiyi aşma lütfen. Hakaret ederek hiçbirşey elde edemezsin seviyeli mi? ne demişler biliyorsan konuş alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler. lafım sana değil. bilmeden haricen gazel okuyanlara.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sheref , karşındakinin düşüncelerine katılmıyo olabilirsin ama adam sonuçta düşüncelerini belirtiyo burda. Eğer kişiliğine herhangi bir hakaret varsa şikayet edebilirsin. Hakaret etmen kimseye yaramaz.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: said: daverc, 04 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Peki ozaman, madem türkiyede yasayan herkez türk ise;azinlik diye bisey yoktur herkez esit haklara esit olcude sahiptir , tek devlet , tek millet i tek vatan , TEK DIL. bunu saglasin anayasa Türkiye Cumhuriyetinde ozaman. biz cumhuriyet bayramında türk bayrağı asıyoruz camımıza evde türkçe konuşuyoruz türk devletine vergi veriyoruz. azınlık diyerek tabir edersen etmeye devam et ben bazılarının deyimi ile gavur benim değimim ile gürcistan kökenli bir hristiyan insanım. azınlık olmak durumuna sokanlarda sizlersiniz biz değil.. biz kendi dilimizi konusmak istiyoruz ,kendi dilimizde egitim almak istiyoruz diye ortaya cikanlar o azinliklar degilmi ? Kimse türkiye cumhuriyetinin yasalarinin, ve yasam seklinin gereklerini kabullenenlere zorla azinlik damgasi vurmuyor.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kürt onlar kürt.. rumlar ve ermeniler zaten kendi dillerinde eğitim almakta serbest..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya da boşver değmez [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Kasım 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar