Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bu haber bu gün ki hürriyet gazetesin de var ama ne hikmetse internet de yok. kurucusu bu kişi: http://www.haberabone.com/images/haberler/emekli_pasadan_savunma_danismanligi_sirketi_h67384.jpg firmasıda bu, artık ne amaca hizmet edeceğini bilemiyorum http://www.sadat.com.tr/ Böyle iddialarda var tabi http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/suriyeli-teroristlerin-istanbulda-egitildigi-islamci-kontrgerilla-merkezi-h5180.html http://www.haberabone.com/gundem/emekli-pasadan-savunma-danismanligi-sirketi-h67384.html http://www.internetajans.com/haber/emekli-pasanin-sivil-kislasi-haberi-13408h.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yarım saat bf 3 oynattırcan amcaya, topu tüfeği bırakır domates yetiştirmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 güzel bir şey bence emekli olunca benzer bir konuda çalışmaya devam etme olayı. teröriste danışmanlık hizmeti vermesi bayağı tartışmalı konu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Silah satışında aracılık hmm. Birileri ile beraber iyi para götürücekler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tamam işte, türk usulü blackwater. resmen küçük amerikayız her konuda. yakında bunlar çeteleşmeye falan başlar, iyicene boku çıkar olayın. ki bence ihtiyaç var, zira çoğu yeri polis yeterince koruyamıyor. parayı ver aylık, herifler dayasın otomatik silahlı boNbalı askerleri oraya, rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 demokratik ve modern bir ülke olmanın gerekleri bunlar arkadaşlar silahlı kuvvetler dışında "paralı asker" ve "asker eğitim" hizmeti veren özel kuruluşlar yani. bakın amerikaya. yarın öbür gün suriyeye "demokrasi" getirmek istesek böyle özel askeri kuruluşlar olmadan nasıl yapcaz bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yalnız hacı sakalı bırakan emekli paşa ben ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 terorist egitimini resmi duzeye de tasimisiz. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yalniz, adam korkunc. emekli asker ve yasli dinci amca classlari birlesmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 savunmaya ihtiyaci olanlar icin dua ediyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 hero class açmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yanlış hatırlamıyorsam bu amca irticai faaliyetler yüzünden emekli edilmiş bir subay olması lazım (hatırladığım kadarı ile: "benim eşimin başı kapalı diye ordudan atılar haksızlık yaptılar diyordu" -bu veya başka biri-), pek hata yaptıkları da yok eğer öyle ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Asil bomba aydinlik 'a verilen cevap da cok ilginc bir yapilanma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 basında üzerine gidemiyor ama ciddi sorunlar çıkabilir bu işten: alda ki yazının tamamı alıntıdır: "merkezinin beylikdüzü'nde olduğu söylenen, kamplarında gayri nizami ordu yetiştiriciliği yapılan şirklet. chp mersin milletvekili ali rıza öztürk'ün başbakan erdoğan'nın yanıtlaması istemiyle hakkında verdiği soru önergesinden; --- spoiler --- "sadat'ın çeşitli yerlerde açtığı eğitim kamplarında bugüne kadar 2 bin 800 kişinin, gayri nizami savaş eğitimi aldığı, ayrıca sadat kurucularının, şirketi faaliyete geçirmeden önce akp hükümetiyle görüş alış verişinde bulunduğu iddia ediliyor. yönetim kurulu başkanı adnan tanrıverdi'nin, niçin böyle bir şirket kurduklarını anlatırken, "islam ülkelerinde kanlı bir değişimin başladığını, istikrarın çok uzun zaman alacağını, bu süreçte onlara yardımcı olmak amacıyla yola çıktıklarını" söylediği dile getiriliyor." kamuoyuna yansıyan bilgilere göre sadat, 3 önemli alanda faaliyet yürütüyor. iddialara göre körfez'den gelen dolarlarla, türkiye'deki çeşitli kurum ve kuruluşların örtülü ödeneğinden ayrılan paraların bir kısmı, suriye muhaliflerine sadat tarafından ulaştırılıyor. ayrıca gerilla hareketi, sokak savaşı, sabotaj, suikast, keskin nişancılık konusunda eğitim veriliyor, her türlü silah tedarikinin yanı sıra bunların mahalline sevki ve eğitimi de sağlanıyor. . . . soruların arasında türk silahlı kuvvetleri'ne ait bazı tesislerin, eğitim vermesi amacıyla sadat'a tahsis edilip edilmediği de bulunuyor. uğur dündar bugün yazısında bunlardan bahsetmiş. korkutucu ve tehlikeli bir ordunun kendi ülkemizde kurulduğunun kimse farkında değil. çok tehlikeli bir döneme giren türkiye'yi çok daha kötü zamanların beklediğinin göstergesi. 28 şubat'ta emekli olmuş hükümet çizgisindeki kişilerin de bulunduğu bu ordumsu teşkilatın gün gelip de hükümet karşıtlarına saldırmayacağı ne malümdür. ps: yazı hakkında linki veremiyorum bulamadım çünkü. fakat sözcü gazetesi'nin 07 eylül tarihli gazetesinde bulunabilir." ha şunu da unutmayalım, hala değişmediyse türkiyede ağır silah ithalini ve bulundurmayı bir tek askerin hakkı var ve hükumet bu hakkı polislere de vermek istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Feamer said: basında üzerine gidemiyor ama ciddi sorunlar çıkabilir bu işten: alda ki yazının tamamı alıntıdır: "merkezinin beylikdüzü'nde olduğu söylenen, kamplarında gayri nizami ordu yetiştiriciliği yapılan şirklet. chp mersin milletvekili ali rıza öztürk'ün başbakan erdoğan'nın yanıtlaması istemiyle hakkında verdiği soru önergesinden; --- spoiler --- "sadat'ın çeşitli yerlerde açtığı eğitim kamplarında bugüne kadar 2 bin 800 kişinin, gayri nizami savaş eğitimi aldığı, ayrıca sadat kurucularının, şirketi faaliyete geçirmeden önce akp hükümetiyle görüş alış verişinde bulunduğu iddia ediliyor. yönetim kurulu başkanı adnan tanrıverdi'nin, niçin böyle bir şirket kurduklarını anlatırken, "islam ülkelerinde kanlı bir değişimin başladığını, istikrarın çok uzun zaman alacağını, bu süreçte onlara yardımcı olmak amacıyla yola çıktıklarını" söylediği dile getiriliyor." kamuoyuna yansıyan bilgilere göre sadat, 3 önemli alanda faaliyet yürütüyor. iddialara göre körfez'den gelen dolarlarla, türkiye'deki çeşitli kurum ve kuruluşların örtülü ödeneğinden ayrılan paraların bir kısmı, suriye muhaliflerine sadat tarafından ulaştırılıyor. ayrıca gerilla hareketi, sokak savaşı, sabotaj, suikast, keskin nişancılık konusunda eğitim veriliyor, her türlü silah tedarikinin yanı sıra bunların mahalline sevki ve eğitimi de sağlanıyor. . . . soruların arasında türk silahlı kuvvetleri'ne ait bazı tesislerin, eğitim vermesi amacıyla sadat'a tahsis edilip edilmediği de bulunuyor. uğur dündar bugün yazısında bunlardan bahsetmiş. korkutucu ve tehlikeli bir ordunun kendi ülkemizde kurulduğunun kimse farkında değil. çok tehlikeli bir döneme giren türkiye'yi çok daha kötü zamanların beklediğinin göstergesi. 28 şubat'ta emekli olmuş hükümet çizgisindeki kişilerin de bulunduğu bu ordumsu teşkilatın gün gelip de hükümet karşıtlarına saldırmayacağı ne malümdür. ps: yazı hakkında linki veremiyorum bulamadım çünkü. fakat sözcü gazetesi'nin 07 eylül tarihli gazetesinde bulunabilir." ha şunu da unutmayalım, hala değişmediyse türkiyede ağır silah ithalini ve bulundurmayı bir tek askerin hakkı var ve hükumet bu hakkı polislere de vermek istiyordu. Hacim yorma kendini :) Buyuklerimiz en iyisini bilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 İsrail işi çok net.. İnanmıyorsanız resimdeki aydınlatma spotlarına bakın israil yıldızı şeklinde.. OHa hayatımın ilk komplo teorisini ürettim.. Mutlu ve gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cjgs9PRmtEw http://oyster.ignimgs.com/wordpress/www.ign.com/17511/2011/04/Old-Snake.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar