sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://s17.postimage.org/otzbza7fj/myanmar.jpg Nedir abi bu aylardır? Kaymakamlıktan fax geldi Myanmar'a yardım et diye. Çok klişe ama kendi ülkemizde bunca yardıma muhtaç "müslüman" varken neden oradaki din kardeşlerimize gidecek diye deli gibi yardım toplanıyor? Politik bir çıkar olsa anlayacağım da, Burma lan altı üstü ne çıkarımız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yeni deniz feneri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Selam, Belki de bizdeki müslanamnların yardıma ihtiyaçlık katsayısı, oradakilerden çok daha düşüktür :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 parayı alıp cepliyorsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Tayyip muslumbordlerin krali olmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 insani yardım yapma konusunda din önceliği gözetmek çok şey anlatıyor bu kişiler hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu tvde yarışmalarda kazanılan arabaların hep bağışlandığı afrika ülkesi hangisiydi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ya isteyen yardım eder isteyen etmez. Ben şahsen daha önce pakistan depremi ve somalide açlığa duyarsız kalmamıştım. Önemli olan sizin ne niyetle bu yardımı yaptığınız. Ama diğer yandan evet, önce çevremizden başlamalıyız yardıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UDauLl3UXx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sipeyskeyk said: http://s17.postimage.org/otzbza7fj/myanmar.jpg Nedir abi bu aylardır? Kaymakamlıktan fax geldi Myanmar'a yardım et diye. Çok klişe ama kendi ülkemizde bunca yardıma muhtaç "müslüman" varken neden oradaki din kardeşlerimize gidecek diye deli gibi yardım toplanıyor? Politik bir çıkar olsa anlayacağım da, Burma lan altı üstü ne çıkarımız olabilir. abi camiye de asmışlardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 seto haklı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hataydaki kamplar yine bu başbakanlık afad tarafından kuruldu. bunların giderleri de aynı bu kurumlar bütçesinden karşılanıyor. yardım aynı kuruma gelir olarak yansıyor. bilin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 buraya yardim yapacak kafada olan adam zaten parasinin suriyede teroru beslemek icin kullanildigini umursamiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 butun myanmara yardım edılıcekse negzelde, musliman kardeslere gidicekse yardım sadece ne anlamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu kanaldan buraya para gonderen adam, ya sevap points yada tayyip points pesindedir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kara para aklamanın, zimmete para geçirmenin ve suriyeli teröristlere maddi yardım yapabilmenin en kolay yolu bu çünkü. Devlet öyle veya böyle para çıkışı yaptığı zaman bunu makbuzla, belgeyle şuyla buyla göstermek zorunda. Ama çok fazla yediremiyorlar kayıt dışı olarak. Sonuçta ciddi anlamda iz bırakırlar ilerde hesap vermek zorunda kalırlar. Kayıp trilyon davası, deniz feneri olayı vs vs. bir garantisi yok bundan 3-5 sene sonra ortaya çıkmayacağının ve gücü kaybetmeyeceklerinin. Böyle yardım kampanyaları falan hop diye bi anda patlak verince kıllanmak lazım. 500 koli bebek bezi satın alıyorlar mesela 100 koli gidiyor. 400 koli tabi alınmıyor alınmış gibi gösteriliyor. Kim soracak hesabını ? Myanmar hükümeti mi ? ne faturasını bulabilirsin, ne teslim alan kurumu ve yetkiliyi ne herhangi bi delili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 mani said: kara para aklamanın, zimmete para geçirmenin ve suriyeli teröristlere maddi yardım yapabilmenin en kolay yolu bu çünkü. Devlet öyle veya böyle para çıkışı yaptığı zaman bunu makbuzla, belgeyle şuyla buyla göstermek zorunda. Ama çok fazla yediremiyorlar kayıt dışı olarak. örtülü ödenek ne güne duruyor? http://www.aktifhaber.com/ortulu-odenek-harcamasinda-rekor-artis-644784h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 para yardımı yerine hizmet yardımı yapın. parayı kendim vermiyorsam ya da verdiğim adamı birebir tanımıyorsam hiç para vermem. iyi bildiğim birisi adama onay veriyorsa para veririm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 imamizer said: mani said: kara para aklamanın, zimmete para geçirmenin ve suriyeli teröristlere maddi yardım yapabilmenin en kolay yolu bu çünkü. Devlet öyle veya böyle para çıkışı yaptığı zaman bunu makbuzla, belgeyle şuyla buyla göstermek zorunda. Ama çok fazla yediremiyorlar kayıt dışı olarak. örtülü ödenek ne güne duruyor? http://www.aktifhaber.com/ortulu-odenek-harcamasinda-rekor-artis-644784h.htm e yetmiyor işte. o ödenek sadece başka ülkelerin terörünü finanse etmek için kullanılmıyor sonuçta. iç ve dış istihbarat olsun, bir naim süleymanoğlu olsun bunlara gidiyor ayrıca paralar. Ayrıca örtülü ödenek bile olsa kaydı kuydu var bu işlerin. bkz. Selçuk Parsadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar