Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Yine yeni yeniden garip duygular içindeyim.Hep bu tarihlerde oluyor,kesin havalar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 wastyrx said: senko said: abi hatırlamıyormusun adamı adamı en baba donerciye goturduyduk, gidip salata yediydi. Aynen bugün zaten taglemiş beni bak erkek yemeği yiyorum ben diye ahgfhadja adgdsdgsdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi gay forumuna çevireceksiniz burayı dikkat edin sdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 pabuçlarım yırtıldı sabah sabah. Uhuylan yapıştırdım kenarını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sanirim yarin isi asicam gunluk. Yrin aksam gidicektik trabzona ama sabah gidicez sanirim. Bayram oncesi pazartesi sendromu olmuyormus bende , kendimi tanima processini henuz tamamlamamisim. Kutup ayilari da olmesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hadd şans dile günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bonne chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Günaydın günlük, bugün cuma gibi kötü başlamadı hadi bakalım başımıza taş yağmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dexter, once upon a time ve mentalist. akşam olsa da bunlara düşsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 oha 2200 sayfa olmuş burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar